Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Rut17
- Juventino
z Sassuolo 11 września, bo mówią, że te z listicketa są jako przedsprzedaż dla osób posiadających kartę member premium i jeszcze jakąś, a potem bielety które nie zejdą w przedsprzedaży są dostępne dla publiki ogólnej i wtedy mogę wejść z biletem (tylko gdzie wtedy owe bilety kupić, bo przedsprzedaż jest do 28, a potem normalna, czy już na listickecie znika?) ii dowodem bez problemu, tak Włosi mówią
- M.
- Juventino
Tutaj znajdziesz wszystkie informacje:
http://www.listicket.com/ticketing/acqu ... -2016-2017
Co do dni poprzednich to nie wiem jak to wyglądało, ale prawdopdobnie była przedsprzedaż dla posiadaczy kart Member. Dzisiaj o 11 rusza sprzedaż otwarta. Ile biletów zostało i na jakie sektory to nie wiadomo. Jedynymi wyjątkami od sprzedaży otwartej są:
- dla osób zameldowanych w Emilia Romagna wymagana jest karta kibica;
- bilety na Curva Sud można kupować tylko w stacjonarnych punkatach sprzedaży (nie przez Internet).
Co za tym idzie od godz. 11 możesz wziąć udział w wolnej sprzedaży i próbować kupić bilet (jeśli kupujesz przez Internet to nie kupisz biletu na Curva Sud).
http://www.listicket.com/ticketing/acqu ... -2016-2017
Co do dni poprzednich to nie wiem jak to wyglądało, ale prawdopdobnie była przedsprzedaż dla posiadaczy kart Member. Dzisiaj o 11 rusza sprzedaż otwarta. Ile biletów zostało i na jakie sektory to nie wiadomo. Jedynymi wyjątkami od sprzedaży otwartej są:
- dla osób zameldowanych w Emilia Romagna wymagana jest karta kibica;
- bilety na Curva Sud można kupować tylko w stacjonarnych punkatach sprzedaży (nie przez Internet).
Co za tym idzie od godz. 11 możesz wziąć udział w wolnej sprzedaży i próbować kupić bilet (jeśli kupujesz przez Internet to nie kupisz biletu na Curva Sud).
:roll:
- kofii12345
- Juventino
Cześć.
Jestem totalnie zielony w kwestii kupowaniu biletów i dlatego proszę o poradę.
Planuje sie udać na mecz z juventusem (22 pazdziernika) - STADION MILANU.
1. Czy jest szansa kupić bezproblemowo drogą oficjalną bilety czy na taki mecz rozchodzą się wcześniej? Czy ktos ma doświadczenia z mediolanem?
2. Jak wcześnie zaczyna się sprzedaż?
3.Co ewentualnie potrzebuję żeby taki biet kupić?
4. Które sektory są najlepsze? (to akurat najmniej istotne)
Chciałbym w tym tygodniu kupic bilety lotnicze dlatego proszę o w miarę szybką odpowiedż
Jestem totalnie zielony w kwestii kupowaniu biletów i dlatego proszę o poradę.
Planuje sie udać na mecz z juventusem (22 pazdziernika) - STADION MILANU.
1. Czy jest szansa kupić bezproblemowo drogą oficjalną bilety czy na taki mecz rozchodzą się wcześniej? Czy ktos ma doświadczenia z mediolanem?
2. Jak wcześnie zaczyna się sprzedaż?
3.Co ewentualnie potrzebuję żeby taki biet kupić?
4. Które sektory są najlepsze? (to akurat najmniej istotne)
Chciałbym w tym tygodniu kupic bilety lotnicze dlatego proszę o w miarę szybką odpowiedż

- Robaku
- Juventino
Powinien być komplet, ale niekoniecznie. Bilety na listicket.com. Raczej nie powinno być problemu z kupnem w normalnej sprzedaży to już nie te czasy, że był zawsze maks.
Przedsprzedaż otwarta zaczyna się zazwyczaj około 10 dni przed meczem. Imo na SanSiro ew. kupisz od konika pod stadionem.
W okresie 3.12 - 18.12 gramy 4 spotkania w Turynie. i Tak sobie myslę... i tak sobie marze... ktoś analizował ten terminarz. Uderzyc na narty przy okazji...
Przedsprzedaż otwarta zaczyna się zazwyczaj około 10 dni przed meczem. Imo na SanSiro ew. kupisz od konika pod stadionem.
W okresie 3.12 - 18.12 gramy 4 spotkania w Turynie. i Tak sobie myslę... i tak sobie marze... ktoś analizował ten terminarz. Uderzyc na narty przy okazji...
- kofii12345
- Juventino
Dzięki za odpowiedź 
Jeszcze pytanie odnośnie ligi mistrzów.
Na mecz z sevilla na sprzedaż otwartą piszą, że trzeba mieć "Supporter Card". Na innych ligowych i z tego co widzę zeszłorocznych nie było takiej informacji i chyba każdy mógł kupić. Skąd takie ograniczenie i gdzie taką kartę można dostać bo nie mogę znaleźć?
P.S: Wybiera się ktoś jeszcze na milan?

Jeszcze pytanie odnośnie ligi mistrzów.
Na mecz z sevilla na sprzedaż otwartą piszą, że trzeba mieć "Supporter Card". Na innych ligowych i z tego co widzę zeszłorocznych nie było takiej informacji i chyba każdy mógł kupić. Skąd takie ograniczenie i gdzie taką kartę można dostać bo nie mogę znaleźć?
P.S: Wybiera się ktoś jeszcze na milan?
- SebaStianS
- Juventino
@kofi
Na mecze Milanu kupujesz bilety przez ich oficjalna dystrybucje.
Wpisz sobie w googlach Milan tickets.
W pierwszej kolejności bilety kupują membersi. Informacja o otwartej sprzedaży pojawi się w odpowiednim czasie.
Na ostatni mecz z Milanem na San Siro bilet kosztował 27 euro. ( Terzo anelo Rosso- 3 poziom trybuny czerwonej). Jezeli posiadasz tessere możesz dostać się na sektor gości( jeżeli nie masz tessery- wyròb ją czym prędzej)Mozesz kupic maksymalnie 4 bilety.
Ps.
Dużo osób wybiera się na ten mecz.
Na mecze Milanu kupujesz bilety przez ich oficjalna dystrybucje.
Wpisz sobie w googlach Milan tickets.
W pierwszej kolejności bilety kupują membersi. Informacja o otwartej sprzedaży pojawi się w odpowiednim czasie.
Na ostatni mecz z Milanem na San Siro bilet kosztował 27 euro. ( Terzo anelo Rosso- 3 poziom trybuny czerwonej). Jezeli posiadasz tessere możesz dostać się na sektor gości( jeżeli nie masz tessery- wyròb ją czym prędzej)Mozesz kupic maksymalnie 4 bilety.
Ps.
Dużo osób wybiera się na ten mecz.
- koki90
- Juventino
Słuchajcie są tanie bilety z Wizza do Bergamo z Katowic i Warszawy. Mam zniżkę członkowską i bilety z Katowic wychodzą niecałe 200zł (mogę wziąć 1 osobę). Są jacyś chętni na mecz 18 września na mecz z Interem ? Bilety na mecz podobno od 40 euro wzwyż.
Ktoś już był na San Siro na meczu, jakieś porady, wskazówki?
W Mediolanie już byłem, mam nawet sprawdzony hostel niedaleko stadionu.
Sam jeszcze jestem niezdecydowany, ale jest to ciekawa opcja i jestem ciekaw czy ktoś z Was się wybiera.
Ktoś już był na San Siro na meczu, jakieś porady, wskazówki?
W Mediolanie już byłem, mam nawet sprawdzony hostel niedaleko stadionu.
Sam jeszcze jestem niezdecydowany, ale jest to ciekawa opcja i jestem ciekaw czy ktoś z Was się wybiera.
- kofii12345
- Juventino
A możesz zdradzić co to za hotel bo właśnie jestem na etapie przeglądania i nie wiem jaki wybrać? 

- Robaku
- Juventino
ale czy warto hostel kolo SanSiro? Moim zdaniem to mocno słaby pomysł. Mimo wszystko Mediolan nie jest taki piekny jak się mówi, ale zeby wywalac sie na obrzeża tylko ze względu na SS?
Sieć metra w Mediolanie rozwinięta wspaniale i mozna sobie spokojnie dojechac na stadion metrem, a miec gdzies w centrum mieszkanie, żeby co nie co zwiedzić.
Sieć metra w Mediolanie rozwinięta wspaniale i mozna sobie spokojnie dojechac na stadion metrem, a miec gdzies w centrum mieszkanie, żeby co nie co zwiedzić.
- koki90
- Juventino
http://www.booking.com/hotel/it/star-ho ... re.pl.html
Trochę nietypowy, bo umieszczony w bloku na ostatnim piętrze, ale cenowo bardzo przystępny i na stadion spokojnie można dojść na nogach.
Jeśli chodzi o dojazd do centrum to nie powiem teraz konkretnych nazw stacji, ale ja zawsze brałem autobus, którego przystanek jest minutę od hostelu i podjeżdżałem ok. 2-3 przystanki do stacji metra, a potem metrem to już się wszędzie sprawnie dojedzie
Trochę nietypowy, bo umieszczony w bloku na ostatnim piętrze, ale cenowo bardzo przystępny i na stadion spokojnie można dojść na nogach.
Jeśli chodzi o dojazd do centrum to nie powiem teraz konkretnych nazw stacji, ale ja zawsze brałem autobus, którego przystanek jest minutę od hostelu i podjeżdżałem ok. 2-3 przystanki do stacji metra, a potem metrem to już się wszędzie sprawnie dojedzie

- PrzemasJuve
- Juventino
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- kamilos0610
- Juventino
Czy ktoś byłby zainteresowany wyjazdem na mecz Juventus - Sampdoria? Wylot 25 października, powrót 27 października. Do tego zakwaterowanie, bilet na mecz, ubezpieczenie. Wraz z kolegą się wybieramy na ten mecz, a z racji tego, że nazwijmy to "wycieczka" dojdzie do skutku przy minimalnej liczbie 5 osób, dlatego pozwoliłem sobie napisać ten post, może akurat znajdują się chętne osoby 

- koki90
- Juventino
Szczerze mówiąc własnie ta strona mnie zainspirowała

- kofii12345
- Juventino
@koki90
Jak to jest z ogłoszeniami "Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 osób"? Dużo takich widziałem. Przydzielą mnie do obcych 7 osób w pokoju?
Kupiłem dzisiaj bilety lotnicze na mecz z milanem + dodatkowy dzien bo wybieram się na koncert The Veils za 190zł
Jeszcze tylko teraz same bilety na mecz upolować. Jeżeli nie zdąży mi przyjść karta kibica (a pewnie tak będzie) jaki sektor polecacie?
Jak to jest z ogłoszeniami "Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 osób"? Dużo takich widziałem. Przydzielą mnie do obcych 7 osób w pokoju?
Kupiłem dzisiaj bilety lotnicze na mecz z milanem + dodatkowy dzien bo wybieram się na koncert The Veils za 190zł