Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:40

CavAllano pisze: Kibice United tlumacza sobie, ze tak naprawde Pogba na rzeczone pytanie nie odpowiedzial "tak", a jedynie zbyl chlopakow, w ogole nie sluchajac. :rotfl: Niezle sie tam teraz musi gotowac, w Sky pewnie tez. :smile:
Bo tak to trochę też brzmiało. Inna sprawa, że Pogba wielu osobom już powtarzał, żeby nie wierzyć dziennikarzom i ich plotkom. Bezpośrednio z jego wypowiedzi wynika, że nigdzie nie idzie.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mzm

Dortmundczyk
Dortmundczyk

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:41

No tak, ale chyba jakby rzeczywiście chciał ich zbyć, to by po prostu odpowiedział identycznie, jak na pytanie o Manchester: "zobaczymy".

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:44

Oberzałem to już słynne video z 5 razy i moim zdaniem Pogba ewidentnie potwierdza ,że zostanie w Juve.

Gość nie uwierzył co usłyszał i aż powtórzył pytanie :prochno:

DEAL DONE :smile:

Zero szacunku dla Pogby
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:51

mzm pisze:No tak, ale chyba jakby rzeczywiście chciał ich zbyć, to by po prostu odpowiedział identycznie, jak na pytanie o Manchester: "zobaczymy".
Typowi fani MU.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 10:53 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:52

Ten filmik to dokładnie takie samo źródło jak reklama adidasa czy pieprzenie Di Marzio i jego przydupasów. Zachowujecie się jak goście z devilpage, którzy wrzucają newsy opierając się na tym, że Pogba podpisał koszulkę Mu, lub zniknął z baneru na Twitterze :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:57

Lypsky pisze:Ten filmik to dokładnie takie samo źródło jak reklama adidasa czy pieprzenie Di Marzio i jego przydupasów. Zachowujecie się jak goście z devilpage, którzy wrzucają newsy opierając się na tym, że Pogba podpisał koszulkę Mu, lub zniknął z baneru na Twitterze :lol:
Mi się wydaje że powiedzenie do kamery że się zostaje w Juventusie to trochę pewniejsze źródło niż baner na twitterze ale co ja tam wiem.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 10:58

Lypsky pisze:Ten filmik to dokładnie takie samo źródło jak reklama adidasa czy pieprzenie Di Marzio i jego przydupasów. Zachowujecie się jak goście z devilpage, którzy wrzucają newsy opierając się na tym, że Pogba podpisał koszulkę Mu, lub zniknął z baneru na Twitterze :lol:
Myślę, że bezpośrednie słowa, a luźnie interpretowane symbole to nie to samo. Niemniej, to też nie oznacza, że Pogba zostanie.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:02

Gdyby powiedział coś takiego w wywiadzie lub na konferencji - to byłoby zródło. Myślicie życzeniowo, a prawda jest taka, że nadal nic nie wiemy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:03

realbs pisze:
Mi się wydaje że powiedzenie do kamery że się zostaje w Juventusie to trochę pewniejsze źródło niż baner na twitterze ale co ja tam wiem.
Do tego wydaje mi się że Paul nawet nie wiedział że jest nagrywany i dlatego w ogóle odpowiedział na to pytanie.

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:04

Wiecie, że Pogba zostaje nie ?

Rozmowy z MU były owszem, 2-3 t tygodnie temu, zaraz po EURO Ale my nie CHCEMY SPRZEDAWAĆ POGBY. MU jednak nadal brnął z kolejnymi ofertami a że Juventus jest klubem, który wysłucha każdej propozycji to inna sprawa.Wtedy media pisały, że Pogba do MU bo faktycznie były rozmowy z przedstawicielami MU ale Pogba jest NIE NA SPRZEDAŻ TEGO LATA. Teraz wszystkie plotki, ploteczki to jest pokłosie właśnie tego zapytania i oferty MU.

Dlaczego nie ma dementi Juve ? BO PO CO ? jak nam jest to na rękę, ten cały medialny szum. Sytuacja sama się rozwiąże na weekend lub w poniedziałek rano, kiedy Pogba przekroczy próg w Vinovo i przybije piątkę z Dybala i Allegrim.

Obrazek
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:07

Jeśli miałby gdzieś iść, to raczej miesiąc temu, tak ważnych decyzji chyba nie podejmuje się w ostatniej chwili. A jeśli gdyby coś - płakał na prawdę po nim nie będę, skoro ktoś taki hajs chce wyłożyć, czemu nie? Bo nadal uważam, że jest mega przereklamowany, co nie znaczy, że słaby. Póki co jest zawodnikiem Juventusu i nie ma nawet jednej konkretnej wzmianki o tym, że mógłby gdzieś iść. Pismaki karmią nas pierdołami i to na tyle.

Obejrzałem też to video z Pogbą, mam pytanie - te wszystkie torby i przydupaski, którzy mu to noszą to jeden wypad na zakupy?

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:10

lenor pisze:Obejrzałem też to video z Pogbą, mam pytanie - te wszystkie torby i przydupaski, którzy mu to noszą to jeden wypad na zakupy?
Myślisz, że Pogba kupuje rzeczy Adidas ? na bank dostaje wszystko za free ;)

Zero szacunku dla Pogby
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:38

A w juventusowych dziennikach są jakiekolwiek newsy na temat Pogby?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 11:43

Tak na szybko przejrzałem kilkanaście źródeł przy kawie w pracy dzisiaj i coraz więcej pisze się o ,,potencjalnym'' transferze Pogby a nie, że Pogba już 99,9 % jest w MU jak to miało miejsce w ostatnich 2 tygodniach. Przewiduję, że z każdym kolejnym dniem do poniedziałku, media będą bezpiecznie się wycofywać i przewidywać pozostanie jednak Pogby z Juve ;)

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 12:08

Olek1987 pisze:
Cabrini_idol pisze:https://pbs.twimg.com/media/Co6gkU0WEAEKG0d.jpg
Zdjęcie Marotty na Sardynii z Capozuccą ( DS Cagliari) negocjując przenosiny Isli.
Podobno też chcemy tam wypchnąć Hernanesa.
I niby w czym zapłacą? W piłkach? Kolejne okienko, w któym sprzedaże będą równie bolesne co sranie rozbitym szkłem

AS podaje, że w środę dopinają ostatnie szczegóły ws. Pogby. Żal mi kibiców MU, siedzą podnieceni od dwóch tygodni, bo niby mają sprowadzić gościa za ponad 120 mln funtów, którego wcześniej oddali za grosze :lol:
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 12:18 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Zablokowany