Transfery w Europie
- wagner
- Juventino
Właściwie niech odpowiedzią dotycząca stylu gry jak i kwoty odstępnego będzie nazwisko:Shadow Marshall pisze:Bundeskopanką praktycznie w ogóle się nie interesuje i ten grajek jest dla mnie anonimowy. Aż tak dobry by wybulić za niego taką kasę?Yaro417 pisze:Leroy Sané - skrzydłowy Schalke - przeszedł dzisiaj do Man. City za 50 mln euro. Jak na razie najdroższy transfer na Wyspach, a do tego trzeci pod względem sumy odstępnego na świecie
Resztę dopowiedz sobie sam.pisze:Sterling

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dobrze, że nie trafił do nas rok temu bo widać, że z głową u niego nie najlepiej- Zarówno trener, jak i dyrektor sportowy Klaus Allofs zapewniali mnie, że będę mógł odejść, gdy pojawi się taka możliwość. VfL był dla mnie dobrą perspektywą, ale również odskocznią. Bezpośrednio po Euro 2016 powiedziałem więc Dieterowi Heckingowi, że chcę opuścić Wolfsburg- wyznał Draxler.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Shadow Marshall
- Juventino
A może zwyczajnie wlewali mu miód do uszu, zgodził się na transfer i guzik z tego wyszło koniec końców i dlatego chce odejść?Maly pisze:dobrze, że nie trafił do nas rok temu bo widać, że z głową u niego nie najlepiej- Zarówno trener, jak i dyrektor sportowy Klaus Allofs zapewniali mnie, że będę mógł odejść, gdy pojawi się taka możliwość. VfL był dla mnie dobrą perspektywą, ale również odskocznią. Bezpośrednio po Euro 2016 powiedziałem więc Dieterowi Heckingowi, że chcę opuścić Wolfsburg- wyznał Draxler.
- Yaro417
- Juventino
Swego czasu mocno z nami łączony młodzian z Palmeiras Gabriel Jesus został oficjalnie pozyskany przez Manchester City, przy czym Brazylijczyk przejdzie do wyspiarzy dopiero w styczniu 2017 roku (czyli po zakończeniu ligi z kraju kawy) za 32 mln euro.
- CzeczenCZN
- Juventino
Chelsea zainteresowana sprowadzeniem Mustafiego. Abramowicz ma być gotów wyłożyć i 30 mln € na niego. :shock: W klauzuli Niemiec ma 48 mln €. Przegięcie!
- Shadow Marshall
- Juventino
To jest przegięcie? Pamiętacie tego bramkarskiego walfa z Barcelony Valdesa? Ten to miał klauzule 90 mln bodajże. Gówno zawinięte w ładny papierek nigdy nie stanie się czekoladową truflą.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Chelsea zainteresowana sprowadzeniem Mustafiego. Abramowicz ma być gotów wyłożyć i 30 mln € na niego. :shock: W klauzuli Niemiec ma 48 mln €. Przegięcie!
- CzeczenCZN
- Juventino
Real Madryt sprzedał do PSG Jesego za 25 mln €, równocześnie stał on sie najdrożej sprzedanym wychowankiem w historii klubu.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Update:
- Fernando Llorente z Sevilli do Swansea
- Arthur Masuaku, którym kiedyś się interesowaliśmy z Olimpiakosu do WHU
- André Ayew ze Swansea do WHU
- John Stones z Evertonu do City za (podobno) 47,5 mln funtów
- Ashley Williams ze Swansea do Evertonu
- Jon Flanagan z LFC na wypożyczeniu w Burnley
- Fernando Llorente z Sevilli do Swansea
- Arthur Masuaku, którym kiedyś się interesowaliśmy z Olimpiakosu do WHU
- André Ayew ze Swansea do WHU
- John Stones z Evertonu do City za (podobno) 47,5 mln funtów
- Ashley Williams ze Swansea do Evertonu
- Jon Flanagan z LFC na wypożyczeniu w Burnley

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jackop
- Juventino
Update:
- znalazł się jeleń spełniający wymagania LFC; Christian Benteke (42 w. 10 g.) zasilił Crystal Palace za 31,2 mln €
- Palace rzuciło hajsem po tym jak spieniężyli Yannicka Bolasie do Evertonu za 25 mln €
- Martín Demichelis znalazł nowy klub, z wolnego transferu do Espanyolu
- Adnan Januzaj na kolejnym wypożyczeniu, tym razem Sunderland
- znalazł się jeleń spełniający wymagania LFC; Christian Benteke (42 w. 10 g.) zasilił Crystal Palace za 31,2 mln €
- Palace rzuciło hajsem po tym jak spieniężyli Yannicka Bolasie do Evertonu za 25 mln €
- Martín Demichelis znalazł nowy klub, z wolnego transferu do Espanyolu
- Adnan Januzaj na kolejnym wypożyczeniu, tym razem Sunderland

- Maly
- Juventino
nie bardzo rozumiem dlaczego jeleń? zakładam, że podobnie jak w AV Benteke walnie im ze 15 goli w sezon, wciąż jest w wieku rozwojowym i z a 2 lata będzie go można sprzedać nawet z zyskiem, ew za podobną cenęjackop pisze:znalazł się jeleń spełniający wymagania LFC; Christian Benteke (42 w. 10 g.) zasilił Crystal Palace za 31,2 mln €
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Bardzo ryzykowna teza, biorąc pod uwagę, że w lepszym zespole strzelił ich zaledwie 9 (mowa o samej lidze). Sezon zweryfikuje Twoje słowa.Maly pisze:nie bardzo rozumiem dlaczego jeleń? zakładam, że podobnie jak w AV Benteke walnie im ze 15 goli w sezon, wciąż jest w wieku rozwojowym i z a 2 lata będzie go można sprzedać nawet z zyskiem, ew za podobną cenęjackop pisze:znalazł się jeleń spełniający wymagania LFC; Christian Benteke (42 w. 10 g.) zasilił Crystal Palace za 31,2 mln €
Jeżeli ta teoria się sprawdzi, pierwszy Ci pogratuluję zdolności wróżbiarskich, bo nie ma żadnych sensownych przesłanek na poparcie Twojej tezy

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
9 goli w 14 meczach w wyjściowym składzie to zły wynik? poza tym 2 lata temu jechał na MŚ jako podstawowy napastnik Belgii więc nie rozumiem waszego sceptycyzmu, to nie jest ogór, tzn nie nadaje się do drużyn mierzących wysoko jak każdy drewniak ale to świetny zawodnik na średniaka PL, coś jak Bony który też zaraz gdzieś odejdzie i będziecie pisać, że znalazł się jeleń
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Tylko, że grając w wyjściowym składzie Benteke strzelił 4 bramki. Pozostałe 5 zdobył w meczach, w których wchodził z ławki :lol:Maly pisze:9 goli w 14 meczach w wyjściowym składzie to zły wynik? poza tym 2 lata temu jechał na MŚ jako podstawowy napastnik Belgii więc nie rozumiem waszego sceptycyzmu, to nie jest ogór, tzn nie nadaje się do drużyn mierzących wysoko jak każdy drewniak ale to świetny zawodnik na średniaka PL, coś jak Bony który też zaraz gdzieś odejdzie i będziecie pisać, że znalazł się jeleń
Prześledź sobie dokładnie jego występy.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jackop
- Juventino
Update:
Kolejne klub PL zaszalały:
- Southampton jako zakupowy rekord przedstawił swój nowy nabytek - talent z Lille, Sofiane Boufal. Kwota nie została ujawniona, ale może wynosić nawet do 21 mln funtów.
- także West Brom z nową górną granicą wydatków, 13mln funtów kosztował ich Nacer Chadli ze Spurs
- 33letni Claudio Bravo melduje się w City, cena według hiszpańskich mediów to 25 mln € :shock:
- w jego miejsce Jasper Cillessen z Ajaxu
- w jego miejsce Tim Krul (wyp.) z Newcastle
- pozostając przy Srokach: z Tottenhamu przychodzi DeAndre Yedlin, do Watfordu odchodzi Janmaat,
- Marko Marin (kiedyś znany piłkarz) na dobre opuszcza Chelsea i przenosi się do Olympiakosu
- Sirigu z PSG wypożyczony do Sevilli
Kolejne klub PL zaszalały:
- Southampton jako zakupowy rekord przedstawił swój nowy nabytek - talent z Lille, Sofiane Boufal. Kwota nie została ujawniona, ale może wynosić nawet do 21 mln funtów.
- także West Brom z nową górną granicą wydatków, 13mln funtów kosztował ich Nacer Chadli ze Spurs

- 33letni Claudio Bravo melduje się w City, cena według hiszpańskich mediów to 25 mln € :shock:
- w jego miejsce Jasper Cillessen z Ajaxu
- w jego miejsce Tim Krul (wyp.) z Newcastle

- pozostając przy Srokach: z Tottenhamu przychodzi DeAndre Yedlin, do Watfordu odchodzi Janmaat,
- Marko Marin (kiedyś znany piłkarz) na dobre opuszcza Chelsea i przenosi się do Olympiakosu
- Sirigu z PSG wypożyczony do Sevilli