Wszystko o AS Roma
- koki90
- Juventino
Przy 0-1 i grając w 9 Roma wyglądała nawet nawet, stworzyli sobie 2 całkiem dobre okazje i.... błąd popełnił Szczęsny, który dla mnie był kwintesencją idiotycznych wybryków graczy Romy w tym meczu.
Teraz Roma będzie musiała zweryfikować swoje plany transferowe i kto wie? Może będzie tam ktoś jeszcze do wyrwania ?
Nainggolan mimo plucia na nas, to najlepszy b2b jaki mógłby nam się trafić. Jeśli komuś marzy się prawdziwy zastępca Vidala (pozycja, styl gry, odbiory, agresywność, charyzma, serducho, gra defensywna/ofensywna itd.) to Belg jest niemal jego kopia.
PS: Nainggolan coś musi brać, bo nikt by normalnie tak nie zasuwał za dwóch i nikt normalnie sobie takiej fryzury nie zrobił. Pogba przy nim to nawet elegancik.
Teraz Roma będzie musiała zweryfikować swoje plany transferowe i kto wie? Może będzie tam ktoś jeszcze do wyrwania ?

PS: Nainggolan coś musi brać, bo nikt by normalnie tak nie zasuwał za dwóch i nikt normalnie sobie takiej fryzury nie zrobił. Pogba przy nim to nawet elegancik.
- annihilator1988
- Juventino
Wstyd i hańba, oby roma nie miała już okazji plamić dobrego imienia włoskiej piłki w LM. Padoin 5- roma 3 :!
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Il Fenomeno
- Juventino
Gdybyś chociaż miał tyle w sobie motywacji by sprawdzić na livescorze, że Roma grała w 9.Szaq pisze:Niestety wynik Romy odzwierciedla tylko poziom tej bananowej ligi.

- CzeczenCZN
- Juventino
A co ci da Mediolan? Co to ma za znaczenie? Magia nazwy? Skoro inni na ich miejscu nie mogą to czemu oni mają dać. Ja mam gdzieś tą włoską piłkę, dla mnie może upadać i upadać - skoro nie chce sobie sama pomóc, to przecież Juve nie będzie ich błagał. Byle Juventus był rajską wśród tego fekalnego bagna - FIGC i mentalności właścicieli Serie A. Nasza dominacja się przedłuża i to mnie obchodzi. W ogóle to Roma powinna wszystko rzucić na dobry wynik w CL. Teraz Napoli w CL równie powinno rzucić wszystko co ma najlepsze. Każdy tak naprawdę wie że Scudetto już jest rozstrzygnięte na wiele kolejnych lat.Szaq pisze:Niestety wynik Romy odzwierciedla tylko poziom tej bananowej ligi. Dopóki Mediolan się nie odbuduje będziemy oglądać co roku jak Napoli i Roma zbierają w czapkę w Europie.
- Shadow Marshall
- Juventino
Te dwie czerwone kartki to na własne życzenie więc nie dość, że poziom sportowy jest słaby to jeszcze umysłowy również kuleje.Il Fenomeno pisze:Gdybyś chociaż miał tyle w sobie motywacji by sprawdzić na livescorze, że Roma grała w 9.Szaq pisze:Niestety wynik Romy odzwierciedla tylko poziom tej bananowej ligi.
- pan Zambrotta
- Juventino
po wylosowaniu porto i ew. porażce byłoby mi zwyczajnie szkoda Romy, bo to klub który może być prowadzony z głową przez Spalettiego i dokonał mądrych posunięć. Jednak po obejrzeniu dwumeczu już mi ich nie szkoda. Przegrali mentalnie w głowach, w obu meczach podpalili się, czerwone kartki zasłużenie. To co zrobił DDR to piłkarski kryminał. Mieli szanse w peirwszym meczu, grali lepiej od Porto, jednak czerwona kartka ustawiła mecz. Ale ciężko tu mówić o przypadku, niefarcie. Drugi mecz potwierdził, że Roma nie dojrzała piłkarsko do poziomu CL. A w lidze będzie się bić o majstra - potwierdzone info.
ale co to ma do rzeczy ?Il Fenomeno pisze:Gdybyś chociaż miał tyle w sobie motywacji by sprawdzić na livescorze, że Roma grała w 9.Szaq pisze:Niestety wynik Romy odzwierciedla tylko poziom tej bananowej ligi.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ja to mówię już od paru lat Roma powinna mieć zakaz grania w LM bo to wstyd dla Włoch, a tak na serio to też czekam na dobry Milan czy Inter w LM, bo od paru sezonów tylko Juve nadaje się na LM.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Danielpiero
- Juventino
Czyli więcej kasy dla nas z LM? 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- JuveGrzesiu
- Juventino
Roma :rotfl:
Wynik Romy odzwierciedla tylko i wyłącznie to jakimi są frajerami i pokazuje, że powinni wysłać list do UEFA z prośbą o zakaz gry w LM przez najbliższe 50 lat.Szaq pisze:Niestety wynik Romy odzwierciedla tylko poziom tej bananowej ligi.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Roma dostanie tylko 10 a 100 do podziału między nas i Napoli, 27.5/50 już nam przysługuje a pozostałe do podziału 50 dzielone jest ze względu na liczbę rozegranych meczówDanielpiero pisze:Czyli więcej kasy dla nas z LM?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Swider10
- Juventino
Przyznam meczu nie oglądałem, ale to po prostu słaba psychicznie drużyna. Trochę wstyd dla serie A, bo LE tym bardziej oleja. De Rossi nigdy dla mnie nie byl/nie bedzie pilkarsim topem swojej pozycji i nie chodzi tu o umiejętności piłkarskie on przegrywa ważne mecze w głownie, gość z takim doświadczeniem... wstyd tym bardziej, ze to nie jego pierwszy ani nawet drugi raz. Tak na prawdę Roma przegrała przez niego!
Dla nas dobrze wieksza kasa
Dla nas dobrze wieksza kasa

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Don Mateo bis
- Juventino
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Teraz będą mogli skupić się na lidze. :lol:
Forza Juve!
- Hypeman
- Juventino
Porto bez najlepszego pomocnika i napastnika tak się przejechało po Romie...
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze