Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:47

to z takich ciekawostek - zaklad na transfer Pogby zniknął z oferty SkyBet.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:48

Skończcie już pitolić z tym Pogbą.
stwarzacie spbie jakieś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> teorie.
Koles odchodzi do United, koniec kropka, nie wydalismy w zyciu yle kasy co teraz, piszecie zeezarobimy na sprzedażach, bzdury, lada moementprzyjdzie Gabigol i podobno wplacilismy klauzule Gabriela Jesusa.
To świadczy o tym ze nastawiamy sie na kolejny koncert marketingowy jak z Pogbą.
Brazylijczycy są chwytliwi.
Raiola mówił nieadwno że Juve zgodziło sie na dwie ofert rok temu ale Paul chciał zostać.
Teraz bijemy rekord transferowy a wy dalej zachowujecie sie jak dzieci we mgle, to jest śmieszne.

Pogba odejdzie i pogódzcie się z tym, on nie jest niezastąpiony.

Na pozostanie Paula już nawet ako 8 dawali a wy dalej nie kapujecie.

Przepraszam za błędy(tablet) i zmeczony po pracy na noc
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 08:53 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 2 razy.

Forza_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:49

Robaku pisze:nie sadzisz ze to fake. herb na czarno bialo?
A może Pogba tak bardzo polubił nasze czarno-białe barwy, że zażądał żeby herb MU też był w tych kolorach i oni się zgodzili? To na pewno znak, że odchodzi...

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:04

sebatiaen pisze: Koles odchodzi do United, koniec kropka, nie wydalismy w zyciu yle kasy co teraz, piszecie zeezarobimy na sprzedażach, bzdury, lada moementprzyjdzie Gabigol i podobno wplacilismy klauzule Gabriela Jesusa.
a gfzie to info o Jesusie? wydaje mi sie, zę może byc problem z miejsca dla niego non ue.
Poza tym nie wiem czy chlopak ma klauzule.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:10

Robaku pisze:nie sadzisz ze to fake. herb na czarno bialo?
Wybacz, ale nie jestem jak te młode pelikany, które łykają photoshopy z przerobioną fryzurą Pogby.

To jest zdjęcie z oficjalnego twittera Adidasa. Chwilę później pojawiło się to:

Obrazek

Wychodzi na to, że naszym kosztem, United wespół z Adidasem zrobiło sobie kampanię 3-go kompletu strojów. :smile:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:12

Robaku pisze:
sebatiaen pisze:Koles odchodzi do United, koniec kropka, nie wydalismy w zyciu yle kasy co teraz, piszecie zeezarobimy na sprzedażach, bzdury, lada moementprzyjdzie Gabigol i podobno wplacilismy klauzule Gabriela Jesusa.
a gfzie to info o Jesusie? wydaje mi sie, zę może byc problem z miejsca dla niego non ue.Poza tym nie wiem czy chlopak ma klauzule.
Też miałem się o to zapytać, jedyne co jest pewne w jego temacie, to to, że po IO odchodzi do nowego klubu. W mojej ocenie Juventus powinien załatać dziurę na środku pomocy, bo wygląda to bardzo nieciekawie. Chciałbym takiego De Jonga (tani i doświadczony) oraz jednego wyróżniającego się w Europie przecinaka

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:14

sebatiaen pisze: Nie wydaliśmy w życiu tyle kasy co teraz, piszecie że zarobimy na sprzedażach.
Transfer Higuaina jest rozbity na 2 raty Pereyra/Lemina + Zaza i masz zbliżoną kwotę.

I tak i tak musimy kilku piłkarzy z ławki sprzedać - to Ci da tą kwotę.

To co do diabła z tego że nie wydaliśmy do tej pory? Juventus wchodzi na wyższy level i wydał po raz pierwszy.

Szejkami nie jesteśmy, jednak zawsze ktoś jak odkłada pieniądze , może sobie raz na jakiś czas zaszaleć.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:19

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
sebatiaen pisze: Nie wydaliśmy w życiu tyle kasy co teraz, piszecie że zarobimy na sprzedażach.
Transfer Higuaina jest rozbity na 2 raty Pereyra/Lemina + Zaza i masz zbliżoną kwotę.

I tak i tak musimy kilku piłkarzy z ławki sprzedać - to Ci da tą kwotę.

To co do diabła z tego że nie wydaliśmy do tej pory? Juventus wchodzi na wyższy level i wydał po raz pierwszy.

Szejkami nie jesteśmy, jednak zawsze ktoś jak odkłada pieniądze , może sobie raz na jakiś czas zaszaleć.
Przecież każdy transfer płacimy w ratach ( i to z reguły iest ich więcej niż 2 ) i jakoś nam to nie pomogło nigdy wydać tak kosmicznej kwoty. Pogba jest sprzedany, bez tego nie było by mowy o żadnym Higuainie, naprawdę tego nie ogarniacie ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:24

fazzi pisze:Przecież każdy transfer płacimy w ratach ( i to z reguły iest ich więcej niż 2 ) i jakoś nam to nie pomogło nigdy wydać tak kosmicznej kwoty. Pogba jest sprzedany, bez tego nie było by mowy o żadnym Higuainie, naprawdę tego nie ogarniacie ?
Nie wydawaliśmy takiej kwoty bo widocznie uznawaliśmy że nie opłaci się nam. Klub pierwszy raz wydał kasę i już jesteście pewni że musieliśmy kogos sprzedać. Wielu mamy zawodników z kadry na sprzedaż - policz sobie ceny rezerwowych jak Pereyra, Lemina, Zaza - a wyjdzie ci bez problemu. Aha Poza tym z poprzedniego okienka kasa, została - mieliśmy saldo -50 a na transfery mieliśmy przeznaczyć 100, poza tym często zostawialiśmy kasę na dalsze okienka - wiesz co to znaczy zaoszczędzić sobie? Poza tym klub też zarabia. No ale dla was jesteśmy nędzarzami...

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 09:51

Ta reklama Adidasa tak się nie skończy:

Obrazek

Namieszali mi we łbie tak, że przestaję się w temacie udzielać, dopóki na czymś konkretnym nie stanie. :prochno:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 214 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 10:02

Czyli co, posprzątane już ?

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 10:03

wojczech7 pisze:Ta reklama Adidasa tak się nie skończy:

Obrazek

Namieszali mi we łbie tak, że przestaję się w temacie udzielać, dopóki na czymś konkretnym nie stanie. :prochno:
Tak jak pisałem, sprawa transferu Pogby jest już przesądzona. Juve, ManU, zawodnik, jego agent i Adidas - wszyscy wiedzą już, gdzie zagra w przyszłym sezonie. Według mnie będzie to United, ale cały czas mam cichą nadzieję, że jednak zostanie. Niestety coraz słabszą i już się pogodziłem z jego odejściem. Radzę Wam zrobić to samo, bo jak odejdzie - przeżyjecie mniejszy szok, jak zostanie - będziecie mieli miłą niespodziankę.

OUT: Caceres, Padoin, Pogba, Cuadrado, Morata
IN: Benatia, D.Alves, Pjanic, Pjaca, Higuain

Przynajmniej nie będziemy słabsi, ale też znacznie mocniejsi też nie.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 10:05

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
fazzi pisze:Przecież każdy transfer płacimy w ratach ( i to z reguły iest ich więcej niż 2 ) i jakoś nam to nie pomogło nigdy wydać tak kosmicznej kwoty. Pogba jest sprzedany, bez tego nie było by mowy o żadnym Higuainie, naprawdę tego nie ogarniacie ?
Nie wydawaliśmy takiej kwoty bo widocznie uznawaliśmy że nie opłaci się nam. Klub pierwszy raz wydał kasę i już jesteście pewni że musieliśmy kogos sprzedać. Wielu mamy zawodników z kadry na sprzedaż - policz sobie ceny rezerwowych jak Pereyra, Lemina, Zaza - a wyjdzie ci bez problemu. Aha Poza tym z poprzedniego okienka kasa, została - mieliśmy saldo -50 a na transfery mieliśmy przeznaczyć 100, poza tym często zostawialiśmy kasę na dalsze okienka - wiesz co to znaczy zaoszczędzić sobie? Poza tym klub też zarabia. No ale dla was jesteśmy nędzarzami...
:smile: Zejdź na ziemię ;) Przedsiębiorstwa nie działają na takiej samej zasadzie, jak twój budżet domowy. Uwielbiam te januszowe wyliczanki odnośnie budżetu transferowego :lol:
Serio klub też zarabia ? A wiesz, że ma też koszty? Takie Utd zarabia prawie 2 razy więcej niż my, dlatego oni mogą sobie pozwolić na takie transfery, my nie.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 10:15 przez fazzi, łącznie zmieniany 4 razy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 10:09

No tak jak jeszcze do niedawna Pogba reklamował naszą niebieską koszulkę na JuveStore tak teraz zniknął a zastąpili go Pjanic z Benatią.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 10:14

RICTOR pisze:No tak jak jeszcze do niedawna Pogba reklamował naszą niebieską koszulkę na JuveStore tak teraz zniknął a zastąpili go Pjanic z Benatią.
U mnie nadal Bonucci i Pogba ;)

Zero szacunku dla Pogby
Zablokowany