Mercato (Lato 2016)
- Zizou_1989
- Juventino

10 czeka na Jamesaewerthon pisze:Z tego co kojarzę to w sezonie 2012/2013.jakku1 pisze:
PS. Kiedy ostatnio ktos u nas nie mial przyznanej 10?
- jakku1
- Juventino

Al-Khelaifi: Matuidi chce zostać i zostanie.
Nie pospieszylismy sie jeszcze z obwieszczaniem tego done dealio? Chociaz to moze byc zwyczajnie labedzi spiew prezesa paryzan.
Nie pospieszylismy sie jeszcze z obwieszczaniem tego done dealio? Chociaz to moze byc zwyczajnie labedzi spiew prezesa paryzan.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- PlanetJuve
- Juventino

Nam potrzeba kogoś takiego jak francuz. Na onecie też już trąbią, że Janes kupił dom we Włoszech i dokładnie w Turynie. Kompletnie tego nie widzę.
- Virgil
- Juventino

Jeżeli bierzemy Matuidiego za poniżej 30mln, Sprzedajemy Zazę za 28mln to raczej James (chociaż to totalne fantasy) jest niezależny od Matuidiego.Robaku pisze:Marca podała, że James is house hunting in Turin.
Wiadomo Marca..
a jeśli my Matuidim mydlimy oczy ws. Jamesa?
- panlider
- Juventino

Też właśnie przeczytałem tą wypowiedź i mi mina trochę zrzedła, bo byłem pewny, że Francuz jest już praktycznie naszjakku1 pisze:Al-Khelaifi: Matuidi chce zostać i zostanie.
Vincitore też się chyba pospieszył z pochwałami dla ludzi z JMercato.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- LukaszG / DLuGi
- Juventino

Generalnie to ja nie wierzę w to, że przyjdzie Cuadrado i/lub Matuidi :afraid:
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Dziku1897
- Juventino

Jak to Marotta mówił o Higuainie? Że nie jest brany pod uwagę?jakku1 pisze:Al-Khelaifi: Matuidi chce zostać i zostanie.
Według mnie Matuidi jest już nasz.
- pumex
- Juventino

Dam odpowiedź twierdzącą, bo po co mam większości tutaj burzyć cały światopogląd i wyobrażenie o mnieMarian. pisze:Mam do Ciebie pytanie pumex. W zyciu codziennym tez jestes takim pesymistą?
Poprawcie mnie, ale kilkanaście dni temu ponoć 'dobre źródło' podało, że Matuidi był już nasz, ale szejk postawił weto. Jak to się ma do dzisiejszej wypowiedzi Nassera Al-Khelaifiego?

- Cataclysm9
- Juventino

Z calciomercato: "In realtà, da quanto risulta a calciomercato.com, i contatti tra i due club sono continui e proficui per raggiungere un accordo definitivo." "21:00 As revealed by calciomercato.com's expert Nicola Balice, Matuidi is closer and closer to Juve. The bianconeri will pay about €27 million. Only a few details are missing. The Italian-Dutch agent Mino Raiola has resulted decisive for the negotiation"
Ten jeden raz chciałbym im wierzyć i oby stało się prawdą ich przekonanie, że rozmowy będą trwały. Francuz byłby świetnym nabytkiem.
Ten jeden raz chciałbym im wierzyć i oby stało się prawdą ich przekonanie, że rozmowy będą trwały. Francuz byłby świetnym nabytkiem.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Pumex, ale co do słów prezesa PSG, to spójrz ( bodajżę poprzednia strona) co cytował Jakku odnośnie Marotty.pumex pisze:
Poprawcie mnie, ale kilkanaście dni temu ponoć 'dobre źródło' podało, że Matuidi był już nasz, ale szejk postawił weto. Jak to się ma do dzisiejszej wypowiedzi Nassera Al-Khelaifiego?
Beppe też przeczył, przeczył, przeczył, bo jak to powiedzial Szekspir ( chyba)... słowa, słowa, słowa.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2016, 21:42 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino

Odnosiłem się do całej Twojej "twórczości" nt mercato. Prawie za każdym razem jak byliśmy/jesteśmy łączeni z jakimś ciekawym nazwiskiem to tonujesz nastroje, przekonujesz, zebyśmy sobie danego piłkarza wybili z głowy, bo szanse na jego pozyskanie są praktycznie zerowe. Tak bylo chociażby w tym mercato w przypadku Igły. Nie chce mi się teraz szukać, ale myślę, że znalazłbym podobne posty odnośnie Pjanicia, czy choćby Matiudiego (mimo, że jeszcze nie jest zaklepany). Na koniec pragnę Ci przypomnieć Twoje typy odnośnie obecnego mercato:pumex pisze:Dam odpowiedź twierdzącą, bo po co mam większości tutaj burzyć cały światopogląd i wyobrażenie o mnieMarian. pisze:Mam do Ciebie pytanie pumex. W zyciu codziennym tez jestes takim pesymistą?Dziwię się tylko, że takie pytania padają przy okazji powątpiewania w tak bardzo nierealny transfer jak ten Jamesa. Gdy w przyszłości media zarzucą tematem Messiego to aż strach będzie położyć ręce na klawiaturze, by zanegować
Powiedzieć, że się nie sprawdziły to nic nie powiedzieć. Prawda jest taka, że na razie nasze okienko jest bardzo dobre, a w przypadku przyjscia Matuidiego będzie świetne. Więcej optymizmu i wiary chłopie, ten sport powinien dostarczać pozytywnych emocji, a nie ciągłego narzekania i jęczenia.pumex pisze: Do klubu:
- Saponara (Empoli)
- Vrsaljko (Sassuolo)
- Marchetti (Lazio)

- pumex
- Juventino

Tu akurat masz rację, podczas trwającego mercato przeżyłem wiele zaskoczeń. W Pjanicia nie wierzyłem głównie w momencie, gdy jeszcze nie do końca było jasne czy rzeczona klauzula faktycznie istnieje, czy nie. Choć teraz to już wróżenie z fusów, to podtrzymuję, że bez niej Roma by nawet nie usiadła z nami do negocjacji. W przypadku Igły aktywowanie tak gigantycznej klauzuli uważałem za utopię, jak widać niesłusznie. Przyznaję - jeszcze nie do końca pozbierałem szczękę z podłogi po oficjalnym potwierdzeniu transferu Argentyńczyka. Idąc tym tropem faktycznie można mieć jakieś nadzieje na Jamesa, ale to już wg mnie byłoby za dużo dobrego. Nawet nie do końca mamy dla niego pozycję, byłby cholernie drogi, zarówno pod względem ceny jego karty jak i gaży.Marian. pisze:Odnosiłem się do całej Twojej "twórczości" nt mercato. Prawie za każdym razem jak byliśmy/jesteśmy łączeni z jakimś ciekawym nazwiskiem to tonujesz nastroje, przekonujesz, zebyśmy sobie danego piłkarza wybili z głowy, bo szanse na jego pozyskanie są praktycznie zerowe. Tak bylo chociażby w tym mercato w przypadku Igły. Nie chce mi się teraz szukać, ale myślę, że znalazłbym podobne posty odnośnie Pjanicia, czy choćby Matiudiego (mimo, że jeszcze nie jest zaklepany)
Nie wiem, zbaraniałem. Takie gadanie po fakcie może nie jest zbyt wartościowe, ale jakby ktoś poprosił mnie o ocenę szans transferu Higuaina i Jamesa, to mimo wszystko wyżej oceniłbym Gonzalo. Choćby z prostego powodu - napastnik był nam koniecznie potrzebny.

- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Skybet wycofał bet na Jamesa.
Tak dla podkręcenia - to samo było kilka dni przed Transferem Pogby do United.
@Down - To może oznaczać że odejdzie z Realu, aczkolwiek możliwe że trafi do.. Chelsea
Tak dla podkręcenia - to samo było kilka dni przed Transferem Pogby do United.
@Down - To może oznaczać że odejdzie z Realu, aczkolwiek możliwe że trafi do.. Chelsea
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2016, 22:12 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 2 razy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.