Mercato (Lato 2016)
- Buzol
- Juventino

Już nawet sam tytuł (bo wnioskuje, że tylko jego przeczytałeś) sugeruje, że... NIE.FelekJUVE pisze:To co Jamez i Mascherano?? O jaaa ale by była paka
http://www.football-italia.net/89843/ma ... um=twitter
"I wanteed" nie "I want"
- Vincitore
- Juventino

Obawiam się, że ta pomoc może wyglądać w ten sposób, że mamy wyłożyć tyle kasy ile trzeba by pozyskać Jamesa, a później Adidas odpali nam jakiś większy procent z koszulek z '10', ale to moje wróżenie z fusów. Adidas rocznie nie przekazuje nam nawet 30 milionów euro, więc nie wierzę, że mogliby nam podrzucić jakąś konkretną sumę do koperty, którą wyślemy Perezowi.CavAllano pisze:Jesli Adidas mialby nam "pomoc", to kto wie.
- FelekJUVE
- Juventino

Wiem, za bardzo się tym wszystkim podjarałemBuzol pisze:Już nawet sam tytuł (bo wnioskuje, że tylko jego przeczytałeś) sugeruje, że... NIE.FelekJUVE pisze:To co Jamez i Mascherano?? O jaaa ale by była paka
http://www.football-italia.net/89843/ma ... um=twitter
"I wanteed" nie "I want"
- aras
- Juventino

Znowu się napalacie i podniecacie. Żaden James czy Isco nie przyjdą. Za Pogbę przyszedł Pjanic. Koniec i kropka. Rok temu było dokładnie to samo z Vidalem.
Prędzej się spodziewam Saponary, albo innego Hernanesa2 w ostatnią godzinę okienka. My nie jesteśmy Chelsea czy Atletico aby tyle kasy wydawać. Oni co roku walczą o LM, my o scudetto.
Prędzej się spodziewam Saponary, albo innego Hernanesa2 w ostatnią godzinę okienka. My nie jesteśmy Chelsea czy Atletico aby tyle kasy wydawać. Oni co roku walczą o LM, my o scudetto.
- pan Zambrotta
- Juventino

- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie chcę się napalać, ale James i Diawara to byłoby fajne zakończenie okienka + oczywiście sprzedaże. Chciało by się żebyśmy powoli przechodzili na 4-3-1-2 i adekwatnie do sytuacji rotowali sobie dwoma systemami. Nawet jeżeli to nie będzie James, to wierzę że wzmocnimy jeszcze pomoc.
- LukaszJuve
- Juventino

E tam, Jamesowi nie jest potrzebny Cuadrado, ma już Igłe, Alvesa, Pawełka, Neto, Sandro, dogadałby się.
Fino alla fine.
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Rzeczywiście, belg ma całe 13 meczy rozegranych w LM, to po pierwsze a po drugie gość nie raz wyrażał się o nas raczej negatywnie w wywiadach więć nie wiem co musiałby się stać żeby ktokolwiek brał go pod uwagę.aras pisze:Diawara to na chwilę obecną żadne wzmocnienie, zwłaszcza w kontekście LM.
Nainggolan:lol:
- zabekmj23
- Juventino

No Hames to byłby hicior u nas miałby miejsce na boisku na pozycji w której czuje sie najlepiej i mogło by to byc 4312 lub jakis wariant 3412 bo do tego tez mamy ludzi
Dla Maxa kłopot bogactwa co do taktyk którymi możemy grac,może faktycznie nasi dadzą mu w końcu upragnionego 3/4 a on nam LM
A tak schodząc na ziemie to nie widzę tego za pięknie by było ;p
Dla Maxa kłopot bogactwa co do taktyk którymi możemy grac,może faktycznie nasi dadzą mu w końcu upragnionego 3/4 a on nam LM
A tak schodząc na ziemie to nie widzę tego za pięknie by było ;p
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie wierzę w Jamesa. Za drogi, za duża konkurencja, a i tak uważam, że to trochę przereklamowany piłkarz. Przereklamowany nie znaczy słaby, ale wybił się na dużej imprezie, potem zaliczył 1 świetny sezon w Realu i tyle. Poprzedni miał tylko poprawny. Do 50 mln byłby ok, ale powyżej... W tym okienku powariowali z tymi cenami! Do tej pory tylko szejki tak przepłacały. James, De Bruyne, Sterling, D.Costa - to dla mnie taka czwórka najbardziej przereklamowanych piłkarzy z obecnego topu.
Będę szczęśliwy, jeśli przyjdzie chociaż Matuidi, który idealnie pasuje mi za Pogbę. To zawodnik gotowy na już do LM. Diawara to melodia przyszłości.
Będę szczęśliwy, jeśli przyjdzie chociaż Matuidi, który idealnie pasuje mi za Pogbę. To zawodnik gotowy na już do LM. Diawara to melodia przyszłości.
- wloski
- Juventino

I tu się zdziwisz, choćby nie wiadomo kto by przyszedł i odszedł to jest tu paru takich wiecznie nieszczęśliwych.Gontar pisze:No, gdybyśmy zakończyli mercato Jamesem i Matuidim to chyba by co poniektórym szczęka opadła po tym, co tutaj wypisywali; P
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
:lol: te newsy zawsze mnie najbardziej bawią. Ile to już razy nam kiedyś nike pomagała :lol: i chyba jeszcze Fiat oddział w Brazylii miał kiedyś pomoc Neymara ściągnąć :lol:Vincitore pisze:James Rodriguez ma być naszym 'piłkarzem mercato', Adidas przy transakcji Pogby zobowiązał nam się pomóc w tym transferze.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Janko muzykant
- Juventino

Halo Ziemia. Odleciałeś nam kolego. Nie można porównywać Jamesa, De bruyne, Sterlinga i Douglasa Coste. Ten ostatni to zupełnie inny poziom - nie muszę przypominać naszego pojedynku z Bayernem w LM.Crunny pisze:James, De Bruyne, Sterling, D.Costa - to dla mnie taka czwórka najbardziej przereklamowanych piłkarzy z obecnego topu.
Chyba, że miałeś na myśli Diego Coste to zwracam honor.