Mercato (Lato 2016)
- gregab
- Juventino

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mourinho mowil, ze klub jest gotowy, by oglosic kolejny transfer, ktory zostal juz dograny. Kogo mial na mysli?
Czyby Pogba nas kibicow Juve oklamal i bluffowal? 
- Olek1987
- Juventino

- CzeczenCZN
- Juventino

A ja tak myślę sobie. Gdyby tak ta reklama zakończyła się w ten sposób że nowym zawodnikiem Manchesteru United zostałby Pogba, ale... Florentin. To by były jaja i wydarzenie. W sumie dziennikarze prawie (Otóż to! Tak właśnie robi wielką różnicę) mieliby rację!
Jaki klub taki Pogba.
- Ponieważ różnica sportowa między tymi zespołami, jest taka jak między Paulem Pogbą a Florentinem Pogbą XD.
Jaki klub taki Pogba.
- Kuben
- Juventino

Ty, to wcale nie taka abstrakcja, jakby nie patrzeć Pogba na swoim profilowym na Twitterze jest odziany w koszulkę brataForzaItanimulli3vujcm pisze:A ja tak myślę sobie. Gdyby tak ta reklama zakończyła się w ten sposób że nowym zawodnikiem Manchesteru United zostałby Pogba, ale... Florentin. To by były jaja i wydarzenie. W sumie dziennikarze prawie (Otóż to! Tak właśnie robi wielką różnicę) mieliby rację!
Jaki klub taki Pogba.- Ponieważ różnica sportowa między tymi zespołami, jest taka jak między Paulem Pogbą a Florentinem Pogbą XD.
Ale by były jaja jakby uknuli taką intrygę, którą wszyscy łyknęli jak pelikany :lol:
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- sebatiaen
- Juventino

kurcze przestancie jiz.
Zaraz wszyscy z nas beda beke cisnac.
Jezeli to prawda z tym adidasem i sprzedazami koszulek z dyszka Dybali to Pogba odchodzi.
Wy z wszystkiego i wszystkich macie polew, za duzo nakupowalismy, skonczcie pisac te glupoty, ja sie wcale nie zdziwie jak odejdzie, Bóg tylko wie czym wy sie sugerujecie ze tacy pewni siebie jestescie.
Zaraz wszyscy z nas beda beke cisnac.
Jezeli to prawda z tym adidasem i sprzedazami koszulek z dyszka Dybali to Pogba odchodzi.
Wy z wszystkiego i wszystkich macie polew, za duzo nakupowalismy, skonczcie pisac te glupoty, ja sie wcale nie zdziwie jak odejdzie, Bóg tylko wie czym wy sie sugerujecie ze tacy pewni siebie jestescie.
- WhySoSerious?
- Juventino

zdrowym rozsądkiem/trzeźwym myśleniem? Rusz głową, nie łykaj wszystkiego, co media puszczą w obieg :facepalm2:sebatiaen pisze: [...]Bóg tylko wie czym wy sie sugerujecie ze tacy pewni siebie jestescie.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Po newsie z tej witryny zrobił się wysyp newsów informujących to samo. Brzmi to tak jakby mieli dzisiaj podpisywać papiery, a najpóźniej jutro ogłaszać. Inna sprawa, że kwoty tam umieszczone są z dupy. Jeszcze jakieś tweety z prywatnym samolotem i że Pogba w ogóle już leci do MU.yanquez pisze:I stało się. Pogba w United. Pewne info niczym GDM :C :C :C
Dzisiaj testy w Manchesterze. Ależ mi humor poprawiają Brytole normalnie.
A właściwie to gdzie teraz jest Pogba?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Caly czas w NY na wakacjach. Gdzies mi mignelo info ze Sky UK, ze Pogba mialby przejsc testy w sobote i zostac zaprezentowany w poniedzialek. Oni juz tak sie zblaznili tym "Pogba za 48h w United", ze staraja sie ratowac sytuacje i do konca trzymaja sie swojej wersji. Woz albo przewoz. Jesli Francuz pozostanie u nas to balon peknie i z tych zrodel pozostana zgliszcza. Teraz zaczynaja podawac info, ze kontaktowali sie z jakims dyrektorem Juve (Push3k pisze:Po newsie z tej witryny zrobił się wysyp newsów informujących to samo. Brzmi to tak jakby mieli dzisiaj podpisywać papiery, a najpóźniej jutro ogłaszać. Inna sprawa, że kwoty tam umieszczone są z dupy. Jeszcze jakieś tweety z prywatnym samolotem i że Pogba w ogóle już leci do MU.
A właściwie to gdzie teraz jest Pogba?
@Olek
Pogba i bielactwo?
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Przecież to z tamtej strony się robi chaos przy tym transferze.CavAllano pisze:Tak tak... Jak nie wyjdzie zawsze beda mogli zrzucic wine na jakiegos anonimowego "klamczucha" z naszego obozu. Zenada.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- wojczech7
- Juventino

Osobiście obstawiam "Allegri zablokował transfer w ostatniej chwili, bo nie udało się zakontraktować następcy", czy coś w ten deseńCavAllano pisze: Tak tak... Jak nie wyjdzie zawsze beda mogli zrzucic wine na jakiegos anonimowego "klamczucha" z naszego obozu. Zenada.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino

Ogólnie rzecz biorąc jest już najwyższy czas na powolne wycofywanie się przez media ze bzdur, które plotły o Pogbie przez ostatnie tygodnie. Tymczasem te konsekwentnie trzymają się swojego, tak jakby były w pełni przekonane o swojej racji i to mnie niepokoi. Chyba, że ich strategią na obrócenie sytuacji o 180 stopni będzie nagła 'łamiąca wiadomość', ale trudno mi to sobie wyobrazić, bo byłoby to największe medialne robienie z gęby cholewy ever.