Transfery w Europie
- CzeczenCZN
- Juventino
Bas Dost piłkarzem Sportingu Lizbona - co ciekawe jest rekord klubowy pod względem zakupu - około 10-12 mln €
- jak na rekord trochę skromnie to wygląda..

- CzeczenCZN
- Juventino
Paco Alcacer Oficjalnie Piłkarzem Barcelony.
Kataloński klub zapłacił Valencii CF kwotę 30 mln € - za utalentowanego 23 letniego gracza, który będzie rezerwowym - no ale ma ambicje!
Nie chciałem edytować postu, bo po edycji, nie przesuwa się temat w górę. Poza tym to świeże info, a transfer dość głośny. No i też z tego względu.
Kataloński klub zapłacił Valencii CF kwotę 30 mln € - za utalentowanego 23 letniego gracza, który będzie rezerwowym - no ale ma ambicje!
Nie chciałem edytować postu, bo po edycji, nie przesuwa się temat w górę. Poza tym to świeże info, a transfer dość głośny. No i też z tego względu.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to Barcelona jednak pozyskała pewniejszego zmiennika dla swojego tercetu ofensywnego od Munira. Nie Vietto, nie Gameiro a Alcacer. Pamiętam, że jeszcze nie tak dawno temu był chyba okres, w którym o Paco było dość głośno jako o zawodniku mogącycm nawet stać się jedną z ważnych postaci reprezentacji (chyba, że coś pomyliłem). Ciekawe te transfery Barcy i plotki o tym, że mieli niewielki budżet transferowy okazały się jedynie plotkami.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Sezon 13/14 i nasz "triumfalny marsz" po LE. Paco pokazał się w tych rozgrywkach z dobrej strony zaliczając sporo minut także w La Liga.
Chłopak zupełnie zniknął mi z radaru, a nie byłaby to głupia opcja na wzmocnienie ataku Juve
No, ale wtedy media karmiły nas Lukakami i Cavanimi... 30 mln to całkiem przyzwoita cena.
Zapowiada się ciekawa rywalizacja 23letnich rezerwowych napastników dwóch największych klubów La Ligi.
Morata kisił wtedy ogóra na ławce Realu. Z tych dwóch graczy to Alcacerowi wróżono większe szanse na wypełnienie luki w kadrze po Torresie.
Fajnie miał u nas ten Alvaro, nabiliśmy mu hype'u wrócił do Realu i dostał miejsce w reprezentacji Hiszpanii.
Chłopak zupełnie zniknął mi z radaru, a nie byłaby to głupia opcja na wzmocnienie ataku Juve

Zapowiada się ciekawa rywalizacja 23letnich rezerwowych napastników dwóch największych klubów La Ligi.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
Oficjalnie Balotelli w Nice!
:
Nie wiem, ale żal mi go - jestem pewny że u Nas by się odrodził przy Maxie - ale to tylko moje zdanie.

Nie wiem, ale żal mi go - jestem pewny że u Nas by się odrodził przy Maxie - ale to tylko moje zdanie.
- CzeczenCZN
- Juventino
No niestety, ale sam jest sobie winien - ja jednak mam cały czas nadzieje że nie wszystko stracone - po prostu lubię tego zawodnika, no i choćby w kontekście Squadry. Jemu jest potrzebna twarda ręka.Hoffman pisze:Proszę cie, nikt nawet nie spojrzy w jego stronę, ten pilkarz jest skończony, mega talent na papierze z siankiem w główce, to balast dla drużyny.
Nasri w Sevilli
Kennedy skrzydłowy Chelsea wypożyczony do Watford.
Oficjalnie: David Luiz znów w Chelsea za 35 mln €
No stracili trochę siana. Ciekawa sytuacja!

- jackop
- Juventino
Niezłe jaja z Luizem. Co do kwoty, to ja czytałem o 38 mln funtów (45 mln €).
- City wciąż wietrzy kadrę wypożyczeniami: po Harcie i Nasrim, tym razem Mangala do Valencii, a Bony do Stoke.
- Nigel De Jong powraca z USA, transfer z LA Galaxy do Galatasaray
- 21 letni skrzydłowy Georges-Kévin Nkoudou z Marsylii nowym graczem Tottenhamu, 11-13 mln funtów
- City wciąż wietrzy kadrę wypożyczeniami: po Harcie i Nasrim, tym razem Mangala do Valencii, a Bony do Stoke.
- Nigel De Jong powraca z USA, transfer z LA Galaxy do Galatasaray
- 21 letni skrzydłowy Georges-Kévin Nkoudou z Marsylii nowym graczem Tottenhamu, 11-13 mln funtów

- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Luiz zawsze był dla mnie obrońcą który pasował do Barcy, ale chyba nigdy tam nie zawita. Gość robi dużo szumu i czasem pożytku w ofensywie, ale jak na środkowego obrońcę jego gra w tyłach zawsze pozostawiała dużo do życzenia.
A PSG zrobilo świetny deal. Ściągnęli go jak miał 27 lat, pograł w najlepszym wieku dla piłkarza u nich i teraz oddają go za właściwie taki sam hajs - w gruncie rzeczy bardzo tanie wypożyczenie im wyszło
, a my się jaramy Cuadrado 
A PSG zrobilo świetny deal. Ściągnęli go jak miał 27 lat, pograł w najlepszym wieku dla piłkarza u nich i teraz oddają go za właściwie taki sam hajs - w gruncie rzeczy bardzo tanie wypożyczenie im wyszło

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a to nie kosztował 50?
ciekawe gdzie go Conte szykuje... na pozycję Bonuca?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzeczenCZN
- Juventino
Ponoć Fabinho może trafić do Manchesteru United!!!!
Prowadzone są negocjacje. Tylko nie To!

Prowadzone są negocjacje. Tylko nie To!
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Kosztował, ale teraz ponoć 45 mln. czyli wyszli -5 mln. To my tyle za rok pracy Cuadrado płacimy...Maly pisze:a to nie kosztował 50?
- jackop
- Juventino
Istnienia UFO też jesteś pewny?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oficjalnie Balotelli w Nice!:
Wchodzę na stronę LFC, żeby zobaczyć szczegóły transferu, a tu okazuje się, że Klopp puścił Mariusza ZA DARMO, byle ten zrzekł się pieniędzy jakie The Reds musieliby płacić mu do końca kontraktu. Honorowi jak Marotta.
Nikt, poza Nice nie chciał SuperMario za darmo :rotfl: T-shirty z napisem "Why always me?" to już niedługo będzie moda retro.
Ooo... przegapiłem oficjałkę. Lucas Perez (niebieska karta w FIFA) z Deportivo do Arsenalu. Także Musfati done deal.
http://kanonierzy.com/shownews_id-41061 ... rowy.shtml116,5 miliona euro – tyle na kilka godzin przed zamknięciem okienka transferowego na transfery wydał Arsenal, tym samym bijąc rekord klubu pod tym względem.
Na kwotę tą złożyły się transfery Granita Xhaki (45 milionów euro), Shkodrana Mustafiego (41 mln), Lucasa Pereza (20 mln), Takumy Asano (4 mln), Kelechiego Nwakaliego (3,5 mln) i Roba Holdinga (3 mln).
Naprawdę porównując Bario do Nando nie zauważasz subtelnej różnicy we... wszystkim?Maly pisze:nie widziałem, żebyś się śmiał jak LL odchodził za darmo bo nikt go nie chciał za pieniądze

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 22:36 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie widziałem, żebyś się śmiał jak LL odchodził za darmo bo nikt go nie chciał za pieniądze 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- joy
- Katalończyk
Widać że nowi trenerzy nie mają sentymentów. Pep wypchnął Harta i Nasriego, Emery Luiza, Sampaoli Konoplyankę. Conte też chyba specjalnie nie jest przekonany do Fabregasa. Bardzo dużo zmian trenerskich w topowych klubach. Sezon piłkarski w Europie zapowiada się ciekawie.