Mercato (Lato 2016)
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak to nie? Agresti był jednym z pierwszych, który napisał, że Pogba w MU to transfer dokonany i nie drukował seryjnie później z dnia na dzień kolejnych artykułów, które różniły się tylko cyferkami czy datami. Powiedziałbym, że wystarczyłoby przejrzeć sobie historię na VS żeby się o tym przekonać, ale niestety stare tematy o mercato są regularnie usuwane a na VS codziennie produkują kilka razy więcej stron w temacie niż na JP.Robaku pisze:Rictor, transfer Pogby doszedł do skutku, w związku z tym tak samo wairygodny jest DiMarzio, czy Tancredi. O Agrestim to w żąden sposób nie świadczy
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 16:47 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Ojjj a co to, przypomni mi ktoś wyliczenia, przecież nas stać na higuaina bez sprzedaży pogby, proste i oczywiste to było, matematyka po prostu i nie jesteśmy biedakami przecież. I te oszczędności z poprzednich okienek. A ja i inni <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie potrafiliśmy prostych faktów łączyć..... A WSZYSTKIE przemawiał przecież jasno, za pozostaniem Pogby w Juve. /trollmodeoff
Cóż szkoda, tracimy świetnego pilkarza, tracimy również marketingowo. Na szczęście pogodzony byłem od dawna że strata PP ( od ogłoszenia higuaina to było przecież oczywiste) , więc dzisiaj już spływa to po mnie. Szkoda tylko, że nie ma możliwości wyciągnąć żadnego kozaka do środka obecnie.
Cóż szkoda, tracimy świetnego pilkarza, tracimy również marketingowo. Na szczęście pogodzony byłem od dawna że strata PP ( od ogłoszenia higuaina to było przecież oczywiste) , więc dzisiaj już spływa to po mnie. Szkoda tylko, że nie ma możliwości wyciągnąć żadnego kozaka do środka obecnie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- LordJuve
- Juventino

Jeśli nie masz pojęcia o nowoczesnym marketingu, to po co piszesz takie zabawne komentarze?meda11 pisze: Nooo... Bardzo Pogbe zaboli jak zobaczy na FB teksty kibiców, a w drugim oknie przeglądarki konto bankowe, a na nim 18 mln €. :lol: Raiola to już w ogóle jak usłyszy jakie pomyje na niego są wylewane raz dwa odda Juve całą swoją prowizje z transferu Paula, byśmy mogli śnić o wyciągnięciu Verrattiego. :hellyes:
Rozumujesz w prymitywny sposób. Tu nie chodzi o to, żeby komuś bezpośrednio zrobić przykrość. Chodzi o skuteczne pokazanie, że na pewne praktyki nie ma zgody.
- Tom_my
- Juventino

Pytanie na serio - orientuje się ktoś, czy są jakieś bezinwazyjne sposoby usuwania nadruku numeru i nazwiska z koszulki piłkarskiej?
Bez kitu, ja mam na prawdę spory dystans do piłkarzy, wiem że to ich zawód itd. Dlatego nie wylewałem w necie wiadra pomyj na Vidala itd. Natomiast do Pogby ZERO szacunku za budowanie sobie fejmu kampaniami reklamowymi które w żywe oczy naigrywały się z kibiców klubu, dzięki któremu zainstniał w światowym futbolu. Jezu, jakie gówniarskie i niewdzięczne zachowanie. Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z tym graniem na emocjach kibiców, Paul pewnie szczęśliwy że mógł sobie pobrylować w mediach trochę
Bez kitu, ja mam na prawdę spory dystans do piłkarzy, wiem że to ich zawód itd. Dlatego nie wylewałem w necie wiadra pomyj na Vidala itd. Natomiast do Pogby ZERO szacunku za budowanie sobie fejmu kampaniami reklamowymi które w żywe oczy naigrywały się z kibiców klubu, dzięki któremu zainstniał w światowym futbolu. Jezu, jakie gówniarskie i niewdzięczne zachowanie. Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z tym graniem na emocjach kibiców, Paul pewnie szczęśliwy że mógł sobie pobrylować w mediach trochę
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Dlatego poluje w Sturaro.Tom_my pisze:Pytanie na serio - orientuje się ktoś, czy są jakieś bezinwazyjne sposoby usuwania nadruku numeru i nazwiska z koszulki piłkarskiej?
Rictor, nie śledze VS, ale w podobnym czasie pojawiły sie info na TT od Palmeriego, DiMarzio czy SKY jak i od Agrestiego, wiec... cholera wie kto wziął od kogo info.
- Morgesztern
- Juventino

Marzenie to dobre słowo.Lucas87 pisze:Marzeniem byłoby pozbyć się tego klauna za 120 i wyrwać Isco za 50.

- pablo1503
- Juventino

No i? Nagle sponsorzy przestaną przychodzić, bo nie będą w stanie spamiętać ani jednego zawodnika Juventusu? Co to znaczy medialny? W sensie, że zna go pierwszy lepszy Janusz futbolu, czy może taki, który często bierze udział w reklamach i innych tego typu bzdetach? Pytam poważnie, bo często pada tutaj to słowo, ale nie za bardzo wiem na czym jest ono oparte.LordJuve pisze:Co więcej, straciliśmy jedynego medialnego zawodnika.

- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Najgorsze, że teraz przez 3 tygodnie będziemy oczekiwać koksa do środka, pojawią się ploty o Kroosach, Verattich, potem o Matiuidich i Maticiach, a na koniec trafimy na "mega okazję" pokroju Hernanesa... :confused2:
Smutno mi trochę...
:juve: :juve: :juve:
Smutno mi trochę...
:juve: :juve: :juve:
- RICTOR
- Juventino

Robaku, mnie tylko chodzi o to, że do niedawna Agresti był uznawany za w miarę wiarygodne źródło bo to kibic naszego klubu tak jak i my i jest w te sprawy również emocjonalnie zaangażowany. W przeciwieństwie do takiego Di Marzio, który jest osobowością medialną czy innego Palmieriego, który prywatnie jest chyba kibicem jakiejś ekipy z Mediolanu a jeśli nawet nie to ma jakiś uraz do Juve co bardzo często pokazuje. Chodzi mi tylko o oddanie Agrestiemu to co jego, nie planuję się doszukiwać kto co jak i kiedy. Chłop pisał o tym o czym się dowiedział, zebrał masę hejtu przy tym ale dalej stał przy swoim i koniec końców potwierdziło się, że miał rację. Tyle. Dla mnie zawsze był wiarygodny.
- rydwadydwa
- Juventino

Właśnie też nie rozumiem, co wy z tą medialnością, boicie się że Juventusowi spadną lajki na facebooku przez brak tego cepa, czy jak?pablo1503 pisze:No i? Nagle sponsorzy przestaną przychodzić, bo nie będą w stanie spamiętać ani jednego zawodnika Juventusu? Co to znaczy medialny? W sensie, że zna go pierwszy lepszy Janusz futbolu, czy może taki, który często bierze udział w reklamach i innych tego typu bzdetach? Pytam poważnie, bo często pada tutaj to słowo, ale nie za bardzo wiem na czym jest ono oparte.LordJuve pisze:Co więcej, straciliśmy jedynego medialnego zawodnika.
- juventussek
- Juventino

Odchodzi jeden z lepszych zawodników tamtego sezonu, paradoksalnie Pjanic może okazać się lepszym zawodnikiem niż Pogba z tytułu takiego że może zmienimy taktykę i będziemy po prostu lepiej grać. Tak czy siak jakiś przecinak musi przyjść za Marchisio, ciężko będzie wyrwać jakiegoś uniwersalnego pomocnika, dlatego czekam na transfer jakiegoś przecinaka i można zacząć sprzedawanie.
Trzeba odłożyć płacz i skupić się na dalszym tworzeniu drużyny. Pogbie trzeba życzyć wszystkiego najlepszego w nowej drużynie, chociaż gdzieś głęboko w głowie jest taka myśl żeby tego pożałował że przeszedł do MANU
Trzeba odłożyć płacz i skupić się na dalszym tworzeniu drużyny. Pogbie trzeba życzyć wszystkiego najlepszego w nowej drużynie, chociaż gdzieś głęboko w głowie jest taka myśl żeby tego pożałował że przeszedł do MANU
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 17:02 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Jak sobie przypomnieć pomoc pogba-pirlo-vidal to trochę jest żal. Szkoda, że sprzedajemy go do United ( ostatni klub, który podejrzewał bym, że Pogba może wybrac ), a nie do Realu, bo od nich można by kogoś w zamian sensownego wyciągnąć.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 17:05 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"