Serie A 16/17 (3): JUVENTUS 3-1 Sassuolo
- Kamex22
- Juventino
albertcamus pisze:Co do składu to na FB Juventusu znalazłem info z konfy Maxa odnośnie Lichego w podstawie.
Mówił też coś o Igle i innych?
Barza ma odpoczywać?
Allegri powiedział:
"Lichtsteiner will start tomorrow. Even if Stephan was left out of the Champions League squad for footballing reasons, given that we have three men vying for that position, he’s still a very important player for Juventus.
“There’s a high chance of Higuain featuring tomorrow, while in defence, Dani Alves and Barzagli will be rested.”
W skrócie: Lichy IN, Barza i Dani OUT. Duża szansa dla Gonzalo.
Źródło: http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... ughts-.php
- Medzeer
- Juventino
Dani odpoczywa, Alex Sandro znowu w pierwszym składzie. Wiecie co to oznacza? Jedziemy zdobywać LM z naszymi emerytami Evra - Alves, niby nie ma tragedii, ale jednak wolałbym, żeby wreszcie Allegri zaczął ufać Sandro na tyle, aby wystawiać go w LM.
- Poulinho
- Juventino
Może w przypadku zeszłego sezonu okazałoby się to prawdziwe, jednak dla Sandro to trzeci mecz z trzech w tym sezonie w podstawie, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że w LM też wyjdzie w pierwszej 11.Medzeer pisze:Dani odpoczywa, Alex Sandro znowu w pierwszym składzie. Wiecie co to oznacza? Jedziemy zdobywać LM z naszymi emerytami Evra - Alves, niby nie ma tragedii, ale jednak wolałbym, żeby wreszcie Allegri zaczął ufać Sandro na tyle, aby wystawiać go w LM.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Bardzo dobre posuniecie Allegriego. Sandro byl slaby w poprzednich dwoch meczach, ale badzmy konsekwentni. Hajs poszedl, gracz jest dobry -- to juz widzielismy. Widac, ze brakuje mu Pogby do rozegrania, ale musi pracowac. Zobaczmy te regularna gre! Osobiscie nie zdziwie sie, jezeli bedziemy widywali Dybale blizej lewej. I tak na boisku jest wszedzie. The New Nedved? Niekoniecznie, lecz (hehe) znakomity plemink nowej generacji. Wrocil Juan, mysle, ze szatnia jest spojna. Wymiar meczu jest niedoceniany. Di Franceso odrzucil Milan oraz Rome. To moze byc nastepny trener Juventusu.
- pumex
- Juventino
Lemina jako regista Cię jara? :doh: Co kto lubi, dla mnie to pomysł rodem z ery Ferrary a'la Melo na tejże pozycji.Vincitore pisze:Ostatnia aktualizacja mówi, że Pjanic zagra jako b2b bliżej lewej strony, a jako regista Lemina. Jaram się, tak bym to właśnie widział.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wiadomo, że to Maks rządzi i zazwyczaj ma rację ale dla mnie Lemina się totalnie nie nadaje na registe. To jest box 2 box i nic więcej.
+3 pkt i czekanie na LM
+3 pkt i czekanie na LM

- Vincitore
- Juventino
Nie, jara mnie Pjanic na b2b, to jego docelowa pozycja, która nie ogranicza jego możliwości i na której był tym piłkarzem, którego kojarzę z Romy. Lemina na regiście to na standardy Serie A wyjście awaryjne, aczkolwiek nienajgorsze.pumex pisze:Lemina jako regista Cię jara? :doh: Co kto lubi, dla mnie to pomysł rodem z ery Ferrary a'la Melo na tejże pozycji.Vincitore pisze:Ostatnia aktualizacja mówi, że Pjanic zagra jako b2b bliżej lewej strony, a jako regista Lemina. Jaram się, tak bym to właśnie widział.
- Kamex22
- Juventino
A oficjalnie Juventus:
#Juventus XI: Buffon; Benatia, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Lemina, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain
Rezerwa: Neto, Audero, Dani Alves, Barzagli, Rugani, Evra, Hernanes, Asamoah, Cuadrado, Pjaca, Mandzukic.
#Juventus XI: Buffon; Benatia, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Lemina, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain
Rezerwa: Neto, Audero, Dani Alves, Barzagli, Rugani, Evra, Hernanes, Asamoah, Cuadrado, Pjaca, Mandzukic.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Squinzi zapowiada zwycięstwo.Vincitore pisze:Chłopaki myślami przy Lidze Europy, wygląda mi to jakby jechali do nas po pewne manto - odbębnić i do domu.CavAllano pisze:Oficjalnie skład Sassuolo bez Cannavaro - w jego miejsce Antei.
- pumex
- Juventino
Ja wyznaję taką zasadę, że są dwie pozycje - regista i trequartista - które są na tyle wymagające, że gra się nimi tylko wówczas, gdy obsadzone są zawodnikami najwyższych lotów. W przeciwnym razie lepiej sobie darować i poszukać innych rozwiązań.Vincitore pisze:Lemina na regiście to na standardy Serie A wyjście awaryjne, aczkolwiek nienajgorsze.

- pimbek
- Juventino
Bardzo chciałem zobaczyć taki skład, wręcz o nim marzyłem, no może oprócz Lichego ale niech i on ma swoje 5 minut zasłużył. Ciekaw jestem jak w tym zestawieniu spiszę się pomoc. W końcu rusza liga, już nie mogę się doczekać. Liczą się tylko trzy punkty!! Forza :juve: !!