Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 12:56

kurde, zawsze coś nie tak z tymi naszymi sprzedażami...

Fino alla fine.
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 12:56

mnowo pisze:
lenor pisze:Co w takim wypadku począć z Lichym?
Tuttosport już wie:
Obrazek
Pomogłeś :D

Z kontekstu wnioskuję, że kierunek Bundesliga, na jego miejsce De Sciglio.

Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 12:59

Hecking: Zaza chce dołączyć do Wolfsburga.

Ewidentnie grają na jakąś żniżkę.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 12:59

lenor pisze:Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
Nie musimy, bo on w ogóle nie wyszedłby na boisko w tym sezonie, bo i kiedy, bo i po co?

Patrol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:00

lenor pisze: Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
Z tego co kojarzę, to po opchnięciu Zazy, zostalibyśmy z Dybalą, Igłą, Mandzurem i Pjacą, który jest traktowany jako napastnik.

Jeśli wilki naprawdę zrezygnowały z transferu, to Łysol ponownie będzie wchodził na kilka minut albo pogra sobie co najwyżej w Pucharze Włoch. Chociaż wydaje mi się, że Max będzie na niego stawiał znacznie rzadziej niż w poprzednim sezonie.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:00

lenor pisze:
mnowo pisze:
lenor pisze:Co w takim wypadku począć z Lichym?
Tuttosport już wie:
Obrazek
Pomogłeś :D

Z kontekstu wnioskuję, że kierunek Bundesliga, na jego miejsce De Scglio.

Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
czy Lichtsteiner czy De Sciglio to przecież i tak mamy 3 zawodników na 1 pozycję - trochę dużo, trochę bez sensu - są inne potrzeby. Co do piłkarza za Zazę po co? Za Higuaina jest Mandzukic, za Dybalę jest Pjaca.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:14

Matri w Sassuolo - czyli nici z transferu... :)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:19

Złe wieści z tym Zazą dla nas, bo pewne transakcje do klubu znajdują się w tej chwili na stend baju.

Uprzedzony jestem do transakcji z Niemcami od jakiegoś czasu. Niesmak z ceną za Vidala, cztery księgi powieści z Draxlerem, teraz fiasko z Zazą. Kicker jest już pewien, że nowym napastnikiem Wilków zostanie Mario Gomez.

Tak bardzo nie pasował mi ten Zaza na wczorajszym treningu.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:46

Vincitore pisze:Złe wieści z tym Zazą dla nas, bo pewne transakcje do klubu znajdują się w tej chwili na stend baju.

Uprzedzony jestem do transakcji z Niemcami od jakiegoś czasu. Niesmak z ceną za Vidala, cztery księgi powieści z Draxlerem, teraz fiasko z Zazą. Kicker jest już pewien, że nowym napastnikiem Wilków zostanie Mario Gomez.

Tak bardzo nie pasował mi ten Zaza na wczorajszym treningu.
A to ci dopiero....

Zapewne kolejny raz okaże się, ile warte są forumowe wyliczenia naszych sprzedaży i ile to na nich zarobimy oraz potem wydamy. A przecież nie od dziś wiadomo, że mamy problemy z pozbywaniem się niechcianych piłkarzy za jakieś sensowne pieniądze. Co roku jest to samo, przy jednoczesnym łączeniu z nami różnych gwiazdek, bo przecież ze sprzedaży tyyyle zgarniemy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 13:59

Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 14:02

Wszyscy się tutaj podjarali na jakieś wielkie transfery końcem mercatto, a mnie się wydaje, że nic takiego nie będzie miało miejsca. Ani żaden James, ani Isco, no może ewentualnie Matuidi, ale i w to nie wierzę. Cóż, lepiej się pozytywnie zaskoczyć, aniżeli rozczarować.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 14:04

Vincitore pisze:Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.
Jesli byla by to prawda to Juve by ich skreslilo na dluugo z listy klubow do interesow.

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 14:29

Zizou_1989 pisze:
Vincitore pisze:Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.
Jesli byla by to prawda to Juve by ich skreslilo na dluugo z listy klubow do interesow.
No cóż, na tym właśnie polegają negocjacje. Dla wielu osób z forum 2 mln EUR w górę lub w dół to psie pieniądze w kontekście 30-milionowego dealu, ale rzeczywistość jest inna. Nawet 1 mln EUR to ogromna kwota, na której może rozbić się cała umowa.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 14:32

Cuadrado ponoć zgodził się na propozycję Juve opiewającą na 3 mln € rocznie. Jego agent przekonuje Chelsea, aby się zgodzili. To wszystko pomimo upadku tematu Zazy w Wolfsburgu.

Obrazek
gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 14:38

Rok temu Julian teraz Simone. Ale mnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.... Mam nadzieję że Mario złapie kontuzje i w styczniu się zgłoszą po Zaze z 40 melonami :spiteful:

ga
Zablokowany