Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:43

rydwa jezeli go sprzwdajemy to juz napewno wiemy jak go zastapic.
Pogba mial lepsze momenty i gorsze.
W europie wiele nie pokazal, chcemy wygrac w eiropie wiec sprowadzilismy takich graczy a nie innych, ofensywnych.
Wydaje mi sie ze Marotta jiz dawno postanowil ze sprzedamy Pogbe jezeli pojawi sie te ponad 100 milíonow.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:44

Cabrini możesz dokładnie zająć stanowisko w sprawie tych chłopaków z YouTube - bo póki co swoje zdanie opierałeś głównie na nich - a tu widać zonk. O co kaman?

Powiem tylko tyle: jak ten apokaliptyczne wizję się spełnią i Pogba odejdzie - ŻADEN piłkarz mnie nie pocieszy... Mój ulubiony piłkarz Juve po odejściu Del Piero. :facepalm:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:47

ForzaItanimulli3vujcm pisze:

Powiem tylko tyle: jak ten apokaliptyczne wizję się spełnią i Pogba odejdzie - ŻADEN piłkarz mnie nie pocieszy... Mój ulubiony piłkarz Juve po odejściu Del Piero. :facepalm:

Może wtedy przestaniesz spamować praktycznie każdy temat.

Odejdzie, nie odejdzie, nudna zaczyna się robić ta saga.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:48

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Cabrini możesz dokładnie zająć stanowisko w sprawie tych chłopaków z YouTube - bo póki co swoje zdanie opierałeś głównie na nich - a tu widać zonk. O co kaman?
A skąd On to może wiedzieć? Ich kumple czy co? Jeżeli oglądał to wideo, a na pewno oglądał, to wie mniej więcej tyle, co Ty, ja i cała reszta.
Pogba odejdzie. Nie wierzyłem w jego zostanie. Były momenty, w których pojawiała się nadzieja, ale były one niewielkie. Nie jestem w stanie uwierzyć, że niemalże wszystkie dzienniki/gazety aż tak bardzo mogą się mylić. Powrót do Vinovo niczego nie przesądza.

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:54

pablo1503 pisze:A skąd On to może wiedzieć? Ich kumple czy co? Jeżeli oglądał to wideo, a na pewno oglądał, to wie mniej więcej tyle, co Ty, ja i cała reszta.
Dobra ale on bardziej zorientowany ode mnie w temacie. bardziej w tym siedzi. Inna sprawa że ja nie znam angielskiego w stopniu komunikatywnym. W ogóle co to jest to VS? No i pytam też na czym on dokładnie opierał swoją wiedzę - czy tylko na tych ludziach z YouTube?
pablo1503 pisze:Pogba odejdzie.
Wtedy go znienawidzę i będę życzył mu wszystkiego co najgorsze. Dziecinne wiem - ale sorry.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:58

VS to VecchiaSignora - największe włoskojęzyczne forum kibiców Juve.

Czy ja wiem czy dziecinne? Ja jestem kibicem Juventusu więc jeśli Pogba odejdzie to kibicowsko życzył mu będę samych niepowodzeń w dalszej karierze piłkarskiej. Sukcesów to mogę mu życzyć osobiście w życiu prywatnym i tyle.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:59 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:58

pablo1503 pisze:A skąd On to może wiedzieć? Ich kumple czy co? Jeżeli oglądał to wideo, a na pewno oglądał, to wie mniej więcej tyle, co Ty, ja i cała reszta.
Dobra ale on bardziej zorientowany ode mnie w temacie. bardziej w tym siedzi. Inna sprawa że ja nie znam angielskiego w stopniu komunikatywnym. W ogóle co to jest to VS? No i pytam też na czym on dokładnie opierał swoją wiedzę - czy tylko na tych ludziach z YouTube?
Na niczym, tak sobie wymyślił dla jaj, jak rok temu z draxlerem, a ty lykasz każde jego słowo jak młody pelikan i traktujesz jak jakaś wyrocznie :lol:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:59

Ja tam nie będę płakał. Kroi mnie raczej to, że kolejne duże zmiany w składzie są, a przecież mieliśmy się tylko wzmacniać. Od wielu lat było wiadomo, że to się w końcu stanie, nawet rok temu były wielkie zapowiedzi tego, że będzie ostatni sezon. Nie rozumiem tylko dlaczego teraz klub decyduje się na sprzedaż, kiedy są takie, a nie inne okoliczności.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:59

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dobra ale on bardziej zorientowany ode mnie w temacie. bardziej w tym siedzi.
Z całym szacunkiem dla Cabriniego, lubię go, ale on też nie ma pojęcia o niczym. Co chwilę tylko teksty w stylu Pogba zostanie, wódka, naiwniacy wierzący gazetą, Vinovo itp... Wszystko opiera na swoim widzi mi się. Nic więcej.

VS to takie Włoskie forum o Juventusie. Są tam użytkownicy, którzy mają wtyki w klubie. Nawet dziennikarze się tam udzielają. Jeżeli coś się dzieje, to na 90% tam się o tym dowiesz przed gazetami i innymi twitterami. Skąd bierze Cabrini? Sporo z juventuz.com. Wiele widziałem tam postów, które po prostu przepisywał tutaj - tłumacząc na polski. Czy ma jakieś inne źródła? Nie wiem. To pytanie do niego.

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:03

Cabrini opiera się na braku logiki i myśleniu życzeniowym.
Ale bardzo bym chciał, żeby raz miał rację.

Czuję, że żegnamy Pogbę, witamy Matuidiego i skupiamy się na sprzedażach.

Swoją drogą nadal uważam, że Morata+Pogba+Cuadrado<Higuain+Piajnic+Matuidi+Alves+Pjaca.
Przez chwilę myślałem, że możemy wskoczyć na wyższy level, ale sprowadzenie Matuidiego w miejsce Pogby to nie to. Wskoczymy o kilka schodków tym mercato, ale nadal nie na miejsce Realu, Barcy i reszty. Szkoda.

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:05

Jak już i tak od dupy strony podchodzimy do tego tematu tak napiszę, że skoro już o VS mowa to dziś zmarł twórca tegoż forum, Daniele LordShynva. Link do tematu jeśli kogoś interesuje, a wspominam bo raczej w inny sposób się nie dowiecie a ktoś może interere choć trochę http://www.vecchiasignora.com/topic/304 ... sto-forum/

Witsel cały czas czeka na transfer do nas według mediów (tym razem TMW to powtarza) i odrzuca każdy inny możliwy kierunek transferu. Czytaj "nic nowego".

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:19

Szikit pisze:Cabrini
Liczyłem że będzie miał rację jak co do innej 10 - meczy z rzędu - liczyłem że przynajmniej nasza 10 - zostanie. Poza tym wierzyłem że on ma sensowne źródła - i w tą teorię że dziennikarze robią cyrk. No a ta kampania Adidasa ma ich strollować.
Szikit pisze:Morata+Pogba+Cuadrado<Higuain+Piajnic+Matuidi+Alves+Pjaca.
Ech tak teraz oglądam ten mecz i patrze na nich jak na bandę najemników - wszyscy grajacych przed Buffon - BBC. Przykre to, kibicujemy klubowi, kochamy te barwy herb, jednak za wszystko odpowiadają w dużej części najemnicy. Można się spierać czy na plus czy nie na plus. Na Dybale zaczynam patrzeć jak na następce - ale nie ADP tylko Messiego w Barcelonie. Bo jeżeli Pogba odejdzie w to mercato, moje marzenia o potędze i wiara w budowę wielkiego Juventusu legną w gruzach.

Śmiejcie się ale płakać zacząłem chwilę przed meczem, moja panna mnie uspokajała. Ona dalej wierzy że Pogba zostanie.

FinoAllaFine
Forza Juve :cry:

wasky77

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:27

Ogladam mecz na Eurosporcie i komentatorzy juz pierwsze co ze Pogba ma teraz testy w Manu :prochno:

Śmiech na sali :rotfl:

"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:35

Ja na prawdę wierzę, wręcz jestem przekonany, że jutro Pogba pojawi się w Vinovo i zostanie w Juve na kolejny sezon.

Wszystkie fakty, wszystkie napływające informacje z ostatnich 3 tygodni dla mnie składają się w fakt, że Pogba zostaje. Nie wierzę mediom i pismakom, kłamią na okrągło, wyciskają ile się da z tematu o Pogbie.
Słowa dotrzymam, jesli Pogba odejdzie do MU przez rok nie odezwę się na forum, chyba, że..... Juventus dojdzie do finału LM pod koniec maja ;)

ps mamy nieziemsko mocną ekipę z Pogbą czy bez niego. Co widać w dzisiejszym meczu bez Pogby Bonucciego,Marchisio,Chielliniego czy Barzagliego.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 14:40 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:40

Szikit pisze:Cabrini
Liczyłem że będzie miał rację jak co do innej 10 - meczy z rzędu - liczyłem że przynajmniej nasza 10 - zostanie. Poza tym wierzyłem że on ma sensowne źródła - i w tą teorię że dziennikarze robią cyrk. No a ta kampania Adidasa ma ich strollować.
Szikit pisze:Morata+Pogba+Cuadrado<Higuain+Piajnic+Matuidi+Alves+Pjaca.
Ech tak teraz oglądam ten mecz i patrze na nich jak na bandę najemników - wszyscy grajacych przed Buffon - BBC. Przykre to, kibicujemy klubowi, kochamy te barwy herb, jednak za wszystko odpowiadają w dużej części najemnicy. Można się spierać czy na plus czy nie na plus. Na Dybale zaczynam patrzeć jak na następce - ale nie ADP tylko Messiego w Barcelonie. Bo jeżeli Pogba odejdzie w to mercato, moje marzenia o potędze i wiara w budowę wielkiego Juventusu legną w gruzach.

Śmiejcie się ale płakać zacząłem chwilę przed meczem, moja panna mnie uspokajała. Ona dalej wierzy że Pogba zostanie.

FinoAllaFine
Forza Juve :cry:
Ty to tak na serio? Weź prysznić bo od paru dni nie mogę czytać juz Twoich wypocin.

ps. Dalej wierzę w sprzedaż Leminy i zostanie PP

Zablokowany