Mercato (Lato 2016)
- gucio_juve
- Juventino

Ubierzcie Zazę w koszulkę Santosu, niech przeszczepi sobie włosy, zapuści dredy i zmieni nazwisko. Wtedy będziemy piali z zachwytu, a media non stop będą informowały o nowym Rivaldo, o którego bije się Barcelona z Realem.
Całkiem serio - nie widzę sensu wymiany ogranego już u nas zawodnika, który nie ma problemu w siedzeniu na ławce, do tego reprezentanta Włoch, na jakiś wynalazek rodem z Brazylii, którego 99,9% tego forum, nigdy w grze nie widziało. Transfer dla samego transferu, bez znacznego podniesienia poziomu sportowego - bezsens. Zresztą sam Simone nie jest złym piłkarzem. Nawet gdyby miał grać tyle co w poprzednim sezonie, to i tak za rok będzie możliwość wytransferowania go za podobną sumę, a wybór na rynku może być znacznie większy.
Całkiem serio - nie widzę sensu wymiany ogranego już u nas zawodnika, który nie ma problemu w siedzeniu na ławce, do tego reprezentanta Włoch, na jakiś wynalazek rodem z Brazylii, którego 99,9% tego forum, nigdy w grze nie widziało. Transfer dla samego transferu, bez znacznego podniesienia poziomu sportowego - bezsens. Zresztą sam Simone nie jest złym piłkarzem. Nawet gdyby miał grać tyle co w poprzednim sezonie, to i tak za rok będzie możliwość wytransferowania go za podobną sumę, a wybór na rynku może być znacznie większy.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Oni tam wszędzie mają nagrzane - w zarządzie, w drużynie, w kadrze trenerskiej, no i oczywiście fani. To będzie najbardziej rakotwórcza drużyna nadchodzącego sezonu.borysfcb pisze:Pogrzało ich do reszty w tym Manchesterze.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie tylko rakotwórcza, ale ja mam wrażenie, że również zbudowana jakby z przysłowiowej łapanki. Obrona znowu pewnie będzie często gościć w karykaturach roku, piłkarze ofensywni ze stylami gry, które do siebie pasują bardzo średnio. W sumie nic dziwnego skoro nabrali za jednym razem kilku klientów Raioli tylko po to żeby mieć Pogbę. Ale to już nie nasz problem.
We wtorek Matic ma rozmawiać z Conte w sprawie swojego transferu do nas. Chelsea w dalszym ciągu go nie chce puścić. Matuidi to opcja zapasowa w razie niepowodzenia z Serbem. Witsel to ostateczność - Romano na antenie Sky.
105 mln rozbite na 3 raty. Tyle według GDMa dostajemy za Pogbę.
We wtorek Matic ma rozmawiać z Conte w sprawie swojego transferu do nas. Chelsea w dalszym ciągu go nie chce puścić. Matuidi to opcja zapasowa w razie niepowodzenia z Serbem. Witsel to ostateczność - Romano na antenie Sky.
105 mln rozbite na 3 raty. Tyle według GDMa dostajemy za Pogbę.
- United
- Juventino

Dzięki Panowie za Pogbe !
Welcome Home Paul !!
U nas na forum byl pewien gosc mial nick vomit , byl bardzo przekonany ze Pogba zostanie i w poniedzialek sie pojawi na treningu i ciągle odliczal dni , a dzisiaj juz sie nie odezwal na naszym forum.
Chcialbym go Serdecznie Pozdrowic
Welcome Home Paul !!
U nas na forum byl pewien gosc mial nick vomit , byl bardzo przekonany ze Pogba zostanie i w poniedzialek sie pojawi na treningu i ciągle odliczal dni , a dzisiaj juz sie nie odezwal na naszym forum.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Może to ten sam, co na naszym forum też już długo się nie odezwieUnited pisze:Dzięki Panowie za Pogbe !
Welcome Home Paul !!
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- RICTOR
- Juventino

United pisze:Dzięki Panowie za Pogbe !
Welcome Home Paul !!
A welcome welcomePaul Pogba w wywiadzie dla Fabrizio Romano w 2013 roku:
"Opuściłem dom w wieku 16 lat i przybyłem samotnie do Manchesteru. Stali się wówczas moją przyszywaną rodziną. Ferguson był dla mnie jak ojciec. Ale w ostatnim roku wyrzucili mnie na ulicę, opuścili i przestali się o mnie martwić. Rodzina tak nie postępuje. Nową rodzinę znalazłem w Turynie. Ludzie pytają, czy wrócę pewnego dnia do Manchesteru United. To wspaniały klub, ale wolałbym chyba pracować z moim ojcem na stacji benzynowej. Tam jest mniej szczurów."
- endrjuJT
- Juventino

To my dziękujemy za najlepszy deal w historii piłki nożnej. I nie chodzi mi o kasę jaką dostaliśmy za niego, ale jaką wydaliśmy na niego i skąd przyszedł. A tak się składa, że United jest w tym momencie parę kroków za Juve. Jak już będziecie mieli wrażenie że nas doganiacie to okaże się że Zlatan kończy karierę i znowu będziecie w przebudowie. Czas Alexa Fergusona minął i już nie wróci...United pisze:Dzięki Panowie za Pogbe !
Welcome Home Paul !!
- jurson09
- Juventino

Welcome home XD Kibice united uważają chuba że Pogba przyszedł do nich z miłości a nie dla $$. No cóż w tej sytuacji ManU to taki mąż którego żona puszczała się przez 4 lata z innym a potem wraca bo mąź zwabił ją kasą i do tego jeszcze płaci grubą kasę kochankowi.United pisze:Dzięki Panowie za Pogbe !
Welcome Home Paul !!
Wspaniały deal kolego :rotfl:
Zapewne za 2-3 lata pójdzie się puszczać do jeszcze bogatszego kochanka i drugiego powrotu nie będzie. Także macie swoje 5 minut "Glory" o której tak dumnie śpiewacie w hymnie.
Juve per sempre sara...!!!!
- borysfcb
- Katalończyk

Nie wiem kto tu komu powinien dziękować za PogbęUnited pisze:Dzięki Panowie za Pogbe !
- United
- Juventino

Najwazniejsze ze Manchester United to Wielka Marka i nadal chcą przychodzic Najlepsi Pilkarze
A ja wlasnie mysle ze te czasy wrócą i to juz niedługo
Mourinho <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Trener i pora to poukladac
Najwazniejsze zeby w tym sezonie byc w Lidze Mistrzow 
Nie porównuj Ligi Wloskiej do Angielskiej bo to przepasc
w Angielskiej lidze ze mase dobrych druzyn a u Was 2-3 + Wy
- endrjuJT
- Juventino

Możemy porównywać Ligę Mistrzów z Ligą Europy jak chcesz. Fakt- jak ją wygracie to będziecie w LM inaczej czarno to widzę.United pisze:Najwazniejsze ze Manchester United to Wielka Marka i nadal chcą przychodzic Najlepsi PilkarzeA ja wlasnie mysle ze te czasy wrócą i to juz niedługo
Mourinho <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Trener i pora to poukladac
Najwazniejsze zeby w tym sezonie byc w Lidze Mistrzow