Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Mily

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:13

Jak Marotta nie sprowadzi Witsela teraz to beka życia. Chwytamy się brzytwy, biorąc Belga, a tu nadal problemy, nawet z takim zawodnikiem... Bomba to będzie jak skończymy z tym co mamy xD

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:14

Mercato zakończyło się w Niemczech dzisiaj o 18:00, tak więc ani Lichtsteiner, ani Mandżukić, ani nikt inny nie pójdzie w te okienko do Niemiec.

Tak narzekamy na Witsela, ale jak nie przyjdzie to będzie lipa troszkę. :whistle:

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:15

Niestety Witsela chyba nie będzie...

Cataclysm9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:17

Obrazek

Jak to nie ma Witsela? :rotfl: :prochno:

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:17

Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:20

Wiedziałem, po prostu wiedziałem że tak się skończy. Witsel i Cuadrado - taki scenariuz bylby zbyt piekny, nie w stylu Marotty. Mam tylko nadzieje, ze za piec dwunasta nie zainteresuje sie jakims Parolo...I te doniesienia o Witselu na pokladzie samolotu :lol: ostatni raz czytam te dziennikarskie bzdury odnośnie mercato, nie warto tracić czasu na ich pierdoły. Szkoda, Witsel na ławke byłby bardzo spoko. Tragedii nie ma, ale mam przeczucia że szybko zapłacimy za ten niedokończony środek pola, wyraźnie brakuje przynajmniej jednego typa na poziomie.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:20

Urbi27 pisze:Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej
Tak samo potrzebny ludzkości jak Euro.

A więc lipa z Witselem! No to zamiast dopiąć i po temacie i próbować jeszcze coś zdziałać, idąc dalej za ciosem. To zatrzymaliśmy się a czas ucieka... Szlag a już się nastawiłem.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:21

Urbi27 pisze:Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.
Byłoby spoko, ale nie możemy zrobić tak, że już teraz podpisujemy z nim cokolwiek, a przychodzi dopiero za rok albo wcześniej w styczniu za niewielką dopłatą. Prawo Bosmana umożliwia podpisanie kontraktu z nim dopiero 1 stycznia. A wiadomo, że im będzie tańszy, tym więcej klubów zacznie się nim interesować. Ktoś może nam go w styczniu buchnąć, bo np. jakieś Stoke czy West Ham zaoferuje mu znacznie wyższe wynagrodzenie.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:22

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Urbi27 pisze:Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej

A więc lipa z Witselem! No to zamiast dopiąć i po temacie i próbować jeszcze coś zdziałać, idąc dalej za ciosem. To zatrzymaliśmy się a czas ucieka... Szlag a już się nastawiłem.
Niestety Matuidi nam zajął za duzo czasu...

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:22

Crunny pisze:
Urbi27 pisze:Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.
Byłoby spoko, ale nie możemy zrobić tak, że już teraz podpisujemy z nim cokolwiek, a przychodzi dopiero za rok albo wcześniej w styczniu za niewielką dopłatą. Prawo Bosmana umożliwia podpisanie kontraktu z nim dopiero 1 stycznia. A wiadomo, że im będzie tańszy, tym więcej klubów zacznie się nim interesować. Ktoś może nam go w styczniu buchnąć, bo np. jakieś Stoke czy West Ham zaoferuje mu znacznie wyższe wynagrodzenie.
Gośc podobno odmówił Evertonowi i Chelsea. Uparł się na nas. Możemy mu zaproponować sporo plus niewątpliwe sukcesy sportowe. Jak coś będzie nasz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:23

Z Witsela bym się nie cieszył, ale niepowodzenie przy takim transferze to potwarz. W końcu to pewnie alternatywa alternatywy. Zostaniemy z niczym?

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:26

CavAllano pisze:Z Witsela bym się nie cieszył, ale niepowodzenie przy takim transferze to potwarz. W końcu to pewnie alternatywa alternatywy. Zostaniemy z niczym?
Nie zostaniemy z niczym, przyjdzie jakiś średniak z Serie A ;)

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:26

evilboy pisze:
CavAllano pisze:Z Witsela bym się nie cieszył, ale niepowodzenie przy takim transferze to potwarz. W końcu to pewnie alternatywa alternatywy. Zostaniemy z niczym?
Nie zostaniemy z niczym, przyjdzie jakiś średniak z Serie A ;)
To już wolę jednak z niczym.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:27

Fiasko z Witselem to prawdziwa, zapowiadana bomba. Nie sądziłem, że to spartolimy.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 20:27

Zizou_1989 pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:

Niestety Matuidi nam zajął za duzo czasu...
Chodzi mi o dzisiejszy dzień! Wczoraj z Witselem wydawało się już OK, a tu nagle okazuje się że lipa - więc dzisiaj moglibyśmy atakować o kogoś jeszcze. No a dzisiaj czas bardzo cenny.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Zablokowany