Wszystko o Interze
- pumex
- Juventino
Po świecie krążą plotki, że nieformalnym dyrektorem Interu stał się Kia Joorabchian. Wiecie, to ten od Teveza, między innymi. Ponoć wpadł na pomysł ściągnięcia Carlitosa do Mediolanu i ostro o to walczy. Chyba pękłbym ze złości, niedawna 10-tka Juventusu w Interze.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Icardi
Perisic - Banega - Candreva
Kondogbia - Brozovic
Ansaldi - Murillo - Miranda - D'Ambrosio
Handanovic
Mają słabe boki obrony i słabiutką ławkę (tylko Medel, Jovetic i Eder gwarantują jako taki poziom). Serie A jest jednak tak słaba, że w teorii Inter powinien bić się z Napoli lub Romą o 3. miejsce.
I jeszcze na poprawę nastroju porównajcie sobie powyższy skład Interu z naszym rezerwowym:
Zaza - Mandzukic
Pjaca
Asamoah - Lemina - Sturaro
Evra - Benatia - Rugani - Lichtsteiner
Neto
Perisic - Banega - Candreva
Kondogbia - Brozovic
Ansaldi - Murillo - Miranda - D'Ambrosio
Handanovic
Mają słabe boki obrony i słabiutką ławkę (tylko Medel, Jovetic i Eder gwarantują jako taki poziom). Serie A jest jednak tak słaba, że w teorii Inter powinien bić się z Napoli lub Romą o 3. miejsce.
I jeszcze na poprawę nastroju porównajcie sobie powyższy skład Interu z naszym rezerwowym:
Zaza - Mandzukic
Pjaca
Asamoah - Lemina - Sturaro
Evra - Benatia - Rugani - Lichtsteiner
Neto
- Shadow Marshall
- Juventino
Z tego śmiesznego klubu to szkoda mi jedynie bramkarza, który jest bardzo dobry, ale obrońcy robią takie klopsy, że łeb od tego boli, a strzelcy walą mu takie piły, że nawet nie ma czasu zareagować. Właściwie to nie wiem co on tam jeszcze robi. Oglądał ktoś mecz? Jak sabotażysta Ranocchia? Pamiętam jak Interisci śmiali się z nas gdy nasi brali Bonucciego... :hellyes:
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Taki wniosek, że na chwilę obecną mielibyście ciężki mecz z naszymi rezerwami.orzeu pisze:i jakie wnioski po takim porównaniu?Crunny pisze:
- JuveGrzesiu
- Juventino
Mój jest taki, że cieszcze sie, że nie jestem kibicem Interu :koszulka:orzeu pisze:i jakie wnioski po takim porównaniu?Crunny pisze:
- orzeu
- Interista
zgodzę się.Negri pisze:Taki wniosek, że na chwilę obecną mielibyście ciężki mecz z naszymi rezerwami.orzeu pisze:i jakie wnioski po takim porównaniu?Crunny pisze:
PS dzisiaj prawdopodobnie Inter ogłosi pozyskanie Barbosy i Joao Mario.
- pumex
- Juventino
Stało się dokładnie tak jak napisałeś. W teorii to dwa bardzo duże wzmocnienia Interu mocno podnoszące potencjał ofensywny. Gratulacjeorzeu pisze:PS dzisiaj prawdopodobnie Inter ogłosi pozyskanie Barbosy i Joao Mario.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jeśli ten Joao Mario jest dużym wzmocnieniem to kto tam grał do tej pory?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Gratulacje dla Interu, przyznam, że imponuje mi ta drużyna. Jest spory progres, dziś udało im się wywalczyć jeden, jakże cenny punkt z potężnym Palermo. W dodatku Inter grał na trudnym terenie w Mediolanie. Na prawdę duże brawa.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wiem, że sie powtarzam ale czapki z głów przed interem. Ta drużyna spędza mi sen z powiek w kontekście walki o scudetto bo : "uwaga, mistrzowie nadchodzą"...
:rotfl:
:rotfl: