Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:17

Vincitore pisze:I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę. :hellyes:
Co to za TOP Planet? Pierwszy raz o nich słyszę.

Obrazek
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:19

Vincitore pisze: I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę. :hellyes:

Hiszpańska prasa sugeruje Isco :D

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:19

wojczech7 pisze:Jest na tym forum ktoś*, kto może MERYTORYCZNIE wypowiedzieć się o Witselu?

*Ciebie, Forza/$432xxx, nie dotyczy :prochno:
Niby tak, ale z drugiej strony na nadmiar czasu nie narzekam ::/: Jak się nikt inny szybko nie pojawi to kilka zdań naskrobię może.

Top Planet to trochę poziom fantazji Momblano więc ja się osobiście nie napalam.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:21

Marian. pisze:
Vincitore pisze:I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę. :hellyes:
Co to za TOP Planet? Pierwszy raz o nich słyszę.
Telewizja włoska z naciskiem na info o Juventusie.

Nie biorę odpowiedzialności za ich rzetelność, zauważyłem takie info na VS, gdzie spędzam ostatnio pół internetowego życia, więc przekazuję.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 18:24 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:23

Kamex22 pisze:
Virgil pisze: Marchisio też to potrafił ale już przed kontuzją stracił wiele w ofensywie a teraz może być tylko gorzej. Ja w ciemno bym brał jego formę z poprzedniego sezonu gdzie zaliczył duży regres w grze ofensywnej.

No patrz. A ja myślałem, że Marchisio wiele stracił w ofensywie bo zmieniono mu pozycję z b2b na ustawionego tuż przed linią defensywy. W tym sezonie pewnie wróci na swoją nominalną pozycję i będzie znacznie lepiej.
A jak będzie znacznie gorzej to co ? Ja podziwiam optymizm w kwestii zdrowia Markiza. Nie dość że zawsze bardzo długo dochodził po dużo mniej poważnych urazach do formy to teraz doznał naprawdę mega poważnej kontuzji, która często doprowadza do trwałego obniżenia poziomu czasami wręcz dramatycznego. Szczególnie że Markiz do młodych zawodników nie należy a im starszy zawodnik tym są czesto większe problemy z tak poważnymi kontuzjami. Ja życzę mu jak najlepiej bo uwielbiam Marchisio i robotę jaką wykonuje ale hurra optymizm w jego wypadku jest nie na miejscu. Szczególnie że może się zdarzyć że w tym sezonie możemy mieć z niego mało pożytku.

Zakup Witsela oznacza też abstrahując już od poziomu Axela żr nasza pomoc nie tylko straciła na kreatywności ale i na fizyczności dynamice, oprócz Leminy nie mamy żadnego dynamicznego gracza.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:23

Virgil pisze: Marchisio też to potrafił ale już przed kontuzją stracił wiele w ofensywie a teraz może być tylko gorzej. Ja w ciemno bym brał jego formę z poprzedniego sezonu gdzie zaliczył duży regres w grze ofensywnej.
Bez sensu. Jak trudno jest grać na pozycji z tamtego sezonu Marchisio, być przywiązanym do linii cały czas grając z mentalnością asekuracyjną i jednocześnie pokazywać się z dobrej strony w ofensywie pokazał świetnie Pan 110 milionów, Super-hiper-ofensywna broń na Euro.

Jeśli to Pjanić docelowo ma grać w środku, Marchisio będzie po powrocie zdrowy, to obstawiam że piąteczkę w tym sezonie ustrzeli. Szczególnie, jeśli przecieki o tym, że ma wrócić już w październiku są prawdziwe.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:24

A ja się jaram tym Witselem! Zobaczycie! Zapiszcie ten post - jak przyjdzie - na co wszystko wskazuje - ja Wam mówię - wywalczy sobie pewny plac gry i udowodni że jest Topem! Ja jestem fanem tego zawodnika jak jeszcze grał w Standardzie i kląłem jak przeszedł z Benfici Do Zenita.

Ciekawi mnie jeszcze jedno, czy prócz Hernanesa są jakieś pogłoski o transferze out kogoś innego.

Cuadrado :ok: Boki - Prawy: Cuadrado, Alves, Lichtetseiner ew. Dybala (w 433) - lewy Sandro, Pjaca, Evra ew. Asamoah - robi wrażenie!

Jednak nawet jak do Cuadrado i Witsela przyszedłby Matuidi to i tak pewna łyżka dziegciu - jest wyjątkowo gorzka propo Tego mercato...

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:25

ForzaItanimulli3vujcm pisze: Ciekawi mnie jeszcze jedno, czy prócz Hernanesa są jakieś pogłoski o transferze out kogoś innego.
DJ De Ceglie negocjuje warunki kontraktu z Crotone.

JMercato twierdzi, że Witsel nie jest jeszcze klepnięty, a nasza propozycja to 15 + 4.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:26

Ja mam w domu nieszczęsny cyfrowy polsat i prestiżową ligę rosyjską więc Witsela kojarzę. Ktoś dobrze napisał rok temu po odejściu Vidala, że Witsel sam jest "vidalowaty" (wtedy Belg miał być następcą Arturo). Nie jest genialnym technikiem, nie ma szybkości i dryblingu, ale potrafi przetrzymać piłkę , fajnie podłącza się do akcji ofensywnych, często strzela z pola karnego/jego okolicy. W meczach które widziałem raczej się wyróżniał. Nie notował głupich strat. Szczerze nie kojarze jak u niego z defensywą, Zenit w każdym meczu był stroną przeważającą i atakował, trudno coś powiedzieć o skillsach w odbiorze. Z drugiej strony to tylko liga rosyjska, ale nie przesadzajmy, że to jakieś ogórkowo - 6 liga Europy z niewielką stratą do francuskiej.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:29

Vincitore pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze: Ciekawi mnie jeszcze jedno, czy prócz Hernanesa są jakieś pogłoski o transferze out kogoś innego.
DJ De Ceglie negocjuje warunki kontraktu z Crotone.
Wiem, chodzi mi o zawodników, których mamy w kadrze meczowej że tak powiem - mieliśmy podczas 2 pierwszych meczy. Jego akurat nie biorę pod uwagę - z całym szacunkiem!

Wojczech7 - nie zamierzone powyżej! Nie widziałem tamtego Posta.
Ja też proszę o merytoryczna wypowiedź na temat Witsela - obiektywną! Bo ja jestem fanem jego. Chce posłuchać czyjeś opinii.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:29

Czy ktoś z czytających regularnie wiadomy topic na VecchiaSignora.com również ma wrażenie, że Włosi bardziej cenią Witsela od Matuidiego? Oni tam za Juana i Witsela rzucają w Marottę dziesiątkami.

lukaszqq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:30

Poprostu pisze:
Vincitore pisze: I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę. :hellyes:

nie to będzie Jeams

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:39

Vincitore pisze:I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę
No a może z tą bombą chodzi właśnie o Matuidiego? Chociaż jakiś czas temu łączono nas z Alexisem Sanchezem - a i on bardzo był chętny na ten transfer - zaś nasi zdaje się będą dziś lub są i tak w Londynie, hmm?

realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:40

I kiedy wmawiam sobie, że zachowam zimną krew w trakcie mercato i nie uwierzę już w żadne 'niespodzianki' to Top Planet zapowiada na wieczór jakąś bombę.

Ta bomba to tak jak kolega wyżej napisał, na 100% James. Problem tylko taki, że tą bombą będzie rzekome zainteresowanie naszych. Zapytanie o piłkarza. Nie ma się co napalać że nagle na wieczór polecą z jakimś "deal done", bo gdyby faktycznie tak było, to info poszłoby teraz żeby byli pierwszymi. To będzie info w stylu "Juventus blisko Jamesa, kolumbijczyk chce przeprowadzki, lecz na drodze stoją pieniądze jakie sobie życzą za niego Galacticos".

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 18:44

realbs pisze:Juventus blisko Jamesa, kolumbijczyk chce przeprowadzki, lecz na drodze stoją pieniądze jakie sobie życzą za niego Galacticos".
Jednak tym razem my pieniądze mamy, a też potrafimy zaskoczyć dużym transferem... W sumie logiczne by to było - w Realu Madryt za ciasno się robi dla niego. Pogba miał kontrakt z Adidasem, do nas też Top Medialny związany z Adidasem. Nie wiem, nie wiem. Właśnie, a kwadrat w Turynie ogarnął? :smile:.

Zablokowany