Mercato (Lato 2016)
- Vincitore
- Juventino

Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
Kuczer coraz bliżej Crotone. To cud, że on od około 10 lat nie schodzi praktycznie poniżej krajowych ekstraklas.
Kuczer coraz bliżej Crotone. To cud, że on od około 10 lat nie schodzi praktycznie poniżej krajowych ekstraklas.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 12:27 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mily
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Hehe, podobno agent Lichego wkurzony na Paraticiego że zablokował jego transfer do Interu. W końcu mamy jaja i nie robimy tego czego chcą piłkarze, tylko działamy tak by wyszło na nasze. Inter z nami nie chce rozmawiać to do pola! Nie ma Lichego!
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czyli zadnej bomby i niespodzianki.
Witsel do rotacji i powrot Cuadrado.
Klasyczne zakonczenie Mercato.
Witsel do rotacji i powrot Cuadrado.
Klasyczne zakonczenie Mercato.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- kdzr
- Juventino

Wydaje mi się, że tak. Sam Marotta powiedział, że rozmowy były, jednak PSG jasno określiło swoje stanowisko wobec piłkarza.gucio_juve pisze:pytanie w ogóle czy go chcieliśmy? Doniesień jest tyle i są tak sprzeczne w każdej sprawie, że nie sposób cokolwiek wywnioskować.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- kamil-8853
- Juventino

Vincitore pisze:Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
No to moje teorie spiskowe poszły w las
Ciekawostka ze strony Interu - Polecam
http://intermediolan.com/news/19612/kla ... -w-serie-a
- kdzr
- Juventino

Dość, że piszą JUVENTUS TURYN. Styka. News dość absurdalny, ale w tej swojej absurdalności śmieszny. Małe klubiki blokują swoim zawodnikom możliwość wejścia na wyższy poziom, co by nie wzmocnić Juve.kamil-8853 pisze:Vincitore pisze:Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
No to moje teorie spiskowe poszły w las![]()
Ciekawostka ze strony Interu - Polecam![]()
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Napoli jak czytamy ma już 3 takie klauzule ze swoimi podpisane. Neapol to na prawdę stan umysłu.kamil-8853 pisze:Vincitore pisze:Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
- gucio_juve
- Juventino

Nie mogę śledzić na bieżąco wszystkich doniesień, ale skoro jest tak jak piszesz, to ciekawe czy widzieli w nim następcę Pogby, czy po prostu wzmocnienie środka pola i przykładowo do niego, dokoptowaliby kogoś z dwójki Matić-Witsel.kdzr pisze: Wydaje mi się, że tak. Sam Marotta powiedział, że rozmowy były, jednak PSG jasno określiło swoje stanowisko wobec piłkarza.
Swoją droga to ciekawe. Ktoś zna takie przypadki, żeby mniejsze kluby, wojowały z większym i ostatecznie wyszło im to na dobre?kdzr pisze: No to moje teorie spiskowe poszły w las
Ciekawostka ze strony Interu - Polecam smile
Isco podobno blisko wypożyczenia do Tottenhamu. Patrząc na formę jego transferu, oby Marotta nie wpadł na pomysł ściągnięcia go do nas
- Olek1987
- Juventino

Napoli już wcześniej miało klauzulę "Anty-Juve" - Higuain - 90 mln, no i co ....lenor pisze:Napoli jak czytamy ma już 3 takie klauzule ze swoimi podpisane. Neapol to na prawdę stan umysłu.kamil-8853 pisze:Vincitore pisze:Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
Zero szacunku dla Pogby
- Vincitore
- Juventino

Oprócz Zielińskiego nikt w Napoli nie ma takiej klauzuli. Hysaj i Koulibaly mają dopiero parafować nowe umowy. Tak więc ten artykuł można sobie wydrukować i umieśćić niedaleko sedesu jak komuś braknie papieru.lenor pisze:Napoli jak czytamy ma już 3 takie klauzule ze swoimi podpisane. Neapol to na prawdę stan umysłu.kamil-8853 pisze:Vincitore pisze:Sky podaje, że Witsela jeszcze nie ma w Turynie, ale ma pojawić się w najbliższych godzinach.
Rincon zaoferowany Fiorentinie i Romie, miejmy nadzieję, że go przygarną i zwolni się miejsce dla Hernanesa w Genui.
- pęto
- Juventino

:DMily pisze:Szkoda że Inter nie miał klauzuli Anty-Juve jak braliśmy od nich Hernanesa :D
Isco nie wybiera się nigdzie, chyba że wypożyczy go Malaga. Także żaden Tottenham, żaden Eriksen (abstrahując od tego, że nawet gdyby TH zakupił Isco, to i tak Eriksen by nie powędrował do innego klubu).
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
Verbum Labile debet non esse stabile.