Mercato (Lato 2016)
- gucio_juve
- Juventino

Hmm. Jak już Roma odpadnie, to śmiało te 10 milionów można dołożyć na Nainggolana.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dodatkowa kasa się przyda, a raczej ją dostaniemy po <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zachowaniu Emersona.
Powinno być nam łatwiej dograć Matuidiego czy też, o ile faktycznie go chcemy, Nevesa.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Tak patrzę na skład Romy i Nainggolan to jedyny ich piłkarz, który by nam się przydał. Szkoda tylko, że już nieraz wypowiadał się w duchu "nigdy nie przejdę do Juve, jak mógłbym zrobić coś takiego?!" 
- Wojtek
- Juventino

Fabregas to nawet mówił, że mogą go zabić jeśli przejdzie do ChelseaCrunny pisze:Tak patrzę na skład Romy i Nainggolan to jedyny ich piłkarz, który by nam się przydał. Szkoda tylko, że już nieraz wypowiadał się w duchu "nigdy nie przejdę do Juve, jak mógłbym zrobić coś takiego?!"
- panlider
- Juventino

Chłop nie jest rodowitym Rzymianinem, do tego nie jest nawet Włochem. Myślę, że takich deklaracji nie należy brać poważnie. Znudzi mu się odpadanie z LM i oglądanie naszych pleców w Serie A, to przemyśli swoje stanowisko, a Roma na pewno będzie znowu musiała kogoś sprzedać latem, jak odpadną, a jest to już prawie pewne.Crunny pisze:Tak patrzę na skład Romy i Nainggolan to jedyny ich piłkarz, który by nam się przydał. Szkoda tylko, że już nieraz wypowiadał się w duchu "nigdy nie przejdę do Juve, jak mógłbym zrobić coś takiego?!"
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na FB znalazłem info, że na braku awansu Romy zarobimy... 27,5 mln. :shock: Może ktoś zweryfikować to info? Do mercato i tak pewnie coś dorzucimy, ale teraz mowa o konkretnej kwocie.
Nainggolan do nas nie przejdzie, zejdźcie na ziemię. Odejście prawdopodobne, ale za granicę. On pluje na nas na każdym kroku, a jeszcze przywitalibyście go z otwartymi ramionami.
Żal.
Nainggolan do nas nie przejdzie, zejdźcie na ziemię. Odejście prawdopodobne, ale za granicę. On pluje na nas na każdym kroku, a jeszcze przywitalibyście go z otwartymi ramionami.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2016, 22:48 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tregi
- Juventino

Akurat na Nainggola:)CavAllano pisze:Na FB znalazłem info, że na braku awansu Romy zarobimy... 27,5 mln. :shock: Może ktoś zweryfikować to info? Do mercato i tak pewnie coś dorzucimy, ale teraz mowa o konkretnej kwocie.
- LukaszJuve
- Juventino

z drugiej strony to pokazuje na jakim poziomie jest Serie A...
Fino alla fine.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Z tego co pamiętam, to to, ile zarobimy na braku Romy zależy od tego, jak daleko zajdziemy i jak daleko zajdzie Napoli. Zatem to 27,5 mln to może być maksymalna kwota, jaką zyskamy.CavAllano pisze:Na FB znalazłem info, że na braku awansu Romy zarobimy... 27,5 mln. :shock: Może ktoś zweryfikować to info? Do mercato i tak pewnie coś dorzucimy, ale teraz mowa o konkretnej kwocie.
- panlider
- Juventino

Myślę, że powinniśmy chociaż jakiś liścik z podziękowaniami wysłać do RzymuCavAllano pisze:Na FB znalazłem info, że na braku awansu Romy zarobimy... 27,5 mln. :shock: Może ktoś zweryfikować to info? Do mercato i tak pewnie coś dorzucimy, ale teraz mowa o konkretnej kwocie.
Z drugiej strony jak my tyle zarobimy, to chyba Napoli też, co już tak nie cieszy
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Akha72
- Laziale

Keita albo odejdzie teraz, albo do końca kontraktu będzie orał kółeczka w Formello co jest raczej mało prawdopodobne. Chłopak publicznie pierze swoje brudy z klubem, więc w jakichkolwiek negocjacjach w sprawie jego sprzedaży stoimy na straconej pozycji. Pisze się o włączeniu go w deal z Atlético za Cerciego, ale jakoś nie jestem do tego przekonany.Robaku pisze:Okurat o Keicie mówi się od początku mercato,że jakąs opcja to jest. Ale nie wiadomo, za kogo po co i dlaczego. W każdym razie chłopak co jakis czas się przewija.Olek1987 pisze:Tak się w Italii nudzą, że napisali, że możliwe jest przyjście Keity z Lazio w miejsce Zazy :hellyes:
Jeżeli Marotta jest nim zainteresowany, to raczej nikogo w rozliczeniu nie weźmiemy, bo jedyny interesujący nas zawodnik Juve (Neto) jakiś czas temu zdementował plotki łączące go z nami.
Cash only.
- gucio_juve
- Juventino

To liczyli pewnie ci sami, którzy podali informacje o naszym zarobku na Pogbie.CavAllano pisze:Na FB znalazłem info, że na braku awansu Romy zarobimy... 27,5 mln. :shock: Może ktoś zweryfikować to info? Do mercato i tak pewnie coś dorzucimy, ale teraz mowa o konkretnej kwocie.
Nainggolan do nas nie przejdzie, zejdźcie na ziemię. Odejście prawdopodobne, ale za granicę. On pluje na nas na każdym kroku, a jeszcze przywitalibyście go z otwartymi ramionami.Żal.
Nainggolan to byłaby petarda, niezależnie od tego co mówi. Niestety szanse na to są jakieś 2,25%. I pobożne życzenia, chociaż w przypadku braku awansu do fazy grupowej, kogoś będą musieli sprzedać.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
czy ktoś go oglądał czy tylko FM?Osgiliath pisze:
EDIT: Nevesa nie ma w pierwszej jedenastce na mecz z Romą.
Sky podaje, że za Matiudiego nie zadne 35 + 7, tylko ma styknąć 30 baniek, tylko podobno żąda PSG. a Juve zaoferował póki co 22 + 5.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2016, 23:24 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino

Po przyjściu Higuaina i Pjanica - zaakceptowałem - z trudem - zaciąg najemników. Właśnie Nainggolan to jest taki zawodnik, którego nam w drugiej linii brakuje, zawodnik pasujący do walecznego Juventusu. W sumie z zdrowym Khedirą - brakuje tylko kogoś takiego. Chociaż i tak i tak chce tego Matuidiego!gucio_juve pisze:Nainggolan to byłaby petarda, niezależnie od tego co mówi. Niestety szanse na to są jakieś 2,25%.