Mercato (Lato 2016)
- panlider
- Juventino

Kibicujesz temu klubowi od wczoraj? Pamiętasz ile mieliśmy urazów w zeszłym sezonie? Marchisio może i wróci w październiku, ale formę złapie pewnie po świątecznej przerwie, tak to już z nim jest niestety. 3 tygodnie to dużo i mało, wszystko zależy w jakiej będziemy wtedy sytuacji kadrowej, a z tym może być różnie. Jeżeli uważasz, że nie potrzebujemy jeszcze jednego pomocnika to spoko, tylko potem nie płacz, jak wyjdziemy w LM na Bayern albo Barcelonę ze Sturaro albo Leminą w pierwszym składzie.Crunny pisze:Sturaro też jest teraz kontuzjowany. A Pjanic też niejedną kontuzję w życiu miał. Zdradzę Ci jednak sekret: piłkarze wraz z kontuzją nie umierają! Marchisio ma wrócić za 1,5 miesiąca. O ile w przypadku Asamoah i Khediry można mówić o podatności na kontuzje, o tyle w przypadku Sturaro i Mandragory jest to nadużyciem. Z kolei PNA trwa dokładnie 3 tygodnie i jest przed fazą pucharową LM.panlider pisze:Mówią Ci coś następujące pojęcia?Crunny pisze:Boję się nerwowych transferów w ostatniej chwili. Panie Marotta, już lepiej zostańmy z 7-ką: Pjanic, Khedira, Marchisio, Asamoah, Lemina, Sturaro, Mandragora.
1) Puchar Narodów Afryki
2) Kontuzja Marchisio
3) Kontuzja Mandragory
4) Szklany Khedira
5) Szklany Asamoah
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jakku1
- Juventino

Tak szczerze mowiac to ja jednak nie widze kompletnie logiki w tych wszystkich wydarzeniach zwiazanych z Matuidim.
Zazwyczaj jest tak, ze media o wszystkich wieściach dowiaduja sie mniej wiecej z 2-3 dniiwym opoznieniem (fiasko z Draxlerem, A. Sandro, mozna wymieniac). Jesli zaproponowalismy 20m w poniedzialek za Pana X, to Di Marzio dowie sie czegoś moze w środe. Tak to z reguly dziala. Jasne, w przypadku Francuza troche inaczej to wszystko wyglada, bo pierwsza informacje - bardzo pozytywna - wczoraj mielismy od Marotty. Po kilku godzinach natomiast nadeszlo jedno dementi, a nastepnie drugie.
Do tej calej ukladanki dolozylbym jeszcze to, ze na cholere nam kolejny defensywny pomocnik/b2b? Odszedl Pogba, odszedł Pereyra, na wylocie jest Hernanes, a my bierzemy defensywnego pomocnika. Jak dla mnie to sie kupy nie trzyma po prostu.
Marotta po prostu naściemniał wczorajszego ranka. Nie zebym mial pretensje, taka praca
.
Zazwyczaj jest tak, ze media o wszystkich wieściach dowiaduja sie mniej wiecej z 2-3 dniiwym opoznieniem (fiasko z Draxlerem, A. Sandro, mozna wymieniac). Jesli zaproponowalismy 20m w poniedzialek za Pana X, to Di Marzio dowie sie czegoś moze w środe. Tak to z reguly dziala. Jasne, w przypadku Francuza troche inaczej to wszystko wyglada, bo pierwsza informacje - bardzo pozytywna - wczoraj mielismy od Marotty. Po kilku godzinach natomiast nadeszlo jedno dementi, a nastepnie drugie.
Do tej calej ukladanki dolozylbym jeszcze to, ze na cholere nam kolejny defensywny pomocnik/b2b? Odszedl Pogba, odszedł Pereyra, na wylocie jest Hernanes, a my bierzemy defensywnego pomocnika. Jak dla mnie to sie kupy nie trzyma po prostu.
Marotta po prostu naściemniał wczorajszego ranka. Nie zebym mial pretensje, taka praca
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2016, 22:41 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To chyba włoska mentalność/minimalizm. Jak strzelimy na 1:0 to się cofamy i gramy spokojnie jak nam strzelą to jest lipa ale potrafimy odrobić, podobnie z mercato, po sprzedaży Pogby mieliśmy sporo czasu ale widać podchodzimy spokojnie, w końcu jest jeszcze dużo czasu, dzisiaj 26.... Marotta jak się zepnie to jeszcze kupi kogoś ogarniętego. PozdrawiamCavAllano pisze:Nie pamietam sytuacji, w ktorej Marotta mowilby o jakichs negocjacjach, ze jest optymista, a pilkarz ostatecznie by u nas nie wyladowal. Kto jak kto, ale akurat Marotta nie rzuca slow na wiatr. Albo to zaslona dymna i celowo klamie, albo tez szejk zablokowal transfer w ostatnim momencie i w ten oto sposob nas wystawil. Sprzedalismy Pogbe i trzeba bylo od razu kogos brac i nie przeciagac calej sprawy w nieskonczonosc. A tak mamy kolejna nerwowa koncowke mercato i dobrego pomocnika do srodka potrzebujemy na wczoraj.
- Cataclysm9
- Juventino

Naściemniał bo tak naprawdę celujemy w Vitsela albo Brozowicia? Mógł się bardziej postarać i na zasłone dymną wybrać takiego Jodłowcajakku1 pisze: Marotta po prostu naściemniał wczorajszego ranka. Nie zebym mial pretensje, taka praca.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pozytyw jest taki Panowie: Zostało 6 dni okienka, także co ma być to będzie i całe szczęście te męczarnie się zakończą.
Jutro mecz, trzeba wygra i z 6 pkt pojechac na reprezentacje.
Jutro mecz, trzeba wygra i z 6 pkt pojechac na reprezentacje.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Marian.
- Juventino

Do Interu przyszedł Joao Mario. To prawdopodobnie oznacza odejście Brozovicia. Czyżby miał wyladowac u nas? Totalnie nie jestem przekonany do Chorwata. Jednakże juz nie raz bylem przeciwny jakiemuś transferowi po czym dany zawodnik przekonywal mnie później swoja gra. Ale strasznie mi szkoda tego Matuidiego, dla mnie to mega kozak.
Zastanawia mnie jedno. Marotta wypowiedział się kiedys, ze Higuain przyszedlby bez względu na to, czy Pogba by został czy nie. Jesli to prawda to mamy jeszcze sporo kasy w portfelu. Pytanie tylko, czy na koniec mercato jeszcze raz głębiej do niego sięgniemy...
Zastanawia mnie jedno. Marotta wypowiedział się kiedys, ze Higuain przyszedlby bez względu na to, czy Pogba by został czy nie. Jesli to prawda to mamy jeszcze sporo kasy w portfelu. Pytanie tylko, czy na koniec mercato jeszcze raz głębiej do niego sięgniemy...

- Vincitore
- Juventino

Inter Brozovicia zdaje się posłać gdzieś na Wyspy [Chelsea, Arsenal], raczej małe szanse, że dołączy do nas.
Dziwne jest to, że w tej chwili kiedy wg. pismaków deal z Matuidim upadł, nie pojawiają się żadne nazwiska w naszym kontekście. Są jakieś nieśmiałe ślepaki typu Brozo, Witsel czy Kovacic, ale raczej niepotwierdzone. Ja nie wierzę też w to, że to wszystko rypło się dwie godziny temu, Marotta już wczoraj na losowaniu musiał o tym wiedzieć, do domniemanego spotkania z Kluivertem oczywiście też nie doszło.
Szczerze? To najbardziej konkretnym nazwiskiem w świetle ostatnich doniesień wydaje się ten James, ale przecież to jest totalne sci-fi.
Dziwne jest to, że w tej chwili kiedy wg. pismaków deal z Matuidim upadł, nie pojawiają się żadne nazwiska w naszym kontekście. Są jakieś nieśmiałe ślepaki typu Brozo, Witsel czy Kovacic, ale raczej niepotwierdzone. Ja nie wierzę też w to, że to wszystko rypło się dwie godziny temu, Marotta już wczoraj na losowaniu musiał o tym wiedzieć, do domniemanego spotkania z Kluivertem oczywiście też nie doszło.
Szczerze? To najbardziej konkretnym nazwiskiem w świetle ostatnich doniesień wydaje się ten James, ale przecież to jest totalne sci-fi.
- Vincitore
- Juventino

Oczywiście są już pod obstrzałem internautów, zasypani pytaniami o Matuidiego. Póki co milczą, być może weryfikują informacje, myślę, że jeszcze tego wieczora coś wrzucą.Marian. pisze:Czyli jak to teraz będzie? JMercato zwija stragan?
Szkoda by było, wyglądali na całkiem fajne źródło. Jedyne co mogłoby ich uratować to James.
- jakku1
- Juventino

Nie wiem czemu nasciemnial, ale deal z Matuidim, jesli faktycznie tak bardzo nam na nim zalezalo, upadl wczesniej.Cataclysm9 pisze:Naściemniał bo tak naprawdę celujemy w Vitsela albo Brozowicia? Mógł się bardziej postarać i na zasłone dymną wybrać takiego Jodłowcajakku1 pisze: Marotta po prostu naściemniał wczorajszego ranka. Nie zebym mial pretensje, taka praca.
- Vincitore
- Juventino

Ja jestem tego samego zdania co jakku, ten deal upadł dużo wcześniej, to nie jest tak, że nagle Marotta dostał fax z Paryża żebyśmy sobie wsadzili w tyłek swoje 22mln + 3. Pytanie teraz co zrobi Łysy, czy znajdzie dla Matuidiego taki substytut jak dla Draxlera (Hernanes) czy może in plus jak Alex Sandro za Siqueirę.
Na VS koniec biesiady, taki przepływ postów, że nie wyrabiałem z F5 -moderator zamknął im temat z transferami.
edit:
Według nich we wtorek medicale Matuidiego, a w środę Cuadrado.
Na VS koniec biesiady, taki przepływ postów, że nie wyrabiałem z F5 -moderator zamknął im temat z transferami.
edit:
hahahaJuventus Mercato @J_Mercato 3 min.3 minuty temu Zobacz tłumaczenie
Confermato! Martedì ore 10:30 visite al #JMedical per @MATUIDIBlaise
#MercatoJuve
\\
Juventus Mercato @J_Mercato 28 sek.29 sekund temu
Mercoledì ore 9:30 visite mediche al #JMedical per @Cuadrado
#MercatoJuve
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2016, 23:24 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino

I nawet dokladne godziny?;-)Vincitore pisze:
edit:hahahaJuventus Mercato @J_Mercato 3 min.3 minuty temu Zobacz tłumaczenie
#MercatoJuve
14 podanych dalej 14 polubionych
Odpowiedz Podaj dalej 14
Polub 14
Więcej
#MercatoJuve
Idą w zaparte. Jeśli faktycznie mają rację to tylko pogratulować. Jeśli wtopią to nie wiem czy nie będą musieli zamknąć kanału
VS - Vecchia Signora - http://www.vecchiasignora.com/
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2016, 23:25 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino

Mogą mieć wtyczkę u jakiegoś klubowego lekarza, to nie oni czasami wrzucili do sieci zdjęcie karty medycznej Higuaina?jakku1 pisze:I nawet dokladne godziny?;-)Vincitore pisze:
edit:hahahaJuventus Mercato @J_Mercato 3 min.3 minuty temu Zobacz tłumaczenie
#MercatoJuve
14 podanych dalej 14 polubionych
Odpowiedz Podaj dalej 14
Polub 14
Więcej
#MercatoJuve
Idą w zaparte. Jeśli faktycznie mają rację to tylko pogratulować. Jeśli wtopią to nie wiem czy nie będą musieli zamknąć kanału.
E: Wrzucić wrzucili, pytanie tylko czy jako pierwsi, szkoda, że nie da się tego teraz zweryfikować.
Chociaż testy Pipity odbyły się w Madrycie, więc raczej nie tędy droga.