Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:02

Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutingu :prochno: przecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:17

fazzi pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutingu :prochno: przecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.
Pamiętam jak Moggi, po farsopoli powiedział, że zawsze miał wrażenie, że ktoś ze środowiska Interu śledzi triadę, bo dziwnie okazywało się, że nagle zaczynali interesować się tymi samymi graczami co Juve, i że teraz już wszystko rozumie...

;)

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:26

Bartek(Juventino) pisze:
fazzi pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutingu :prochno: przecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.
Pamiętam jak Moggi, po farsopoli powiedział, że zawsze miał wrażenie, że ktoś ze środowiska Interu śledzi triadę, bo dziwnie okazywało się, że nagle zaczynali interesować się tymi samymi graczami co Juve, i że teraz już wszystko rozumie...

;)
Znana historia, Lucek opowiadał też o konkretnym przypadku, gdy zrobił ich w wuja. Ale to dawne czasy, a często mam wrażenie, że dalej to robią.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:35

Ok, znowu pojawiło się info o DeSciglio. Podobno Milan chce 25 baniek, imo Zaza odchodzi. Przecież na coś na pewno się zgodzi. Jak nie na Wilki to na Milan. Pytanie jaki kierunek bardziej nas interesuje. Czy bardziej chcemy pozyskać obrońce, czy jednak przecinaka. Z drugiej strony Wilki wydają sie być zainteresowane sprzedażą Gustavo wiec możliwe, że włączanie w ten deal Zazy nie będzie konieczne.

DiMarzio pisze, że Lemina jednak nie jest na sprzedaż.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:43

De Sciglio + hajs za Zaze i gitara gra ( tylko gdzie dla niego miejsce, jeśli lichy ma zostać :co?: )

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:45

fazzi pisze:De Sciglio + hajs za Zaze i gitara gra ( tylko gdzie dla niego miejsce, jeśli lichy ma zostać :co?: )
Też mi się wydaje, że jakby Milan dołożył 5-7 baniek byloby spoko.

A co do Lichego, ja ciągle mam cichą nadzieje, ze Conte, wraz z Asą ich łyknie... to byłoby miłe. A w zamian - Matić ;)

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 00:53

Robaku pisze:Ok, znowu pojawiło się info o DeSciglio. Podobno Milan chce 25 baniek, imo Zaza odchodzi. Przecież na coś na pewno się zgodzi. Jak nie na Wilki to na Milan. Pytanie jaki kierunek bardziej nas interesuje. Czy bardziej chcemy pozyskać obrońce, czy jednak przecinaka. Z drugiej strony Wilki wydają sie być zainteresowane sprzedażą Gustavo wiec możliwe, że włączanie w ten deal Zazy nie będzie konieczne.
Jeżeli chodzi o De Sciglio niby jestem na tak - ale! Za 25 mln € lub wymianę na graczu na którym możemy zarobić?
To się wiąże jeszcze oczywiście z odejściem Lichtsteinera,
Gustavo za Zaze? Nie wiem czy to się opłaca - sportowo może tak, ale jeżeli chodzi o rynek, to Zaza jest więcej wart.
Swoją drogą mówi się tyle o tych wymianach - ale szczerze to są teorie czysto dziennikarskie, zwłaszcza w naszym kontekście - kiedy my taką wymianę zrobiliśmy na poziomie 1 drużyny?

Robaku pisze:DiMarzio pisze, że Lemina jednak nie jest na sprzedaż.
On i jego wiarygodność. :smile:

Ten sam typ piszę że Isla coraz bliżej Cagliari.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 09:08

bl4dek pisze:Do usunięcia
Pogba do usunięcia? Uważam, że po Pogbie zostanie pustka, ale celebrycko-medialna a nie czysto sportowa. Jeśli chce odejść i odejdzie za ponad 100mln to krzyż na drogę. Pjanic będzie centralną postacią pomocy, a obok niego Khedira i Matuidi? Czemu nie, wygląda to dobrze. Kto oglądał ostatni sezon Pogby, oczywiście nie na kompilacjach, ten się z tym zgodzi. To nadal młody, nie do końca ułożony piłkarz. Teoretycznie powinien się jeszcze rozwinąć, w praktyce od dwóch sezonów jego rozwój stoi w miejscu. Może w Juventusie brakuje mu już motywacji?

FORZA JUVE!!!
gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 09:09

Koszty tną :smile:

ga
Krzychu89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 09:47

Jako ciekawostka - piszą o transferach Juve na wp:

LINK

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 09:54

Pogba znów rozdaje koszulki.

Od dawna chciałem tego De Sciglio i jego występy na Euro utwierdziły mnie w przekonaniu, że w chłopaku jest naprawdę spory potencjał. W Milanie gra, jak gra, bo... wiadomo - panuje tam niezły syf i ciężko o motywację.
Tyle, że nie opłaca się go ściągać. Przez najbliższe dwa lata byłby co najwyżej rezerwowym, a 20 baniek na drzewie nie rośnie.
Zachować Lemine, dawać mu więcej szans i będziemy mięli niezłego koksa. :ok:

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 09:56

CDs podałó, że ogłoszenie Pogby powinno być dzisiaj. Sam Paul ma lecieć bezposrednio do UK. Faworytem do zastąpienia Matiudi.
La Stampa to mniej wiecej podtrzymuje, że medyczne powinny być dzisiaj/jutro w Manchasterze i Pogba ma już nie wrócić do Vinovo. Podobno Pogby (według La Stampy) zarobki to ok. 20 baniek na rok.

Il Massagero - Zaza powiedział nie dla Wilków, dlatego z Gustavo może być ciężko. Podobno chłopak preferuje Milan - wiec DeScigilio. Milan nam nie zapłaci, dlatego musimy wyciąnąc od nich to co najlepsze.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 10:04

Robaku pisze: Il Massagero - Zaza powiedział nie dla Wilków, dlatego z Gustavo może być ciężko. Podobno chłopak preferuje Milan - wiec DeScigilio. Milan nam nie zapłaci, dlatego musimy wyciąnąc od nich to co najlepsze.
Przecież kitajce przyszły do klubu, kasę mają i można by wyciągnąć od nich jak najwięcej.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 10:14

Z moich źródeł wynika , ze Pogba jutro pod wieczór zjawic sie ma w Turynie. A gazety dalej strzelają slepakami. Jakim cudem mialby Pogba dzisiaj przejść testy w UK jak nadal jest w USA :prochno: . Dwa Juventus w weekend nic nie oglosi. Trzy. W poniedzialek rano pojawi się fota Paula z Vinovo i temat umrze naturalna śmiercią.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2016, 10:18

Cabrini_idol pisze:Z moich źródeł wynika
Daj już se spokój :stop:

Jeśli Pogba nie zmieni klubu do poniedziałku, to nie ma co liczyć, że media przestaną ciągnąć temat. Wszystko przez słowa Mourinho, który publicznie powiedział, że dają sobie czas na zakontraktowanie nowego piłkarza do 14-go sierpnia.

Obrazek
Zablokowany