Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 13:09

19redhof10 pisze:i bonusa
Bonucci tez dzisiaj dolaczyl do skladu. Klub oficjalnie go powital.

Jesli to kogos interesuje to te zdjecia Pogby przekazujacego koszulke Juve Drake'owi sa faktycznie z wczoraj - terminy koncertow tego rapera w NY 4/5/6/8.08.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 13:10

Cabrini_idol pisze:
19redhof10 pisze:
Cabrini_idol pisze:Co to naszej niepewności Khediry... właśnie wrócił do treningów.
https://pbs.twimg.com/media/CpFt2XwXYAAeoj1.jpg

Także zostało nam czekać tylko na Pogboom i wujka Pata.
i bonusa

Bonu tez dzisiaj był na treningu :

https://pbs.twimg.com/media/CpFY2xaWIAAhmkK.jpg

A masz jeszcze zdjęcie sekcji damskiej Juventusu np. pod prysznicem ? hehe skąd ty to bierzesz wszystko :P

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 13:12

19redhof10 pisze:
Cabrini_idol pisze:Co to naszej niepewności Khediry... właśnie wrócił do treningów.
https://pbs.twimg.com/media/CpFt2XwXYAAeoj1.jpg

Także zostało nam czekać tylko na Pogboom i wujka Pata.
i bonusa
Bonucci wrócił już dzisiaj :)

Ponoć Lemina dogadany z Schalke i mamy dostać 23 mln za Gabończyka. Pieniądze z tego transferu mają być przeznaczone na Witsela, który naciska na transfer. Za Belga oferujemy 18mln + 4 mln bonusu. Zenit chce 30, ale jest świadom, że za rok Witsel może odejść z własną kartą w dłoni i nie zarobią na nim ani grosza.

Z kolei kasa z Pogby (:smile:) ma pójść na Matuidiego lub Luiza Gustavo. Ale to chyba gdzieś się już tutaj przewinęło. W niedzielę gramy z West Hamem i w ten sam dzień United będzie grało z Leicester o tarczę wspólnoty. Niby do tego czasu ma się wszystko wyjaśnić.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 13:55

dr.DeV pisze:
Z kolei kasa z Pogby (:smile:) ma pójść na Matuidiego lub Luiza Gustavo. Ale to chyba gdzieś się już tutaj przewinęło. W niedzielę gramy z West Hamem i w ten sam dzień United będzie grało z Leicester o tarczę wspólnoty. Niby do tego czasu ma się wszystko wyjaśnić.
Może Matiudiego tak, ale co do Gustavo to z tego co pamiętam, to ma inaczej wyglądać. Jeśli Zaza powie tak Wilkom, to w deal zostanie włączony Brazol.

Witsel, Gustavo niezłe przecinaki. Wtedy tylko odsesłać Pereyrę, dokończyć Hernanesa i ew. szukać nabywcy na Ase i jedziemy.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:01

Cabrini_idol pisze: ps Jedzie ktoś do Częstochowy 20 sierpnia na spotkanie ? Można byłoby coś gulnąć :prochno:
Mieszkam tu. A ze Cię nie lubię to chętnie mogę się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

Żeby nie było OT - pogba odejdzie, albo I nie.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:05

Na profilu FB Juventus Fans Forum pojawilo sie swiezutkie zdjecie Paula z NY z pilka Juve. ;) (podaje zrodlo; pisze z kom. i nie moge bezposrednio wrzucic)

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:12

CavAllano pisze:Na profilu FB Juventus Fans Forum pojawilo sie swiezutkie zdjecie Paula z NY z pilka Juve. ;) (podaje zrodlo; pisze z kom. i nie moge bezposrednio wrzucic)
To użyj do tego przeglądarki internetowej z włączonym trybem deskopowym.

Chyba o ten wpis chodzi.

Obrazek

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:15

Niektórzy wskazują, iż jutro zostaną wymienione dokumenty transferowe pomiedzy zespołami ( czyli nie dzisiaj, jak wczesniej pisano), a w niedziele, jak ktoś wcześniej zauważył ma byc ostateczny Pogba Day.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:16

Martwi mnie tylko ta czerwona bluza :smile:

W niedzielę równo z gwizdkiem sędziego na meczu ManU - Leicester pęknie balon. Spodziewam się kilku samobójstw. - Di Marzio, Romano, Agresti :prochno:

z devilpage.pl
:bravo:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2016, 14:28 przez Olek1987, łącznie zmieniany 1 raz.

Zero szacunku dla Pogby
kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:18

CavAllano pisze:Na profilu FB Juventus Fans Forum pojawilo sie swiezutkie zdjecie Paula z NY z pilka Juve. ;) (podaje zrodlo; pisze z kom. i nie moge bezposrednio wrzucic)

Tak ale zaraz gimbaza z MU Powie "hola hola ... Panowie przecież on jest w czerwonej bluzie i czapeczce ! A z tyłu z gaci wystaje mu metka MU" :rotfl:

Ps.

Jutro na godzinę 13 zaplanowana jest konferencja w Vinovo z udziałem Maxa która będzie dotyczyła niedzielnego meczu z West Hamem. Kto wie może jakaś sensowna deklaracja w sprawie Pogby jutro zostanie ogłoszona.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:28

Panowie, nie ma co patrzeć na jakieś drobne szczegóły. To już się nazywa obsesja i ze strony kibiców czerwonych diabłów jak i u nas.
Tak, Pogba rozdaje swoje koszulki, ale można by się doczepić, ze rozdaje z ostatniego sezonu ( a przecież już są nowe - to co już w nowych nie przewiduje występować? :smile: )
Tak, Pogba jest z piłką Juvenusu, bo de facto jest graczem Juve póki oficjalnie nic nie ogłoszą. CO nie znaczy że zostaje jak ma w ręku naszą piłkę.
Odejdzie to trudno, jego wybór niech spada. Straci szacunek za to że zwodził nas wszystkich, szczególnie gdy kibice go zapytali czy zostaje.

Pogba odejdzie, lecz Juventus jak był tak będzie. Wierzę, że zarząd ma godnych następców. Ten Witsel mnie średnio przekonuje :think:

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:30

Olek1987 pisze:Martwi mnie tylko ta czerwona bluza :smile:

W niedzielę równo z gwizdkiem sędziego na meczu ManU - Leicester pęknie balon. Spodziewam się kilku samobójstw. - Di Marzio, Romano, Agresti :prochno:
Pogbuś zostanie,ale troluje wszystkich :prochno: Fanów MU,bo ma piłeczkę z Juve i Nas, bo ubrany w czerwień :prochno:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:34

Mi dalej sie nie miesci w glowie, by Pogba trollowal nas wszystkich w ten sposob. Rownie dobrze to dziecko moglo trzymac te pilke w rekach. :smile:

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:38

CavAllano pisze:Mi dalej sie nie miesci w glowie, by Pogba trollowal nas wszystkich w ten sposob. Rownie dobrze to dziecko moglo trzymac te pilke w rekach. :smile:
M.in. dlatego nie wierzę w transfer. Nie wierzę w aż taki brak szacunku Pogby do Juve i jego kibiców.

Zero szacunku dla Pogby
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2016, 14:57

Niech ten thriller się już skończy... Boże, Vidala rok temu to miałem względnie gdzieś - o tego to się denerwuje non-stop, mimo że należę do frakcji Cabriniego i przemawiają do mnie argumenty za pozostaniem Polpo w Juve, to jednak nie wiem czy to by nie było za piękne: Higuain - Dybala - Pogba - Pjanic - Alves - Sandro... Nie wierzę po prostu w to że moje marzenia - Puchar Europy - od momentu gdy zacząłem kibicować (1997) się w końcu spełnią. W najgorszym roku zacząłem kibicować - rok po triumfie - jednak mam dziwne przeczucie - że jak wygramy - to obronimy za rok - jako pierwsi w historii - to nam należne... Za lata upokorzeń.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Zablokowany