Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:11

ga
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:15

Mourinho mowil, ze klub jest gotowy, by oglosic kolejny transfer, ktory zostal juz dograny. Kogo mial na mysli? :smile: Czyby Pogba nas kibicow Juve oklamal i bluffowal? :smile:

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:16

Zero szacunku dla Pogby
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:24

Przecież te kwoty są z kosmosu.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:24

A ja tak myślę sobie. Gdyby tak ta reklama zakończyła się w ten sposób że nowym zawodnikiem Manchesteru United zostałby Pogba, ale... Florentin. To by były jaja i wydarzenie. W sumie dziennikarze prawie (Otóż to! Tak właśnie robi wielką różnicę) mieliby rację!
Jaki klub taki Pogba. :smile: - Ponieważ różnica sportowa między tymi zespołami, jest taka jak między Paulem Pogbą a Florentinem Pogbą XD.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 13:40

ForzaItanimulli3vujcm pisze:A ja tak myślę sobie. Gdyby tak ta reklama zakończyła się w ten sposób że nowym zawodnikiem Manchesteru United zostałby Pogba, ale... Florentin. To by były jaja i wydarzenie. W sumie dziennikarze prawie (Otóż to! Tak właśnie robi wielką różnicę) mieliby rację!
Jaki klub taki Pogba. :smile: - Ponieważ różnica sportowa między tymi zespołami, jest taka jak między Paulem Pogbą a Florentinem Pogbą XD.
Ty, to wcale nie taka abstrakcja, jakby nie patrzeć Pogba na swoim profilowym na Twitterze jest odziany w koszulkę brata :prochno:

Ale by były jaja jakby uknuli taką intrygę, którą wszyscy łyknęli jak pelikany :lol:

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 14:51

kurcze przestancie jiz.
Zaraz wszyscy z nas beda beke cisnac.
Jezeli to prawda z tym adidasem i sprzedazami koszulek z dyszka Dybali to Pogba odchodzi.
Wy z wszystkiego i wszystkich macie polew, za duzo nakupowalismy, skonczcie pisac te glupoty, ja sie wcale nie zdziwie jak odejdzie, Bóg tylko wie czym wy sie sugerujecie ze tacy pewni siebie jestescie.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 14:54

Nikt nie jest pewny, oprócz Cabriniego, raczej wszyscy nerwowo kręcą bekę, żeby trochę stresu ukryć - mnie się to podoba, w to mi grajcie panowie.

WhySoSerious?

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:01

sebatiaen pisze: [...]Bóg tylko wie czym wy sie sugerujecie ze tacy pewni siebie jestescie.
zdrowym rozsądkiem/trzeźwym myśleniem? Rusz głową, nie łykaj wszystkiego, co media puszczą w obieg :facepalm2:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:01

yanquez pisze:I stało się. Pogba w United. Pewne info niczym GDM :C :C :C

Dzisiaj testy w Manchesterze. Ależ mi humor poprawiają Brytole normalnie.
Po newsie z tej witryny zrobił się wysyp newsów informujących to samo. Brzmi to tak jakby mieli dzisiaj podpisywać papiery, a najpóźniej jutro ogłaszać. Inna sprawa, że kwoty tam umieszczone są z dupy. Jeszcze jakieś tweety z prywatnym samolotem i że Pogba w ogóle już leci do MU.

A właściwie to gdzie teraz jest Pogba?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:06

Pogba jest teraz w NY, ale to zdjęcie chyba przekona nawet Cabriniego :confused2:

Obrazek

Zero szacunku dla Pogby
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:15

Push3k pisze:Po newsie z tej witryny zrobił się wysyp newsów informujących to samo. Brzmi to tak jakby mieli dzisiaj podpisywać papiery, a najpóźniej jutro ogłaszać. Inna sprawa, że kwoty tam umieszczone są z dupy. Jeszcze jakieś tweety z prywatnym samolotem i że Pogba w ogóle już leci do MU.

A właściwie to gdzie teraz jest Pogba?
Caly czas w NY na wakacjach. Gdzies mi mignelo info ze Sky UK, ze Pogba mialby przejsc testy w sobote i zostac zaprezentowany w poniedzialek. Oni juz tak sie zblaznili tym "Pogba za 48h w United", ze staraja sie ratowac sytuacje i do konca trzymaja sie swojej wersji. Woz albo przewoz. Jesli Francuz pozostanie u nas to balon peknie i z tych zrodel pozostana zgliszcza. Teraz zaczynaja podawac info, ze kontaktowali sie z jakims dyrektorem Juve ( :ahsisi: ), ktory in potwierdzil, ze chcemy domknac operacje do konca weekendu. Tak tak... Jak nie wyjdzie zawsze beda mogli zrzucic wine na jakiegos anonimowego "klamczucha" z naszego obozu. Zenada.

@Olek
Pogba i bielactwo? :smile:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:24

CavAllano pisze:Tak tak... Jak nie wyjdzie zawsze beda mogli zrzucic wine na jakiegos anonimowego "klamczucha" z naszego obozu. Zenada.
Przecież to z tamtej strony się robi chaos przy tym transferze.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 15:31

CavAllano pisze: Tak tak... Jak nie wyjdzie zawsze beda mogli zrzucic wine na jakiegos anonimowego "klamczucha" z naszego obozu. Zenada.
Osobiście obstawiam "Allegri zablokował transfer w ostatniej chwili, bo nie udało się zakontraktować następcy", czy coś w ten deseń ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2016, 16:04

Ogólnie rzecz biorąc jest już najwyższy czas na powolne wycofywanie się przez media ze bzdur, które plotły o Pogbie przez ostatnie tygodnie. Tymczasem te konsekwentnie trzymają się swojego, tak jakby były w pełni przekonane o swojej racji i to mnie niepokoi. Chyba, że ich strategią na obrócenie sytuacji o 180 stopni będzie nagła 'łamiąca wiadomość', ale trudno mi to sobie wyobrazić, bo byłoby to największe medialne robienie z gęby cholewy ever.

Obrazek
Zablokowany