Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:21

Alexinhio-10 pisze:Kiedy Pogba ma wrocic z urlopu ? Mysle ze wtedy okaze sie czy zostaje.
07.08 ma wrocic do treningow z Evra.

wasky77

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:25

CavAllano pisze:
Alexinhio-10 pisze:Kiedy Pogba ma wrocic z urlopu ? Mysle ze wtedy okaze sie czy zostaje.
07.08 ma wrocic do treningow z Evra.
gramy wtedy z WHU ciekawe czy dołączą do teamu czy nie;)

"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:28

Ten koles takie cos napisal na instagramie:

_ollyrileyWhat were his friends saying mate?
judediab@akeil_nabi
jonathanperk@_ollyriley They were talking shit about United and how they weren't playing in the Champions League. You know, small talk, nothing major.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:31

wasky77 pisze:Tak masz rację tylko tak naprawdę to kogo kupimy do środka pola tez będzie zależeć od tego jaki ruch zrobi Polpo bo kupić TOPa za grubą kasę i posadzić na ławie to nie trzyma się kupy.
Na razie w pomocy to masz dwóch zawodników na poziomie pierwszej "11" Pogba i Pjanic - Marchisio i Khedira nie zdolni do gry, sądzę że pomocnik w typie Witsela przyda się bardzo jak wrócą tamci będzie konkurencja a to dobrze!

Aha co do Księcia słyszałem coś o grudniu w sensie powrotu. :facepalm:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:36

ForzaItanimulli3vujcm pisze: Aha co do Księcia słyszałem coś o grudniu w sensie powrotu. :facepalm:
Bullshit. Sam Marchisio smial sie ostatnio z tych doniesien prasy i dodal pierwsze slysze. Wszystko przebiega dobrze. Kolejne blah od mediow.

Pogba z Evra wroca do Vinovo do treningow indywidualnych, raczej nie dolacza od razu do zespolu.

wasky77

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:36

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
wasky77 pisze:Tak masz rację tylko tak naprawdę to kogo kupimy do środka pola tez będzie zależeć od tego jaki ruch zrobi Polpo bo kupić TOPa za grubą kasę i posadzić na ławie to nie trzyma się kupy.
Na razie w pomocy to masz dwóch zawodników na poziomie pierwszej "11" Pogba i Pjanic - Marchisio i Khedira nie zdolni do gry, sądzę że pomocnik w typie Witsela przyda się bardzo jak wrócą tamci będzie konkurencja a to dobrze!

No to początek sezonu ciężko widzę ;/ jak cos to Pogba-Pjanić-Lemina? :shock: masakracja ;/ Bo Hernanesa to kurde do Primavery bo się nadaje do pchania karuzeli w Albanii

Oby się Lemina odblokował :pray:

LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:40

A Khedira?

Fino alla fine.
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:44

Ofensywy Junajted ciąg dalszy, na airporcie w Menczesterze widziany dziś był Andres Iniesta! Czy ktoś ich jeszcze może powstrzymać?

Obrazek

Wiarygodne źródła podają że Paul Gascoigne wyleczył się z alkoholizmu (chodził do tego samego klubu AA co Cabrari) i w ciągu 48h przejdzie testy medyczne w fikcyjnym serialowym szpitalu w Leśnej Górze. Doktor Zosia już oczekuje go w szpitalnej rejestracji.

A tak na serio to niech będzie już ten Witsel, Gabigol + sprzedaże, i zwijamy mercato.

wasky77

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:49

LukaszJuve pisze:A Khedira?
Z tego co znalazłem to od meczu EURO z Italia nabawił sie kontuzji uda i nie wiadomo ile będzie pauzował.. ::/:

Chyba że ma ktoś jakieś świeże info o Kebabirze?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 13:54

wasky77 pisze:No to początek sezonu ciężko widzę ;/ jak cos to Pogba-Pjanić-Lemina? :shock: masakracja ;/ Bo Hernanesa to kurde do Primavery bo się nadaje do pchania karuzeli w Albanii
Dobra, powiem tak: jak zostanie Pogba, to dla mnie w pomocy może grać z nimi Marrone albo i De Ceglie przekwalifikowany :smile: Bo i tak i tak będziemy znacznie mocniejsi.
Kucharius1 pisze:A tak na serio to niech będzie już ten Witsel, Gabigol + sprzedaże, i zwijamy mercato.
Przy równoczesnym pozostaniu Pogby rzecz jasna? Boże! To to była by już zagłada totalna rywali. Też myślałem o tym dziś - oby!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 84 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:01

Robaku pisze:Przyrzecznie publiczne - jeśli Pogba zostanie Cabrini ma u mnie flachę Danzkiej. (jeśli jest jeszce dostępna w Polsce - a jesli nie to jakies dobrej wodeczki.)
Cabrini 1.09 - czekam na adres.
Ja również sie pisze, jezeli Pogba zostanie to podesle dla Cabriniego buteleczkę z Podlasia ;)

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:07

Co do Marchisio to są zdjęcia jak biega. Więc ten grudzień to wiecie (chyba, że coś podłapie przy okazji).

Co do Khediry to złapał kontuzję z Włochami i mówiono wtedy, że wróci być może na półfinał. Od tego czasu chyba żadnej nowej kontuzji nie złapał a od tego czasu sporo wody upłynęło. Jeśli nie macie źródeł to nie piszcie jako pewnik, że jest niezdolny do gry.

To wyżej też nie jest źródłem tylko przemyśleniem, ale nie upieram się, że to prawda.

LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:10

A wiecie może, dlaczego dziś nie zagrał Lemina? czy coś mnie ominęło? (jakiś transfer)

Fino alla fine.
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:16

http://transfery.info/91420,transfer-ga ... -kontraktu

Ten cały GDM to już kompletnie doleciał i pisze to co chce??

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:28

wasky77 pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:

No to początek sezonu ciężko widzę ;/ jak cos to Pogba-Pjanić-Lemina? :shock: masakracja ;/ Bo Hernanesa to kurde do Primavery bo się nadaje do pchania karuzeli w Albanii

Oby się Lemina odblokował :pray:
Przecież jest jeszcze Sturaro, no i Khedira będzie jak nie złapie nic

FORZA JUVE!!!
Zablokowany