Serie A 16/17 (1): JUVENTUS 2-1 Fiorentina
- Shadow Marshall
- Juventino
Sorry, że tak wyskakuje jak Filip z konopii...czemu Pjanic nie gra?
- Vincitore
- Juventino
W sparingu z Juventusem B zszedł po 10 minutach ze stłuczonym udem, chyba się dostatecznie dobrze nie zagoiło.Shadow Marshall pisze:Sorry, że tak wyskakuje jak Filip z konopii...czemu Pjanic nie gra?
#Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala. #JuveFiorentina
- Dziku1897
- Juventino
Na papierku ten skład wygląda elegancko, no i jednak brazylijskie skrzydła, podoba mi się toVincitore pisze:#Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala. #JuveFiorentina

Roma gromi Udine, więc miło byłoby też zacząć sezon od wygranej, stawiam na 2-1 dla nas.
- Gandalf8
- Juventino
No to zaczynamy marsz po 6-te Scudetto z rzędu.
Obrona i atak tak jak się można było spodziewać. Pomoc bez Pjanicia wygląda tak sobie, ale liczę, że Khedira, Lemina i Asamoah dadzą radę (nie ma Hernanesa, więc nie gramy w 10). Ofensywne skrzydła: z jednej strony :shock: , ale z drugiej
.
Nie mogąc się doczekać meczu Juve oglądałem Roma-Udinese. Bardzo ofensywna gra Rzymian i gładkie 4:0. Z Fiorentiną tak wysoko nie wygramy, ale 2:0 będzie
Obrona i atak tak jak się można było spodziewać. Pomoc bez Pjanicia wygląda tak sobie, ale liczę, że Khedira, Lemina i Asamoah dadzą radę (nie ma Hernanesa, więc nie gramy w 10). Ofensywne skrzydła: z jednej strony :shock: , ale z drugiej

Nie mogąc się doczekać meczu Juve oglądałem Roma-Udinese. Bardzo ofensywna gra Rzymian i gładkie 4:0. Z Fiorentiną tak wysoko nie wygramy, ale 2:0 będzie

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Jedna obawa. Jak Asamoah znów zacznie bezcelowo dublować Sandro na wahadle, to chyba się pochlastam :roll: Do chłopa powinni strzelać jeśli zbliży się na mniej niż 5 metrów do linii bocznej. Mam nadzieję, że Maks wbił mu do łba, że będzie dziś grał na ŚRODKU pomocy. Nie chce oglądać turbo dziury na jego pozycji przez cały mecz.
Łoooo... są tu jeszcze tacy użytkownicy :eh:rydwadydwa pisze:w wyjściowym składzie preferuję Evrę
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2016, 20:06 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- rydwadydwa
- Juventino
Niech Sandro mnie zaskoczy...w wyjściowym składzie preferuję Evrę, ale może Max nie wystawił go ze względu na późniejszy powrót z wakacji a zatem krótszy trening. Przed nami ciężki mecz - i do wygrania, i do oglądania.
- Morgesztern
- Juventino
Skład wygląda naprawdę nieźle. Jeszcze w kolejnych meczach dojdzie Pjanić i Pipita, to w ogóle będzie modnie (chociaż i tak przyda się jeszcze jedno mocne nazwisko do pomocy).
Mamy szczęście, że Borja Valero nie gra. Ten jegomość zawsze był solidnym punktem Violi. Ciekawi mnie natomiast duet Sandro-Alves. Z rzeczy, które mnie niepokoją to wspomniany wyżej Asa i oczywiście Lemina.
Mamy szczęście, że Borja Valero nie gra. Ten jegomość zawsze był solidnym punktem Violi. Ciekawi mnie natomiast duet Sandro-Alves. Z rzeczy, które mnie niepokoją to wspomniany wyżej Asa i oczywiście Lemina.

- annihilator1988
- Juventino
Serio? W czym jest lepszy Francuz od Brazola, który drybluje i broni i potrafi uderzyć z lewej? Z całym szacunkiem, ale Francuz powinien odgrywać w tym sezonie rolę rezerwowego.rydwadydwa pisze:Niech Sandro mnie zaskoczy...w wyjściowym składzie preferuję Evrę
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Kamex22
- Juventino
Francuz ma fajniejsze ciałoannihilator1988 pisze:Serio? W czym jest lepszy Francuz od Brazola, który drybluje i broni i potrafi uderzyć z lewej? Z całym szacunkiem, ale Francuz powinien odgrywać w tym sezonie rolę rezerwowego.rydwadydwa pisze:Niech Sandro mnie zaskoczy...w wyjściowym składzie preferuję Evrę

Ufam Maxiowi. Liczę na 2-0, po dość sporych męczarniach. Pierwszy gol Mandżura po asyscie Alvesa

Ah tyle czekania i oto wraca SA!
- Cabrini_idol
- Juventino
FORZA JUVENTUS !!

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak miło że wracają te wieczory z meczami Juve. Z jednej strony szkoda że nie ma Pjanica, a z drugiej dobrze że Max nie ryzykuje jego zdrowiem, liczę na dobrą grę Samiego i niech strzeli coś Dybala.
- rydwadydwa
- Juventino
Całkiem serioannihilator1988 pisze:Serio? W czym jest lepszy Francuz od Brazola, który drybluje i broni i potrafi uderzyć z lewej? Z całym szacunkiem, ale Francuz powinien odgrywać w tym sezonie rolę rezerwowego.rydwadydwa pisze:Niech Sandro mnie zaskoczy...w wyjściowym składzie preferuję Evrę

- zbysioJuve
- Juventino
Tak szczerze to chyba poza większym doświadczeniem, chyba jest tylko lepszy przy wrzutkach z rzutów rożnych. Parę bramek ze stałych fragmentów Francuz juz zdobył. Niemniej jednak to Alexowi Sandro powinno należeć miejsce w wyjściowym składzie.annihilator1988 pisze:Serio? W czym jest lepszy Francuz od Brazola, który drybluje i broni i potrafi uderzyć z lewej? Z całym szacunkiem, ale Francuz powinien odgrywać w tym sezonie rolę rezerwowego.rydwadydwa pisze:Niech Sandro mnie zaskoczy...w wyjściowym składzie preferuję Evrę
No cóz Fiorentina jakoś specjalnie nie zachwyca, powinno się chyba zwycięstwem zainaugurować ten rozpoczynający się sezon.