Mercato (Lato 2016)
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutingu
przecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Pamiętam jak Moggi, po farsopoli powiedział, że zawsze miał wrażenie, że ktoś ze środowiska Interu śledzi triadę, bo dziwnie okazywało się, że nagle zaczynali interesować się tymi samymi graczami co Juve, i że teraz już wszystko rozumie...fazzi pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutinguprzecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.
- fazzi
- Juventino

Znana historia, Lucek opowiadał też o konkretnym przypadku, gdy zrobił ich w wuja. Ale to dawne czasy, a często mam wrażenie, że dalej to robią.Bartek(Juventino) pisze:Pamiętam jak Moggi, po farsopoli powiedział, że zawsze miał wrażenie, że ktoś ze środowiska Interu śledzi triadę, bo dziwnie okazywało się, że nagle zaczynali interesować się tymi samymi graczami co Juve, i że teraz już wszystko rozumie...fazzi pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że inter nie ma swojego scoutinguprzecież oni ciągle chcą tych samych piłkarzy, którymi my się prędzej zainteresowalismy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Ok, znowu pojawiło się info o DeSciglio. Podobno Milan chce 25 baniek, imo Zaza odchodzi. Przecież na coś na pewno się zgodzi. Jak nie na Wilki to na Milan. Pytanie jaki kierunek bardziej nas interesuje. Czy bardziej chcemy pozyskać obrońce, czy jednak przecinaka. Z drugiej strony Wilki wydają sie być zainteresowane sprzedażą Gustavo wiec możliwe, że włączanie w ten deal Zazy nie będzie konieczne.
DiMarzio pisze, że Lemina jednak nie jest na sprzedaż.
DiMarzio pisze, że Lemina jednak nie jest na sprzedaż.
- fazzi
- Juventino

De Sciglio + hajs za Zaze i gitara gra ( tylko gdzie dla niego miejsce, jeśli lichy ma zostać :co?: )
- Robaku
- Juventino

Też mi się wydaje, że jakby Milan dołożył 5-7 baniek byloby spoko.fazzi pisze:De Sciglio + hajs za Zaze i gitara gra ( tylko gdzie dla niego miejsce, jeśli lichy ma zostać :co?: )
A co do Lichego, ja ciągle mam cichą nadzieje, ze Conte, wraz z Asą ich łyknie... to byłoby miłe. A w zamian - Matić
- CzeczenCZN
- Juventino

Jeżeli chodzi o De Sciglio niby jestem na tak - ale! Za 25 mln € lub wymianę na graczu na którym możemy zarobić?Robaku pisze:Ok, znowu pojawiło się info o DeSciglio. Podobno Milan chce 25 baniek, imo Zaza odchodzi. Przecież na coś na pewno się zgodzi. Jak nie na Wilki to na Milan. Pytanie jaki kierunek bardziej nas interesuje. Czy bardziej chcemy pozyskać obrońce, czy jednak przecinaka. Z drugiej strony Wilki wydają sie być zainteresowane sprzedażą Gustavo wiec możliwe, że włączanie w ten deal Zazy nie będzie konieczne.
To się wiąże jeszcze oczywiście z odejściem Lichtsteinera,
Gustavo za Zaze? Nie wiem czy to się opłaca - sportowo może tak, ale jeżeli chodzi o rynek, to Zaza jest więcej wart.
Swoją drogą mówi się tyle o tych wymianach - ale szczerze to są teorie czysto dziennikarskie, zwłaszcza w naszym kontekście - kiedy my taką wymianę zrobiliśmy na poziomie 1 drużyny?
On i jego wiarygodność.Robaku pisze:DiMarzio pisze, że Lemina jednak nie jest na sprzedaż.
Ten sam typ piszę że Isla coraz bliżej Cagliari.
- dawid1897
- Juventino

Pogba do usunięcia? Uważam, że po Pogbie zostanie pustka, ale celebrycko-medialna a nie czysto sportowa. Jeśli chce odejść i odejdzie za ponad 100mln to krzyż na drogę. Pjanic będzie centralną postacią pomocy, a obok niego Khedira i Matuidi? Czemu nie, wygląda to dobrze. Kto oglądał ostatni sezon Pogby, oczywiście nie na kompilacjach, ten się z tym zgodzi. To nadal młody, nie do końca ułożony piłkarz. Teoretycznie powinien się jeszcze rozwinąć, w praktyce od dwóch sezonów jego rozwój stoi w miejscu. Może w Juventusie brakuje mu już motywacji?bl4dek pisze:Do usunięcia
FORZA JUVE!!!
- pablo1503
- Juventino

Pogba znów rozdaje koszulki.
Od dawna chciałem tego De Sciglio i jego występy na Euro utwierdziły mnie w przekonaniu, że w chłopaku jest naprawdę spory potencjał. W Milanie gra, jak gra, bo... wiadomo - panuje tam niezły syf i ciężko o motywację.
Tyle, że nie opłaca się go ściągać. Przez najbliższe dwa lata byłby co najwyżej rezerwowym, a 20 baniek na drzewie nie rośnie.
Zachować Lemine, dawać mu więcej szans i będziemy mięli niezłego koksa.
Od dawna chciałem tego De Sciglio i jego występy na Euro utwierdziły mnie w przekonaniu, że w chłopaku jest naprawdę spory potencjał. W Milanie gra, jak gra, bo... wiadomo - panuje tam niezły syf i ciężko o motywację.
Tyle, że nie opłaca się go ściągać. Przez najbliższe dwa lata byłby co najwyżej rezerwowym, a 20 baniek na drzewie nie rośnie.
Zachować Lemine, dawać mu więcej szans i będziemy mięli niezłego koksa.

- Robaku
- Juventino

CDs podałó, że ogłoszenie Pogby powinno być dzisiaj. Sam Paul ma lecieć bezposrednio do UK. Faworytem do zastąpienia Matiudi.
La Stampa to mniej wiecej podtrzymuje, że medyczne powinny być dzisiaj/jutro w Manchasterze i Pogba ma już nie wrócić do Vinovo. Podobno Pogby (według La Stampy) zarobki to ok. 20 baniek na rok.
Il Massagero - Zaza powiedział nie dla Wilków, dlatego z Gustavo może być ciężko. Podobno chłopak preferuje Milan - wiec DeScigilio. Milan nam nie zapłaci, dlatego musimy wyciąnąc od nich to co najlepsze.
La Stampa to mniej wiecej podtrzymuje, że medyczne powinny być dzisiaj/jutro w Manchasterze i Pogba ma już nie wrócić do Vinovo. Podobno Pogby (według La Stampy) zarobki to ok. 20 baniek na rok.
Il Massagero - Zaza powiedział nie dla Wilków, dlatego z Gustavo może być ciężko. Podobno chłopak preferuje Milan - wiec DeScigilio. Milan nam nie zapłaci, dlatego musimy wyciąnąc od nich to co najlepsze.
- Szilgu
- Juventino

Przecież kitajce przyszły do klubu, kasę mają i można by wyciągnąć od nich jak najwięcej.Robaku pisze: Il Massagero - Zaza powiedział nie dla Wilków, dlatego z Gustavo może być ciężko. Podobno chłopak preferuje Milan - wiec DeScigilio. Milan nam nie zapłaci, dlatego musimy wyciąnąc od nich to co najlepsze.
- Cabrini_idol
- Juventino

Z moich źródeł wynika , ze Pogba jutro pod wieczór zjawic sie ma w Turynie. A gazety dalej strzelają slepakami. Jakim cudem mialby Pogba dzisiaj przejść testy w UK jak nadal jest w USA
. Dwa Juventus w weekend nic nie oglosi. Trzy. W poniedzialek rano pojawi się fota Paula z Vinovo i temat umrze naturalna śmiercią.

- pumex
- Juventino

Daj już se spokójCabrini_idol pisze:Z moich źródeł wynika
Jeśli Pogba nie zmieni klubu do poniedziałku, to nie ma co liczyć, że media przestaną ciągnąć temat. Wszystko przez słowa Mourinho, który publicznie powiedział, że dają sobie czas na zakontraktowanie nowego piłkarza do 14-go sierpnia.