Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 14:48

Ciekawe czy to fake z tym domem Jamesa, ale jakoś nie chcę mi się wierzyć, że Matuidi + James + Cuadrado, co by to było panowie?

Fino alla fine.
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 14:54

Moim zdaniem fake na 100% chociaż jak James będzie grał jak gra albo tak mało gra to za rok będzie połowę tego co chce Real warty. A nie jest ani pierwszym ani drugim wyborem Zidane'a

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:12

Mark z juventuz.com napisał do GDM z pytaniem czy jest coś na rzeczy z Jamese :D na razie oczekuje na odpowiedź.

Wydaje się to mało realne ale Beppe to szaleniec :C

Podobno Paratici został w Turynie a zawsze jeździł z naszymi na losowanie.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:14

Ja bym się tam z Jamesa ucieszył. Co jak co ale chłopak potrafi strzelić taką bramkę, że wszyscy dookoła się zastanawiają jak to możliwe.

Profesor

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:16

LukaszJuve pisze:Ciekawe czy to fake z tym domem Jamesa, ale jakoś nie chcę mi się wierzyć, że Matuidi + James + Cuadrado, co by to było panowie?
Już było że czasami piłkarze kupują domy w innych miastach, tam gdzie jest jakiś zespół i...nic z tego nie wynika. Czy to inwestycja czy tylko plotki? Ciężko powiedzieć.

Co do Jamesa to na początku gdy pojawiły się plotki byłem bardzo podekscytowany ale po chwile realnie podchodząc to było nie realne, nie pasuje do taktyki, cena za duża(są dużo tańsi), tam samo było z Sanchezem.
Może za rok będziemy chcieli spróbować któregoś kupić bo Sanchezowi zostanie 2lata kontraktu, James nie będzie grał dużo i cena może spadnie. W tym roku nie wierzę, na ostatnią chwilę jak widać kupujemy tylko zawodników typu Hernanes a nie zawodnika za 80mln.

Z tym Cuadrado to wygląda że nie jest wystawiany przez Conte ponieważ nie jest taki dobry w obronie jak oczekuje od niego, ale też jakoś nie wierzę że mielibyśmy nie wykupić za rok i wziąć Berardiego, nie jest to podobne do naszego podejścia do zawodników.

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:17

Shadow Marshall pisze:Ja bym się tam z Jamesa ucieszył. Co jak co ale chłopak potrafi strzelić taką bramkę, że wszyscy dookoła się zastanawiają jak to możliwe.
Mr. Wondergoal jest tylko jeden
Obrazek

A tak na powaznie, to mnie tez by ucieszyl ten transfer.

Lepek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:19

http://www.realmadryt.net/aktualnosci/2 ... -role.html

...może jej nie zaakceptował?! Trochę się to wszystko ze sobą łączy, ale ja nadal nie wierzę ;)

Już nawet Onet o tym trąbi:
http://ofsajd.onet.pl/faceci/james-rodr ... ech/keg8kj

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:20

Virgil pisze:Moim zdaniem fake na 100% chociaż jak James będzie grał jak gra albo tak mało gra to za rok będzie połowę tego co chce Real warty. A nie jest ani pierwszym ani drugim wyborem Zidane'a

Fake jak Fake. Przypominam sobie niedawne info z Jmercato o pomocy Adidas przy ściągnięciu Jamesa. Ponad to praktycznie od maja huczało w prasie że James był w Turynie, spotkał się z Marotta i Agnelim. Co rusz przy dywagacjach o odejściu Jamesa pojawiał się Juventus. Mało tego - ta sama agencja informowała już media o poszukiwaniu mieszkania dla Piłkarzy (Igła, Alves, Zlatan) Tylko na sam koniec rodzi się pytanie - Czy on faktycznie jest potrzebny ? Nie widzę go z Pjaniciem przy 3-5-2. Przy 4-3-1-2 owszem ale ktoś z BBC siada na ławie

------------Buffon------------------
Alves--Bonus--Kielon--Sandro
---------------Pjanic----------------
-----Khedira-----------Matiudi----
--------------James-----------------
---------Igła---Dybala--------------

:hellyes:

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:26

Co do Jamesa i willi w Turynie to w artykule z Mundo Deportivo wyraźnie jest mowa o WYNAJMOWANIU, a nie kupnie. Czyli to nie byłaby żadna inwestycja w nieruchomość. Inną sprawą jest wiarygodność tego doniesienia.

Dla mnie James to byłaby niezła bomba transferowa i wręcz przesyt urodzaju. Taki Pjaca to chyba za często by nie pograł, no chyba że nasz sztab medyczny znów się popisze, to każdy faktycznie będzie miał swoje okazje.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:26

Jak moga tak przed Weekendem sobie jaja z ludzi robic?:<

Dajcie juz Matiudiego, Cuadrado i jest mailna.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:34

kamil-8853 pisze: Przypominam sobie niedawne info z Jmercato o pomocy Adidas przy ściągnięciu Jamesa.
Dwa dni temu podczas transmisji na peryskopie poinformowali, że faktycznie były podchody, ale Real chce 80 baniek i ani centa więcej, więc się obróciliśmy na pięcie i skierowaliśmy w stronę drzwi.

Marotta czeka w Monte Carlo na Kluiverta. Nawet nie wiedziałem, że Holender jest dyrektorem sportowym w PSG, mam nadzieję, że takich świeżaków to Marotta przerabia na mydło w 10 minut.

https://pbs.twimg.com/media/CqtWSW-WEAAH4SC.jpg

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:39

Tanu_Mz@juventuz.com (jeden z guru na tym forum, wiadomo to tylko user forum ale jeżeli pojawiają się tam jakieś plotki to on i Mark sa najlepiej poinformowanymi osobami).

Hi guys can confirm that James Rodriguez is in talks with Juve. Doesn't mean we will get him, but discussions are actually happening. Will let you know as soon as I find out more
Ican confirm that the estate Agent confirmed to my friend in Vinovo that he is showing some houses to James. :shock: :shock: :shock:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:45

Abstrahując od wiarygodności doniesień o Jamesie - jeśli chłopaki z Jmercato trafiliby z nim i Matuidim to klękajcie narody, imponująca trafność. :smile:

A jeśli insider z Proto Group Ltd informujący swego czasu o gwieździe z Ameryki Południowej o nieograniczonym budżecie miał na myśli właśnie Jamesa? :lol: Do tej pory wyciekało info o Ibrahimoviciu (Manchester) i Alvesie (Turyn), którzy byli klientami Proto, tak w ramach ciekawostki.

- Le Parisien - Matuidi miałby u nas otrzymać 3-letni kontrakt z opcją przedłużenia o rok.

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 15:54

Czy ta agencja nie była jednocześnie odpowiedzialna za info o Higuainie, Pjanicu, Danim Alvesu, czy Zlatanie w Manchesterze? Normalnie to bym wyśmiał plotki o Jamesie, ale skoro te informacje o nieruchomościach w tym okienku zawsze się sprawdzały? Poza tym Marotta mówił że nawet bez sprzedaży Pogby byłoby nas stać na Higuaina, więc?

Ja chce już koniec tego okienka, bo jest bardzo męczące :roll:

Forza Juve!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2016, 16:00

Krystek pisze:Czy ta agencja nie była jednocześnie odpowiedzialna za info o Higuainie, Pjanicu, Danim Alvesu, czy Zlatanie w Manchesterze? Normalnie to bym wyśmiał plotki o Jamesie, ale skoro te informacje o nieruchomościach się zawsze w tym okienku sprawdzały? Poza tym Marotta mówił że nawet bez sprzedaży Pogby byłoby nas stać na Higuaina, więc?
Co do Higuaina to na 100% tego nie wiemy, bo info było o "gwieździe z Ameryki Południowej". O ewentualnym transferze Jamesa pisze się już chyba od maja, z kolei Higuain "wypłynął" w niemal ostatnim momencie, bo długo czekaliśmy na decyzję Moraty i Realu. Ale tak - pozostałe informacje, które się od nich pojawiały sprawdzały się w 100% i nie dotyczyły jedynie naszych graczy.

Zidane zapewnia, że Kolumbijczyk się nigdzie nie rusza, ale nie ma się co oszukiwać - jeśli ktoś jest obecnie na wylocie to właśnie James. Już Isco cieszy się większym uznaniem Francuza, a i tak zbyt wiele nie gra.

Chłopaki z Jmercato twierdzą, że Matuidiego pozyskamy głównie dzięki Raioli - gdyby nie jego interwencja nie dogadalibyśmy się z PSG i moglibyśmy jedynie pomarzyć o Francuzie.

Obrazek

Zablokowany