Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
JestIon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:07

kosciu88 pisze:Potrzebny bedzie jedynie dowod osobisty i bilet.
Dzięki za info!
czyli mam problem z głowy :)

Orientujesz się na ile czasu przed meczem otwierają bramy i można wchodzić na stadion?

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 16:03

JestIon pisze:
Orientujesz się na ile czasu przed meczem otwierają bramy i można wchodzić na stadion?
Nie mam pojecia. W tamtym sezonie bylem ze znajomymi na Milanie i wchodzilismy jakies 45 min przed meczem. Wejscie przez bramki zajelo jakies 10min.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2016, 17:02

Mam pytanie do osób zorientowanych w temacie.

Nigdy nie byłem na meczu w Turynie, bo zawsze były jakieś przeciwności losu. W tym sezonie chcę w końcu jechać, ale z tego co widzę, to stowarzyszenie DRUGHI nie otworzyło zapisów.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę zdobyć bilety nie licząc zakupu http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Fo ... FC-Tickets
Mam znajomych mieszkających we Włoszech (Polka i rodowity mieszkaniec Turynu). Czy oni mogą kupić bilety dla mnie i mojej narzeczonej? Czy muszę wyrobić jakąś włoską kartę kibica?

Z góry przepraszam za niewiedzę i dzięki za pomoc.

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
Rut17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2016, 15:12

Również mam pytanie jak to jest z kartą? Bo nie posiadam, a chciałem 11.09 na mecz z Sassuolo jechać, jak to wygląda? No bo interesowałaby mnie środkowa trybuna za ławkami lub po drugiej stronie, a gdzie realnie dam radę?

Radzivill

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2016, 20:48

Hej, też powielę pytania powyższe. Bo tak - na listticket nie ma jeszcze Juve - Cagliari na którym mi zależy (a poza tym z tego co jest napisane sprzedaż trwa 12 godzin np. na Sassuolo, co więcej nie ma biletów na wszystkie mecze) a na viagogo bilety są ale tam nie bardzo widzę w którym konkretnie sektorze mam siedzieć (jest tylko tak mniej więcej), a poza tym jest dość drogo. Nigdy nie kupowałem biletów i prosiłbym o pomoc, żeby się nie naciąć.

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 08:16

Informacja o tym kiedy bilety wejdą do sprzedaży pojawia na stronie oficjalnej klubu (chyba zwykle 2 tygodnie przed meczem). Listticket jest oficjalną platformą do nabycia biletów. Nic więcej niestety nie wiem, zresztą sam mam pytanie.

Z tego co się dowiadywałem, na większość meczy problemu z dostaniem biletu poprzez listticket nie ma, o ile ogarnie się to w odpowiednim czasie. Mnie natomiast interesuje wyjazd na Juventus - Napoli. I tu się pojawia pytanie do forumowych wyjadaczy w wyjazdach - jakie są szanse dostania biletu na chyba najbardziej pożądane spotkanie w sezonie ligowym poprzez listticket? Nie uśmiecha mi się płacić horrendalnych cen na viagogo, a bilety lotnicze trzeba by również zabookować wcześniej. Ktoś był już w podobnej sytuacji, i może ocenić jaka jest szansa kupienia takiego biletu?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 11:57

ktoś wybiera się na LM na Dinamo - Juve do Zagrzebia?
Bo ja w zasadzie wszystko ze swoją ekipą zaplanowałem, wiec zastanawiam sie czy spotka się tam jakąś ekipę z Polski ?

Piemontinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 12:54

Witam czy z premium membership bedzie mozna zakupić bilet na mecz Juve - Sevilla bezpośrednio ze strony juventus.com czy tylko przez listtickets?Dodatkowo czy jest wtedy duza różnica w cenie?

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 13:32

Robaku pisze:ktoś wybiera się na LM na Dinamo - Juve do Zagrzebia?
Bo ja w zasadzie wszystko ze swoją ekipą zaplanowałem, wiec zastanawiam sie czy spotka się tam jakąś ekipę z Polski ?
A co z biletami?
Piemontinho pisze:Witam czy z premium membership bedzie mozna zakupić bilet na mecz Juve - Sevilla bezpośrednio ze strony juventus.com czy tylko przez listtickets?Dodatkowo czy jest wtedy duza różnica w cenie?
Listicket. Nie ma żadnej różnicy w cenie, ale prawdopodobnie dzięki tej karcie będziesz mógł uczestniczyć w przedsprzedaży. Wszystkie szczegóły pojawią się na stronie www.juventus.com.

:roll:
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 14:00

M. pisze:
A co z biletami?
Dogadalem się z kolesiem, który mocno obserwuje bałkańską piłkę i podobno kibice Dinama są w ostrym konflikcie z prezesem, i bojkotują w praktyce każdy mecz. Nie było kompletu ani na Arsenalu w zeszłym sezonie, ani na derbach stolicy wiec nic nie zapowiada się, żeby i byly na Juve.
Poza tym obserwuje stronę Dinama,wiec trzymam rękę na pulscie.
W zeszłym roku najtansze wejsciowki na Arsenal kosztowały poniżej 200 zł.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 14:20

Tom_my pisze:Informacja o tym kiedy bilety wejdą do sprzedaży pojawia na stronie oficjalnej klubu (chyba zwykle 2 tygodnie przed meczem). Listticket jest oficjalną platformą do nabycia biletów. Nic więcej niestety nie wiem, zresztą sam mam pytanie.

Z tego co się dowiadywałem, na większość meczy problemu z dostaniem biletu poprzez listticket nie ma, o ile ogarnie się to w odpowiednim czasie. Mnie natomiast interesuje wyjazd na Juventus - Napoli. I tu się pojawia pytanie do forumowych wyjadaczy w wyjazdach - jakie są szanse dostania biletu na chyba najbardziej pożądane spotkanie w sezonie ligowym poprzez listticket? Nie uśmiecha mi się płacić horrendalnych cen na viagogo, a bilety lotnicze trzeba by również zabookować wcześniej. Ktoś był już w podobnej sytuacji, i może ocenić jaka jest szansa kupienia takiego biletu?
Jeśli nie chcesz przepłacać na viagogo czy innych portalach to niestety chyba musisz czekać do rozpoczęcia sprzedaży przez Juventus czyli ok. ~2 tygodnie przed meczem.
Robaku pisze:
M. pisze:
A co z biletami?
Dogadalem się z kolesiem, który mocno obserwuje bałkańską piłkę i podobno kibice Dinama są w ostrym konflikcie z prezesem, i bojkotują w praktyce każdy mecz. Nie było kompletu ani na Arsenalu w zeszłym sezonie, ani na derbach stolicy wiec nic nie zapowiada się, żeby i byly na Juve.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawe. Na razie widziałem bilety na sektor gości po 800 zł, a to już dosyć sporo. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.

Rut17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 17:16

może tutaj mi ktoś to wytłumaczy:
pytałem tutaj i nie trzeba mieć karty kibica żadnej, tylko kupić bilet na listicket i dowód żeby wejść na mecz. Bo we Włoszech mówią, że bez karty się nie wejdzie - takie prawo. I odrzucili moje pieniądze i bilety (wysłałem zdjęcia dowodów) i wtedy uzasadnienie, że nie ma autoryzacji w postaci zdjęć karty kibica i koniec. Więc jeśli zakupię na listicket, na objętni jaką trybunę na moje i taty dane (2 bilety) to wejdę normalnie? Bo już się pogubiłem po tym co się dzisiaj dowiedziałem i co Włosi mówią...

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 18:24

Robaku pisze:
M. pisze:
A co z biletami?
Robaku, jak ogarniasz transport :? Lot czy jakoś inaczej?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2016, 19:39

M. pisze:
Tom_my pisze:I

Mecz zapowiada się bardzo ciekawe. Na razie widziałem bilety na sektor gości po 800 zł, a to już dosyć sporo. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.
rozumiem, że mowisz o viagogo?
Olewam ten sposob dystrybucji wale w oficjalny. I najwyzej trafie na sektor kibiców gospodarzy jak w Bologni, gdzie oni będą radowali się , ze ich obrona ogarnęla nas, a ja wkurzony,ześmy dali ciala w ataku - bo i tak reakcje podobne. ;)
Reaper pisze:
Robaku pisze: Dogadalem się z kolesiem, który mocno obserwuje bałkańską piłkę i podobno kibice Dinama są w ostrym konflikcie z prezesem, i bojkotują w praktyce każdy mecz. Nie było kompletu ani na Arsenalu w zeszłym sezonie, ani na derbach stolicy wiec nic nie zapowiada się, żeby i byly na Juve.
bilet kupiony za 750 zł -wawa - zagrzeb- wawa (*wylot niedziela powrot - sroda). dla nas liczy się duzo bardziej czas pobytu niz mniejsza kwota dojazdu.
mieszkanko w Zagrzebiu na 4 noce to koszt ok. 150-200 zł max na osobe na 4 noce, plus ok. max200 zł bilet, wiec oczywiscie najdrozej wychodzi dolot. coz zaluje, ze nie mamy londynu, kijowa gdzie dolot jest tani, ale przynajmniej sam pobyt w Chorwacji bardzo przystępny.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2016, 10:01

Rut17 pisze:może tutaj mi ktoś to wytłumaczy:
pytałem tutaj i nie trzeba mieć karty kibica żadnej, tylko kupić bilet na listicket i dowód żeby wejść na mecz. Bo we Włoszech mówią, że bez karty się nie wejdzie - takie prawo. I odrzucili moje pieniądze i bilety (wysłałem zdjęcia dowodów) i wtedy uzasadnienie, że nie ma autoryzacji w postaci zdjęć karty kibica i koniec. Więc jeśli zakupię na listicket, na objętni jaką trybunę na moje i taty dane (2 bilety) to wejdę normalnie? Bo już się pogubiłem po tym co się dzisiaj dowiedziałem i co Włosi mówią...
Podaj konkretnie o jaki mecz Ci chodzi.

ODPOWIEDZ