Mercato (Lato 2016)
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ja tam twarzy nie znam, ale w komentarzach szybko znalazłem, że to jest Blind.Robaku pisze:i jakiegoś super gracza ManU ( nie wiem jestem ingorantem piłki, a kazdy piłkarz ManU jest taki znany i super)
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- JBł
- Juventino

Spokojnie, nic nie chce udowadniać. Dyskutujemy w tym temacie o transferach, wymieniamy się informacjami. Zauważyłem, że po każdym spocie adidasa jest zawodnik z danego klubu. Po klipie z Pogbą jest zdjęcie Blinda. Później jest Real - Marcelo; Chelsea - Costa; Juve - Hernanes. Wychodziłoby po prostu, że filmik z Pogbą ma być reklamą ManU. Tyle. Co miałem tym udowadniać?Robaku pisze:no i co w związku z tym? Co chcesz udowodnić?JBł pisze:To jest screen z instagrama adidasa. https://www.instagram.com/adidasfootball/Robaku pisze:
przxeciez ManU pokazalo iunnego zawodnika.
Adidas pokazał - Alabe, hernanesa, pjanicia, Coste, Marcelo, Karima i jakiegoś super gracza ManU ( nie wiem jestem ingorantem piłki, a kazdy piłkarz ManU jest taki znany i super) no i Pogbe.
Co chcesz udowodnić?
- pumex
- Juventino

Nie chodzi o to czy wierny czy niewierny. Ciągle odbieracie moje podejście jako policzek w stronę Marotty, a to błąd. Jakimkolwiek dobrym dyrektorem Beppe by nie był, są kwestie, których po prostu nie przeskoczy. Transfer Higuaina wyglądał inaczej - od dawna było jasne, że piłkarz ma wolę zmiany środowiska. Tak naprawdę zasadniczym pytaniem było: czy zdecydujemy się na wpłacenie klauzuli czy nie. W przypadku wymienionych wyżej klasowych pomocników zdolnych na szybko zastąpić Pogbę bez dużego ubytku na jakości jest inaczej. Większość, jeśli nie wszyscy z nich, prawdopodobnie nie mają powodu by nagle, ni stąd ni zowąd, zdecydować się na zmianę barw klubowych. Wielu z nich już teraz realizuje ambitny projekt swojego klubu, pełni w nim kluczową rolę za co jest wynagradzana tłustym kontraktem. W jaki sposób Marotta miałby to przeskoczyć? Moment na sprzedaż Pogby nie jest szczególnie udany właśnie z powodu niedostępnych innych klasowych zawodników tego rodzaju.Robaku pisze:niewierny tomasz z ciebie pumex.pumex pisze:Szczerze wątpię.alessandro1977 pisze:Jestem przekonany, że jak Pogba odejdzie to Marotta sprowadzi na jego miejsce kocura

- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
No właśnie skąd ci się wzięło taki ustalenie? Sam podałeś, że kazdy klub jest reprezentowany przez danego zawodnika : Juve - Hernanes, Real - Marcelo, Bayern - Alaba, wiec skad nagle wniosek, ze Pogba reklamuje ManU?JBł pisze:Spokojnie, nic nie chce udowadniać. Dyskutujemy w tym temacie o transferach, wymieniamy się informacjami. Zauważyłem, że po każdym spocie adidasa jest zawodnik z danego klubu. Po klipie z Pogbą jest zdjęcie Blinda. Później jest Real - Marcelo; Chelsea - Costa; Juve - Hernanes. Wychodziłoby po prostu, że filmik z Pogbą ma być reklamą ManU. Tyle. Co miałem tym udowadniać?Robaku pisze:no i co w związku z tym? Co chcesz udowodnić?JBł pisze: To jest screen z instagrama adidasa. https://www.instagram.com/adidasfootball/
Adidas pokazał - Alabe, hernanesa, pjanicia, Coste, Marcelo, Karima i jakiegoś super gracza ManU ( nie wiem jestem ingorantem piłki, a kazdy piłkarz ManU jest taki znany i super) no i Pogbe.
Co chcesz udowodnić?
pumex pisze:Nie chodzi o to czy wierny czy niewierny. Ciągle odbieracie moje podejście jako policzek w stronę Marotty, a to błąd. Jakimkolwiek dobrym dyrektorem Beppe by nie był, są kwestie, których po prostu nie przeskoczy. Transfer Higuaina wyglądał inaczej - od dawna było jasne, że piłkarz ma wolę zmiany środowiska. Tak naprawdę zasadniczym pytaniem było: czy zdecydujemy się na wpłacenie klauzuli czy nie. W przypadku wymienionych wyżej klasowych pomocników zdolnych na szybko zastąpić Pogbę bez dużego ubytku na jakości jest inaczej. Większość, jeśli nie wszyscy z nich, prawdopodobnie nie mają powodu by nagle, ni stąd ni zowąd, zdecydować się na zmianę barw klubowych. Wielu z nich już teraz realizuje ambitny projekt swojego klubu, pełni w nim kluczową rolę za co jest wynagradzana tłustym kontraktem. W jaki sposób Marotta miałby to przeskoczyć? Moment na sprzedaż Pogby nie jest szczególnie udany właśnie z powodu niedostępnych innych klasowych zawodników tego rodzaju.Robaku pisze:niewierny tomasz z ciebie pumex.pumex pisze:Szczerze wątpię.
Nie wydaje mi się, żeby tacy zawodnicy jak:
Radja - małe romanse z Chelsea, Pjanic i Benatia w Juve. Wiadomo, wtedy ROma umiera.
Hamsik - były przebłyski, że mógłby odejść. Ostatnio zdanie jest takie, że zostaje i przedłuża. Wiadomo, wtedy Neapol popełnia samobójstwa.
Verrati i Matiudi - obaj dostaja nowego trenera i od razu ulubieńca trenera do środka pomocy, który będzie grał pierwszy skład. Do tego Marco mimo wszystko jakieś uczucia do Juve ma.
Jak pokazało te mercato nie ma zawodnika nie do wyjęcia.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 15:16 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zizou_1989
- Juventino

eh.. jak Manu może reklamować się z Pogbą skoro Juve ma ciągle prawa do wizerunku?? z tego miejsca ta rozmowa już nie ma sensu. To tak jak by Juve reklamowało się z C. Ronaldo wkoncu tez adidas. BZURY!! dopóki nie ma oficjalnego kontraktu Manu nie ma jakikolwiek praw do Pogby. Dlatego zakończmy te rozmowy.JBł pisze:Spokojnie, nic nie chce udowadniać. Dyskutujemy w tym temacie o transferach, wymieniamy się informacjami. Zauważyłem, że po każdym spocie adidasa jest zawodnik z danego klubu. Po klipie z Pogbą jest zdjęcie Blinda. Później jest Real - Marcelo; Chelsea - Costa; Juve - Hernanes. Wychodziłoby po prostu, że filmik z Pogbą ma być reklamą ManU. Tyle. Co miałem tym udowadniać?Robaku pisze:no i co w związku z tym? Co chcesz udowodnić?JBł pisze: To jest screen z instagrama adidasa. https://www.instagram.com/adidasfootball/
Co chcesz udowodnić?
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Serio o to Ci chodziło?JBł pisze:Spokojnie, nic nie chce udowadniać. Dyskutujemy w tym temacie o transferach, wymieniamy się informacjami. Zauważyłem, że po każdym spocie adidasa jest zawodnik z danego klubu. Po klipie z Pogbą jest zdjęcie Blinda. Później jest Real - Marcelo; Chelsea - Costa; Juve - Hernanes. Wychodziłoby po prostu, że filmik z Pogbą ma być reklamą ManU. Tyle. Co miałem tym udowadniać?Robaku pisze:no i co w związku z tym? Co chcesz udowodnić?JBł pisze: To jest screen z instagrama adidasa. https://www.instagram.com/adidasfootball/
Co chcesz udowodnić?
A nie zwróciliście uwagi na tło na jakim pojawiają sie zawodnicy? Bayern, Chelsea czy Juve...
- Push3k
- Juventino

Jak dla mnie tło jest randomowe.yanquez pisze: Serio o to Ci chodziło?
A nie zwróciliście uwagi na tło na jakim pojawiają sie zawodnicy? Bayern, Chelsea czy Juve...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino

Szukamy tej symboliki na reklamówkach Abibasa jak niektórzy Illuminatich w teledyskach Rihanny.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 15:24 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- JBł
- Juventino

Chodzi mi tylko i wyłącznie o tą zależność, która sprawdza się w przypadku Realu, Chelsea i Juve. Reklama klubu -> Prezentacja koszulki. Na obrazku: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
Możliwe, że czepiam się szczegółów i daje się wkręcać w te wszystkie social mediowe zagrywki. W każdym razie: zauważyłem, wstawiłem. Koniec historii.
Możliwe, że czepiam się szczegółów i daje się wkręcać w te wszystkie social mediowe zagrywki. W każdym razie: zauważyłem, wstawiłem. Koniec historii.
- kapusniaczek
- Juventino

obawiam się, że raczej przegralismy gabigola.
barca miała kupić Kévin Gameiro lub Luciano Vietto a obaj wylądowali w innych klubach. został im Brazylijczyk lub hiszpańskie noł neimy..
barca miała kupić Kévin Gameiro lub Luciano Vietto a obaj wylądowali w innych klubach. został im Brazylijczyk lub hiszpańskie noł neimy..
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
o kupa...JBł pisze:Chodzi mi tylko i wyłącznie o tą zależność, która sprawdza się w przypadku Realu, Chelsea i Juve. Reklama klubu -> Prezentacja koszulki. Na obrazku: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
Alaba stoi sam? Panowie co to może znaczyć? Odchodzi na emeryturę? Będzie asystentem Ancolettiego?