Mercato (Lato 2016)
- Mily
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak Marotta nie sprowadzi Witsela teraz to beka życia. Chwytamy się brzytwy, biorąc Belga, a tu nadal problemy, nawet z takim zawodnikiem... Bomba to będzie jak skończymy z tym co mamy xD
- Morgesztern
- Juventino

Mercato zakończyło się w Niemczech dzisiaj o 18:00, tak więc ani Lichtsteiner, ani Mandżukić, ani nikt inny nie pójdzie w te okienko do Niemiec.
Tak narzekamy na Witsela, ale jak nie przyjdzie to będzie lipa troszkę.
Tak narzekamy na Witsela, ale jak nie przyjdzie to będzie lipa troszkę.

- Cataclysm9
- Juventino

Jak to nie ma Witsela? :rotfl:
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.
- Gajowy Marucha
- Juventino

Wiedziałem, po prostu wiedziałem że tak się skończy. Witsel i Cuadrado - taki scenariuz bylby zbyt piekny, nie w stylu Marotty. Mam tylko nadzieje, ze za piec dwunasta nie zainteresuje sie jakims Parolo...I te doniesienia o Witselu na pokladzie samolotu :lol: ostatni raz czytam te dziennikarskie bzdury odnośnie mercato, nie warto tracić czasu na ich pierdoły. Szkoda, Witsel na ławke byłby bardzo spoko. Tragedii nie ma, ale mam przeczucia że szybko zapłacimy za ten niedokończony środek pola, wyraźnie brakuje przynajmniej jednego typa na poziomie.
- CzeczenCZN
- Juventino

Tak samo potrzebny ludzkości jak Euro.Urbi27 pisze:Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej
A więc lipa z Witselem! No to zamiast dopiąć i po temacie i próbować jeszcze coś zdziałać, idąc dalej za ciosem. To zatrzymaliśmy się a czas ucieka... Szlag a już się nastawiłem.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Byłoby spoko, ale nie możemy zrobić tak, że już teraz podpisujemy z nim cokolwiek, a przychodzi dopiero za rok albo wcześniej w styczniu za niewielką dopłatą. Prawo Bosmana umożliwia podpisanie kontraktu z nim dopiero 1 stycznia. A wiadomo, że im będzie tańszy, tym więcej klubów zacznie się nim interesować. Ktoś może nam go w styczniu buchnąć, bo np. jakieś Stoke czy West Ham zaoferuje mu znacznie wyższe wynagrodzenie.Urbi27 pisze:Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.
- Zizou_1989
- Juventino

Niestety Matuidi nam zajął za duzo czasu...ForzaItanimulli3vujcm pisze:Tak samo potrzebny ludzkości jak Euro.Urbi27 pisze:Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej
A więc lipa z Witselem! No to zamiast dopiąć i po temacie i próbować jeszcze coś zdziałać, idąc dalej za ciosem. To zatrzymaliśmy się a czas ucieka... Szlag a już się nastawiłem.
- Kamex22
- Juventino

Gośc podobno odmówił Evertonowi i Chelsea. Uparł się na nas. Możemy mu zaproponować sporo plus niewątpliwe sukcesy sportowe. Jak coś będzie nasz.Crunny pisze:Byłoby spoko, ale nie możemy zrobić tak, że już teraz podpisujemy z nim cokolwiek, a przychodzi dopiero za rok albo wcześniej w styczniu za niewielką dopłatą. Prawo Bosmana umożliwia podpisanie kontraktu z nim dopiero 1 stycznia. A wiadomo, że im będzie tańszy, tym więcej klubów zacznie się nim interesować. Ktoś może nam go w styczniu buchnąć, bo np. jakieś Stoke czy West Ham zaoferuje mu znacznie wyższe wynagrodzenie.Urbi27 pisze:Wbrew pozorom przyjście Witsela w styczniu nie byłoby takie dramatycznie złe. Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej zabierze nam dwóch pomocników na dłuższy czas, ale tym będziemy się martwic dopiero na początku 2017 roku. Dodatkowo, po losowaniu LM myślę, że z obecnym składem w cuglach powinniśmy zająć pierwsze miejsce. Wzmocnienie w gruncie rzeczy przydałoby się na drugą ważniejszą część sezonu. Oczywiście wiem, że zgranie i tak dalej. Ale w styczniu Witsel będzie miał pól roku kontraktu i powinien być dużo tańszy.
- evilboy
- Juventino

Nie zostaniemy z niczym, przyjdzie jakiś średniak z Serie ACavAllano pisze:Z Witsela bym się nie cieszył, ale niepowodzenie przy takim transferze to potwarz. W końcu to pewnie alternatywa alternatywy. Zostaniemy z niczym?
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To już wolę jednak z niczym.evilboy pisze:Nie zostaniemy z niczym, przyjdzie jakiś średniak z Serie ACavAllano pisze:Z Witsela bym się nie cieszył, ale niepowodzenie przy takim transferze to potwarz. W końcu to pewnie alternatywa alternatywy. Zostaniemy z niczym?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- CzeczenCZN
- Juventino

Chodzi mi o dzisiejszy dzień! Wczoraj z Witselem wydawało się już OK, a tu nagle okazuje się że lipa - więc dzisiaj moglibyśmy atakować o kogoś jeszcze. No a dzisiaj czas bardzo cenny.Zizou_1989 pisze:Niestety Matuidi nam zajął za duzo czasu...ForzaItanimulli3vujcm pisze:Tak samo potrzebny ludzkości jak Euro.Urbi27 pisze:Wiadomo, że ten jakże cudowny i niezwykle potrzebny ludzkości afrykański turniej