Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:50

Przecież Koke to jest wychowanek Atletico i jest z tym klubem emocjonalnie związany. Marchisio od nas też nie odszedł jak go chciały większe kluby a my dopiero wracaliśmy na szczyt.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:51

Na JuveStore:
- w tle strony: Bonucci, Hernanes, Khedira, Pjanic
- na banerach: Higuain, Bonucci, Pjanic, Benatia

Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że nie wykorzystujemy wizerunku naszego najbardziej medialnego gracza do promowania koszulek na nowych sezon. Pogba sprzedany!

I nie piszcie głupot, że nie miał czasu, żeby mu pstryknąć parę zdjęć w naszej nowej koszulce, bo przecież te projekty powstają znacznie wczesniej
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 11:56 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.

pęto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:51

Natomiast pozytywem wymiany Pogby na Herrerę/Matuidiego jest to, że w środkowej linii pozostanie jeden gwiazdor i dwóch ludzi od zasuwania.

Pjanic i Pogba razem, to fantastyczna wizja pięknej dla oka i ofensywnej piłki, ale jednocześnie "człapak" i "celebryta" obok siebie ;)

Od genialnych asyst będzie więc Pjanić, od sztuczek Dybala, Pjaca, Sandro i Alves. O Pogbie zapomnimy po pierwszy miesiącu oglądania nowego Juve, o ile Allegri to wszystko należycie ułoży.

We will say what time will tell....

Verbum Labile debet non esse stabile.
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:52

Cabrini_idol pisze:
Olek1987 pisze:
Hubson pisze:Pytanie całkiem serio...
Nie mam obecnie czasu szukać na różnych stronach, więc, czy orientuje się ktoś czy u jakiegoś buka można postawić na to że Pogba zostanie i jaki jest ew. kurs ? :D
Z tego co wiem to juz nie ma tego zakladu w ofercie ani SkyBet ani Unibet.

Już nawet ja jestem pewny, że Pogba odchodzi, nie dlatego, że o tym piszą dziennikarze, ale Pogba zniknął ze wszystkich grafik na JuveStore i to jest dla mnie dowód na to, że odchodzi, jeszcze rano był ;)
Twoja wiara jednak jest słaba. Koszulkę Pogby nadal można kupić. A to, że odświeżyli layout z nowymi koszulkami i nie ma w nich Pogby to po prostu dlatego, że chłopa nie było pewnie na sesjach zdjęciowych, tyle.

Wg wszystkich ,,źródeł'' Pogba miał w ciągu 48 godzin zostać piłkarzem MU, mówili o tym w środę wieczorem, więc zostało jakieś 7 godzin.
Tylko, że Pogba nie został zastąpiony piłkarzami w trzecim komplecie strojów, a w drugim niebieskim :think:

My się emocjonujemy jakimś transferem, a tym czasem Christian Vieri wraca do gry :shock:

Zero szacunku dla Pogby
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:57

Olek1987 pisze:
Cabrini_idol pisze:
Olek1987 pisze:

Już nawet ja jestem pewny, że Pogba odchodzi, nie dlatego, że o tym piszą dziennikarze, ale Pogba zniknął ze wszystkich grafik na JuveStore i to jest dla mnie dowód na to, że odchodzi, jeszcze rano był ;)
Twoja wiara jednak jest słaba. Koszulkę Pogby nadal można kupić. A to, że odświeżyli layout z nowymi koszulkami i nie ma w nich Pogby to po prostu dlatego, że chłopa nie było pewnie na sesjach zdjęciowych, tyle.

Wg wszystkich ,,źródeł'' Pogba miał w ciągu 48 godzin zostać piłkarzem MU, mówili o tym w środę wieczorem, więc zostało jakieś 7 godzin.
Tylko, że Pogba nie został zastąpiony piłkarzami w trzecim komplecie strojów, a w drugim niebieskim :think:
Przecież Pogba cały czas jest w tle na JuveStore. Czy ja mam jakiś inny internet na dyskietce? :prochno:

Wyobraźcie sobie miny kibiców United w momencie, jak ogłosimy przedłużenie umowy z naszym numerem 10 i wracajcie do pracy ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 11:59

wojczech7 pisze:Przecież Pogba cały czas jest w tle na JuveStore. Czy ja mam jakiś inny internet na dyskietce? :prochno:
Wyczyść sobie pamięć przeglądarki albo otwórz nowe okno incognito. W najnowszej wersji JuveStore nie ma Pogby w tle, ani na żadnym banerze.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 29 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:00

Olek1987 pisze:
Cabrini_idol pisze:
Olek1987 pisze:

My się emocjonujemy jakimś transferem, a tym czasem Christian Vieri wraca do gry :shock:
Nawet na JuvePoland nie ma Pogby. Przypadek ? Nie sądzę.

Tymczasem południe u nas. Coraz mniej czasu zostało aby spełniła się przepowiednia Di Marzio.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:01

Crunny pisze:
wojczech7 pisze:Przecież Pogba cały czas jest w tle na JuveStore. Czy ja mam jakiś inny internet na dyskietce? :prochno:
Wyczyść sobie pamięć przeglądarki albo otwórz nowe okno incognito. W najnowszej wersji JuveStore nie ma Pogby w tle, ani na żadnym banerze.
Właśnie na to wpadłem i faktycznie, zniknął.

Proponuję zatem usiąść przy ognisku i się zrelaksować:

:)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:04

wojczech7 pisze:
Crunny pisze:
Właśnie na to wpadłem i faktycznie, zniknął.

Proponuję zatem usiąść przy ognisku i się zrelaksować:

:)
You made my day ! :ok:

Niech odchodzi, bez Pogby Juventus słabszy na pewno nie bedzie, już się Marotta o to postra(ł).

Szkoda mi tylko moich 150 zł :)

Zero szacunku dla Pogby
LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:06

Wszystko się zgadza, plotka z tym że Pogba się pochwalił że przechodzi do Utd, ten skład Mourinho w którym widnieje Pogba, teraz te reklamy, zdjęcie szczęśliwego Raioli, już dawno pozamiatane.
Ciekawe kto przyjdzie do pomocy, mam nadzieję że nie będzie to Witsel...
A miało być tak pięknie, skład na papierze z Pogbą wyglądał kosmicznie.

Fino alla fine.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:07

Irytuje fakt, ze wedlug mediow na powaznie interesujemy sie Matuidim. Czy oni w tym zarzadzie nie maja dosyc tego grubego, chciwego pajaca, ktory stwarza nam problemy na kazdym kroku? Zreszta szkoda by bylo, by Pogbe zastapil zawodnik w wieku 29 lat...Higuain ok - top, Alves ok - top, ale Francuz? Na pewno nie za takie pieniadze, o jakich sie pisze w prasie, do tego ten Raiola, z ktorym powinnismy zerwac wszelkie kontakty.

Pogba? Czekam na oficjalke, ale jestem juz zniesmaczony tymi internetowymi grami i zabawami Francuza, Raioli i Adidasa.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:08

LukaszJuve pisze:Wszystko się zgadza, plotka z tym że Pogba się pochwalił że przechodzi do Utd, ten skład Mourinho w którym widnieje Pogba, teraz te reklamy, zdjęcie szczęśliwego Raioli, już dawno pozamiatane.
Ciekawe kto przyjdzie do pomocy, mam nadzieję że nie będzie to Witsel...
A miało być tak pięknie, skład na papierze z Pogbą wyglądał kosmicznie.
Przyjdzie Matuidi zapewne ;)

Jeszcze wczoraj były podstawy, żeby wierzyć, że Pogba zostanie.

Dziś już nie ma żadnych. Pogba w LA. Pogba w ManU.

Dzięki za wszystko, ale powodzenia nie życzę, za duża szopka na koniec....

Zerwać kontakty z Raiola ?! :stop:

Dzięki niemu mieliśmy Nedveda, dzięki niemu mamy 109 mln czystego zysku z Pogby :bravo:
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 12:10 przez Olek1987, łącznie zmieniany 1 raz.

Zero szacunku dla Pogby
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:10

Tak tak @up - tylko ile sezonow my mozemy skladac wszystko do kupy?
Bo co roku wychodzi nam rewolucja w skladzie. O ile dolozenie napastnika to jedno ale wywalenie kolejnego ogniwa?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:10

Olek, jakim prawem mielibyśmy się nie zgadzać, skoro w podpisie masz Widzew, a ja pochodzę z miasta w którym kibicuje się Ruchowi :)

Zdecydowanie za duża szopka, nabijanie fejmu kosztem Juve to nie jest w porządku, biorąc pod uwagę to że to myśmy go wypromowali.

Fino alla fine.
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 84 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:11

Niech sie szopka juz konczy. Niesmak pozostanie.

Zablokowany