Mercato (Lato 2016)
- LukaszJuve
- Juventino

kurde, zawsze coś nie tak z tymi naszymi sprzedażami...
Fino alla fine.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Pomogłeśmnowo pisze:Tuttosport już wie:lenor pisze:Co w takim wypadku począć z Lichym?
Z kontekstu wnioskuję, że kierunek Bundesliga, na jego miejsce De Sciglio.
Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
- jakku1
- Juventino

Hecking: Zaza chce dołączyć do Wolfsburga.
Ewidentnie grają na jakąś żniżkę.
Ewidentnie grają na jakąś żniżkę.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Nie musimy, bo on w ogóle nie wyszedłby na boisko w tym sezonie, bo i kiedy, bo i po co?lenor pisze:Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
- Patrol
- Juventino

Z tego co kojarzę, to po opchnięciu Zazy, zostalibyśmy z Dybalą, Igłą, Mandzurem i Pjacą, który jest traktowany jako napastnik.lenor pisze: Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
Jeśli wilki naprawdę zrezygnowały z transferu, to Łysol ponownie będzie wchodził na kilka minut albo pogra sobie co najwyżej w Pucharze Włoch. Chociaż wydaje mi się, że Max będzie na niego stawiał znacznie rzadziej niż w poprzednim sezonie.
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
czy Lichtsteiner czy De Sciglio to przecież i tak mamy 3 zawodników na 1 pozycję - trochę dużo, trochę bez sensu - są inne potrzeby. Co do piłkarza za Zazę po co? Za Higuaina jest Mandzukic, za Dybalę jest Pjaca.lenor pisze:Pomogłeśmnowo pisze:Tuttosport już wie:lenor pisze:Co w takim wypadku począć z Lichym?
Z kontekstu wnioskuję, że kierunek Bundesliga, na jego miejsce De Scglio.
Co do Zazy - Jeśli go sprzedamy to musimy szukać i napastnika - pytanie - a na co to komu?
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino

Złe wieści z tym Zazą dla nas, bo pewne transakcje do klubu znajdują się w tej chwili na stend baju.
Uprzedzony jestem do transakcji z Niemcami od jakiegoś czasu. Niesmak z ceną za Vidala, cztery księgi powieści z Draxlerem, teraz fiasko z Zazą. Kicker jest już pewien, że nowym napastnikiem Wilków zostanie Mario Gomez.
Tak bardzo nie pasował mi ten Zaza na wczorajszym treningu.
Uprzedzony jestem do transakcji z Niemcami od jakiegoś czasu. Niesmak z ceną za Vidala, cztery księgi powieści z Draxlerem, teraz fiasko z Zazą. Kicker jest już pewien, że nowym napastnikiem Wilków zostanie Mario Gomez.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A to ci dopiero....Vincitore pisze:Złe wieści z tym Zazą dla nas, bo pewne transakcje do klubu znajdują się w tej chwili na stend baju.
Zapewne kolejny raz okaże się, ile warte są forumowe wyliczenia naszych sprzedaży i ile to na nich zarobimy oraz potem wydamy. A przecież nie od dziś wiadomo, że mamy problemy z pozbywaniem się niechcianych piłkarzy za jakieś sensowne pieniądze. Co roku jest to samo, przy jednoczesnym łączeniu z nami różnych gwiazdek, bo przecież ze sprzedaży tyyyle zgarniemy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vincitore
- Juventino

Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.
- kdzr
- Juventino

Wszyscy się tutaj podjarali na jakieś wielkie transfery końcem mercatto, a mnie się wydaje, że nic takiego nie będzie miało miejsca. Ani żaden James, ani Isco, no może ewentualnie Matuidi, ale i w to nie wierzę. Cóż, lepiej się pozytywnie zaskoczyć, aniżeli rozczarować.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Zizou_1989
- Juventino

Jesli byla by to prawda to Juve by ich skreslilo na dluugo z listy klubow do interesow.Vincitore pisze:Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.
- evilboy
- Juventino

No cóż, na tym właśnie polegają negocjacje. Dla wielu osób z forum 2 mln EUR w górę lub w dół to psie pieniądze w kontekście 30-milionowego dealu, ale rzeczywistość jest inna. Nawet 1 mln EUR to ogromna kwota, na której może rozbić się cała umowa.Zizou_1989 pisze:Jesli byla by to prawda to Juve by ich skreslilo na dluugo z listy klubow do interesow.Vincitore pisze:Byliśmy dogadani z Wolfsburgiem na 30 mln (wliczając już bonus), nie wiadomo do końca jaka to była konfiguracja, czy 27+3 czy 25+5, ze wskazaniem na tę drugą opcję, deal był dograny, po czym Wilki mając już wolę gracza zmieniły naszą dolę na 20+2. Co za ludzie.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Morgesztern
- Juventino

Cuadrado ponoć zgodził się na propozycję Juve opiewającą na 3 mln € rocznie. Jego agent przekonuje Chelsea, aby się zgodzili. To wszystko pomimo upadku tematu Zazy w Wolfsburgu.