Mercato (Lato 2016)
- Krystek
- Juventino

Isco idzie do Tottenhamu, może będzie prawdziwa niespodzianka i przyjdzie do nas Eriksen?
Rozmarzyłem się, ale ja o tym zawodniku marzę od dawna, najbardziej mi przypomina Del Piero ze współczesnych zawodników.
Rozmarzyłem się, ale ja o tym zawodniku marzę od dawna, najbardziej mi przypomina Del Piero ze współczesnych zawodników.
Forza Juve!
- Hypeman
- Juventino

Teraz to Alexa obraziłeś...Krystek pisze:Isco idzie do Tottenhamu, może będzie prawdziwa niespodzianka i przyjdzie do nas Eriksen?![]()
Mam dziwne przeczucie że albo Witsel albo coś zupełnie nieoczekiwanego. Matuidi wygląda jak zasłona dymna bardziej niż poważny obiekt zainteresowań.
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chłopaki, naprawdę. Co roku jest to samo. Co roku się nastawiacie, że Beppe w ostatnie godziny okienka coś grubego dłubie, doszukujecie się poszlak w jakichś tweetach czy wpisach na innych portalach społecznościowych dziennikarzy czy różnorakich celebrytów a kończy się jak zwykle. Juve w ostatnich godzinach okna za rządów Marotty nie wyciąga gwiazd. Z Zenitem w temacie Witsela może się przeciągać z powodu tego, że celem nr 1 jest ktoś inny, ale równie dobrze z powodu tego, że Zenit chce przed oddaniem Belga zidentyfikować jakiegoś jego następcę. I nie, jakby co to nie sugeruję, że Axel na 100% do nas teraz trafi 
- Krystek
- Juventino

W Rosji okienko chyba jest dłuższeRICTOR pisze:Chłopaki, naprawdę. Co roku jest to samo. Co roku się nastawiacie, że Beppe w ostatnie godziny okienka coś grubego dłubie, doszukujecie się poszlak w jakichś tweetach czy wpisach na innych portalach społecznościowych dziennikarzy czy różnorakich celebrytów a kończy się jak zwykle. Juve w ostatnich godzinach okna za rządów Marotty nie wyciąga gwiazd. Z Zenitem w temacie Witsela może się przeciągać z powodu tego, że celem nr 1 jest ktoś inny, ale równie dobrze z powodu tego, że Zenit chce przed oddaniem Belga zidentyfikować jakiegoś jego następcę. I nie, jakby co to nie sugeruję, że Axel na 100% do nas teraz trafi
Forza Juve!
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
RICTOR pisze:Chłopaki, naprawdę. Co roku jest to samo. Co roku się nastawiacie, że Beppe w ostatnie godziny okienka coś grubego dłubie, doszukujecie się poszlak w jakichś tweetach czy wpisach na innych portalach społecznościowych dziennikarzy czy różnorakich celebrytów a kończy się jak zwykle. Juve w ostatnich godzinach okna za rządów Marotty nie wyciąga gwiazd. Z Zenitem w temacie Witsela może się przeciągać z powodu tego, że celem nr 1 jest ktoś inny, ale równie dobrze z powodu tego, że Zenit chce przed oddaniem Belga zidentyfikować jakiegoś jego następcę. I nie, jakby co to nie sugeruję, że Axel na 100% do nas teraz trafi
Dokladnie tak. Jezeli przyjdzie Cuadrado i Witsel to bedzie super, na nic więcej sie nie nastawiajce bo to do Beppe nie podobne, nie ma co plakac bo nawet jak juz nikt nie przyjdzie to wcale nie jest zle. FORZA
- Marian.
- Juventino

Kiedyś musi być ten pierwszy razRICTOR pisze:Chłopaki, naprawdę. Co roku jest to samo. Co roku się nastawiacie, że Beppe w ostatnie godziny okienka coś grubego dłubie, doszukujecie się poszlak w jakichś tweetach czy wpisach na innych portalach społecznościowych dziennikarzy czy różnorakich celebrytów a kończy się jak zwykle.
Emery nie ceni sobie za bardzo Matuidiego, myślę, że Blaise nie jest z tego zadowolony i w tym upatruje jeszcze jakiejś nadziei na transfer

- RICTOR
- Juventino

No jest, ale dla klubów rosyjskich. Oni mogą kupować i zgłaszać. My możemy kupić, ale po 23 jutro nie możemy już nikogo zgłosić do rozgrywek więc taki delikwent siedziałby w domu do styczniowego okienkaKrystek pisze:W Rosji okienko chyba jest dłuższe
- WhySoSerious?
- Juventino

nic nie trwa wiecznie. Wcześniej nie było zakupów za 90 mln czy sprzedaży za 110. Także tego... czekamy 
- Vincitore
- Juventino

Ten Thierry Luthers, którego twitt wrzuciłem na poprzedniej stronie, to jeden z najbardziej znanych belgijskich dziennikarzy, zajmujący się głównie kadrą i Standardem Liege (był klub Witsela).
Co na łajbie robi jeszcze Hernanes...
Co na łajbie robi jeszcze Hernanes...
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 22:58 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mily
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W sumie to racja. Zawsze się łudzimy że na koniec okna jakaś bomba będzie, a tu Hernanes. Nie zapomnę jak kiedyś była gadka o Aguero itd itp, a tu na koniec bomba transferowa w postaci tego pana:

To był kosmos.
Isco do Tottenhamu, nie umieliśmy go ściągnąć my czy co? Chyba mamy więcej do zaoferowania niż Tottenham co nie?

To był kosmos.
Isco do Tottenhamu, nie umieliśmy go ściągnąć my czy co? Chyba mamy więcej do zaoferowania niż Tottenham co nie?
- Krystek
- Juventino

Ale chodzi mi o to że dla Zenitu to nie będzie taki problem że czekamy z decyzją na ostatnią chwilę, bo jeśli oni musieliby znaleźć zastępstwo to mają jeszcze czas.RICTOR pisze:No jest, ale dla klubów rosyjskich. Oni mogą kupować i zgłaszać. My możemy kupić, ale po 23 jutro nie możemy już nikogo zgłosić do rozgrywek więc taki delikwent siedziałby w domu do styczniowego okienkaKrystek pisze:W Rosji okienko chyba jest dłuższe
Forza Juve!
- RICTOR
- Juventino

Kontruję. W tamtym roku też miał być ten pierwszy raz wreszcie. Nie wyszło z Draxlerem, nie wyszło z żadnym innym zagraniczniakiem. Dostaliśmy Hernanesa. Naprawdę świadomie chcecie się rozczarować?Marian. pisze:Kiedyś musi być ten pierwszy raz![]()
Jakby co to nie sprawia mi przyjemności tonowanie nastrojów. Też bym chciał Jamesa albo Oezila albo jeszcze jakiegoś innego koksa
No to prawda, ale być może chcą jeszcze teraz przynajmniej określić kto jest dostępny i otwarty na grę dla nich zanim ostatecznie wypchną Belga. Coś jak Conte szukający zastępstwa dla grzejącego trybuny Cuadrado, z przymrużeniem okaKrystek pisze:Ale chodzi mi o to że dla Zenitu to nie będzie taki problem że czekamy z decyzją na ostatnią chwilę, bo jeśli oni musieliby znaleźć zastępstwo to mają jeszcze czas.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 22:59 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Osgiliath
- Juventino

Kiedyś musi być ten pierwszy razRICTOR pisze:Chłopaki, naprawdę. Co roku jest to samo. Co roku się nastawiacie, że Beppe w ostatnie godziny okienka coś grubego dłubie, doszukujecie się poszlak w jakichś tweetach czy wpisach na innych portalach społecznościowych dziennikarzy czy różnorakich celebrytów a kończy się jak zwykle. Juve w ostatnich godzinach okna za rządów Marotty nie wyciąga gwiazd. Z Zenitem w temacie Witsela może się przeciągać z powodu tego, że celem nr 1 jest ktoś inny, ale równie dobrze z powodu tego, że Zenit chce przed oddaniem Belga zidentyfikować jakiegoś jego następcę. I nie, jakby co to nie sugeruję, że Axel na 100% do nas teraz trafi
Patrząc na nasza grupę przyjście Witsela/Cuadrado zamknie bardzo fajne okienko, gdzie praktycznie udało się pozbyć niechcianych (ok, Hernanses i DJ są w trakcie) a każdą formację wzmocniono.
Jeśli miałoby więc się skończyć na ww. dwójce to imho ok. Może jednak akurat potwierdzą się te wszystkie info, że mamy hajs, skoro Igłe kupilibyśmy bez sprzedazy Pogby, w końcu na sprzedażach w tym oknie zarobiliśmy trochę, mając zaoszczędzony hajs z Berardiego i topa z zeszłego roku i przyjdzie jakaś ta wisienka