Wszystko o SSC Napoli
- zbysioJuve
- Juventino
On chyba musiał powiedzieć coś do sędziego, bo czerwo dostał nie po faulu a już jak ustawiali się w murze i gościu przechodził obok sędziego.
Poniżej ta sytuacja:
http://www.flashscore.pl/mecz/UZhAetM4/#wideo
Poniżej ta sytuacja:
http://www.flashscore.pl/mecz/UZhAetM4/#wideo
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
logicznie patrząc to sędzia na pewno dał czerwoną słuszną a jak ktoś tu ustawił jakieś zdarzenie to zawodnik, dla niego dostać czerwoną to żadna sztuka - są na to setki możliwości, więc nie ma sensu rozkminiać czy dostał za to czy tamto i czy słusznie
szkoda jedynie, że rekord Higuaina padł w takich okolicznościach...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wojczech7
- Juventino
Jasne. Pytając, czy podejrzana była ta kartka, miałem na myśli, czy zawodnik zachował się jakoś idiotycznie.Maly pisze:logicznie patrząc to sędzia na pewno dał czerwoną słuszną a jak ktoś tu ustawił jakieś zdarzenie to zawodnik, dla niego dostać czerwoną to żadna sztuka - są na to setki możliwości, więc nie ma sensu rozkminiać czy dostał za to czy tamto i czy słusznieszkoda jedynie, że rekord Higuaina padł w takich okolicznościach...
Skrót zasiał wątpliwości, bo nie mógł sędzia dać czerwa za ten faul. No i najpewniej dał za pyskówkę, więc nie on będzie obiektem podejrzeń, zapewne.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- zbysioJuve
- Juventino
Jedno jest pewne. Niektóre osoby musiały być dobrze poinformowane, że któryś z zawodników gości (bo chyba nie chodziło akurat konkretnie o tego Goriego) dostanie czerwo jeżeli na to zdarzenie poszło aż tyle kasy.
- Maly
- Juventino
przy takim zakładzie wystarczy kupić jednego zawodnika, tak samo jak przy zakładach typu "pierwszy aut" itp.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vincitore
- Juventino
Zieliński podobno robi wszystko, by nie trafić do Napoli. De Laurentiis publicznie powiedział, że dogadał się z Udinese w każdym aspekcie, dopiął każdy detal, a chłopak za wszelką cenę nie chce trafić do Neapolu. Konkurencję miałby tam sporą, bo Hamsik i Jorginho to nie ogórki, a Allan ma zupełnie inne zadania.
Ciekawie wygląda także sprawa z Koulibalim. Stoper zakomunikował, że klub nie skontaktował się z nim ws. przedłużenia kontraktu i jest przez to obrażony oraz zamierza odejść. De Laurentiis podobno wpadł w furię, bo nowy kontrakt miał już przygotowany, a przez ten wywiad Koulibaliego, Napoli straciło wiele pieniędzy, tracąc m.in wiarygodność (podobno miał już jakąś umowę niemalże gotową z jakimś sponsorem, ale ci się wycofali po tej akcji). ADL twierdzi, że Koulibali odpracuje mu to co do centa.
Ciekawie wygląda także sprawa z Koulibalim. Stoper zakomunikował, że klub nie skontaktował się z nim ws. przedłużenia kontraktu i jest przez to obrażony oraz zamierza odejść. De Laurentiis podobno wpadł w furię, bo nowy kontrakt miał już przygotowany, a przez ten wywiad Koulibaliego, Napoli straciło wiele pieniędzy, tracąc m.in wiarygodność (podobno miał już jakąś umowę niemalże gotową z jakimś sponsorem, ale ci się wycofali po tej akcji). ADL twierdzi, że Koulibali odpracuje mu to co do centa.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
:shock: a jednak... hehe.Vincitore pisze:Zieliński podobno robi wszystko, by nie trafić do Napoli.
Poprosiłem koleżankę, która mieszka przez płot z Pawłem Wszołkiem ażeby przekazała mu aby odradzał Zielińskiemu transfer do Napoli z całej siły. Nie sądziłem, że się uda.

- Maly
- Juventino
trudno, żeby po takim sezonie podpisał skoro już wie, że tam nigdy nic nie wygra choćby się dwoił i troił a Anglicy są w stanie dać mu pewnie 2 razy taką kasę ;]
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzeczenCZN
- Juventino
OFICJALNIE: Hamsik przedłużył do 2020 roku kontrakt z Napoli.
Także ten, zapomnijmy o nim...
Także ten, zapomnijmy o nim...
- Konrad_cmf_
- Juventino
Czy ma wpisaną klauzulę wykupu? :C
- Shadow Marshall
- Juventino
Szkoda chłopa. Sam się skazuje na ciągłe bycie tym 2-3. W imię czego? Kasy? Kibiców? Jak coś tylko przestanie wychodzić i np nie wejdą do LM do kibice pierwsi wyleją na niego wiadro pomyj.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Słabo, wczoraj z Monaco Gabbiadini 4 gole w wygrany 5-0 sparingusuperlux pisze:Jak oceniacie szanse milka na gre w 1 składzie w napili?