Mario Lemina
- PlanetJuve
- Juventino
Dobrze prawisz kolegoDragon pisze:Ja widzę w nim naprawdę duży potencjał (2 połowa świetna, 3 razy na ten sam zwód opierdzielił gości aż miło). Jak go sprzedamy kosztem tych platfusów Heranesa czy Pereyry to nie mam pytańPlanetJuve pisze:Coś dla tych co nie oglądali i w dobie tych newsów, że jest nie na sprzedaż.
https://www.youtube.com/watch?v=YtTg5elty38
Jest materiał i jest z czego rzeźbić.Niby Allegri chce go zostawić, ale wiecie jak to jest.
Zresztą o czym tu mówić, Lemina zagrał jakieś 10 spotkań a to jego chcą najbardziej kluby. Musi zostać, przy rozegraniu pełnego sezonu możemy być bardzo zaskoczeni, oj bardzo.

- Arbuzini
- Juventino
Ciągle mam wrażenie, że bez piłki przy nodze, nie za bardzo wie co ze sobą zrobić.
Wydaje mi się, że po tym jak nie wypaliły transfery Mascherano, Kante i Maticia to Lemina wrócił do łask. Szkoda tylko faktu, jaką reprezentację wybrał.
Wydaje mi się, że po tym jak nie wypaliły transfery Mascherano, Kante i Maticia to Lemina wrócił do łask. Szkoda tylko faktu, jaką reprezentację wybrał.
- PlanetJuve
- Juventino
Co do reprezentacji zgoda, ale serio nie umiesz docenić jego gry bez piłki? Przecież to aż nadto oczywiste, że ciśnie za każdym rywalem w polu widzenia. A jak już odda piłkę w środku to ustawia się tak żeby ewentualnie szybko do niego wróciła.Arbuzini pisze:Ciągle mam wrażenie, że bez piłki przy nodze, nie za bardzo wie co ze sobą zrobić.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
wg mnie gość ma potencjał aby zostać świetnym pomocnikiem. Dajmy mu jeszcze szanse, czuje ze w przyszłym sezonie jeszcze bardziej sie rozwinie. ostatnio kontuzja go troche przystopowała, ale ma niezły drybling, umie dobrze zagrać, dużo widzi. Ja bym go nie sprzedawał
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- panlider
- Juventino
Problem w tym, że zgodnie z nowymi zasadami, to musimy się pozbyć Hernanesa, Pereyry i chyba jeszcze kogoś, bo mamy za szeroką kadrę, a Asa z niewiadomych dla mnie przyczyn zostaje... Chyba, że coś źle policzyłem.ozi(Forza_Juve) pisze:wg mnie gość ma potencjał aby zostać świetnym pomocnikiem. Dajmy mu jeszcze szanse, czuje ze w przyszłym sezonie jeszcze bardziej sie rozwinie. ostatnio kontuzja go troche przystopowała, ale ma niezły drybling, umie dobrze zagrać, dużo widzi. Ja bym go nie sprzedawał
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Śpieszę koledze z wyjaśnieniem. Asa zostaje w pierwszej kolejności dlatego bo po jego dwóch ostatnich sezonach nikt nie zaproponuje na tyle dobrych pieniędzy żebyśmy nie musieli zaksięgować w papierkach dość dużej straty. Na drugim miejscu jest zapewne też jakaś tam nadzieja, że może zdrowy będzie wzmocnieniem naszej pomocy.panlider pisze:a Asa z niewiadomych dla mnie przyczyn zostaje...
- panlider
- Juventino
Wiesz co mówią o nadziei? Ja już się niczego dobrego po nim nie spodziewam. Chłop jest przyklejony do lewej strony i nie nadaje się do środka pomocy, bo cały czas rozrywa formacje schodzeniem do skrzydła.RICTOR pisze:Śpieszę koledze z wyjaśnieniem. Asa zostaje w pierwszej kolejności dlatego bo po jego dwóch ostatnich sezonach nikt nie zaproponuje na tyle dobrych pieniędzy żebyśmy nie musieli zaksięgować w papierkach dość dużej straty. Na drugim miejscu jest zapewne też jakaś tam nadzieja, że może zdrowy będzie wzmocnieniem naszej pomocy.panlider pisze:a Asa z niewiadomych dla mnie przyczyn zostaje...
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- albertcamus
- Juventino
Wy tak serio z tym Leminą? Ani odbioru, ani dryblingu, ani strzału, ani podania, ciągłe straty.
W naszej kadrze od niego gorszy jest jedynie Hernanes.
W naszej kadrze od niego gorszy jest jedynie Hernanes.
- Arbuzini
- Juventino
To jest styl gry B2B, a nie defensywnego pomocnika, nic nie poradzę, że podświadomie tak na niego patrzę. Bardzo bym chciał żeby Allegri mógł grać 4312. W obecnej chwili brakuje mu do tego tylko zdrowego Marchisio.PlanetJuve pisze:Co do reprezentacji zgoda, ale serio nie umiesz docenić jego gry bez piłki? Przecież to aż nadto oczywiste, że ciśnie za każdym rywalem w polu widzenia. A jak już odda piłkę w środku to ustawia się tak żeby ewentualnie szybko do niego wróciła.Arbuzini pisze:Ciągle mam wrażenie, że bez piłki przy nodze, nie za bardzo wie co ze sobą zrobić.
Brewka by mi nawet nie pykła jakbyśmy mieli go wymienić na Candrevę lub innego pomocnika skrzydłowo-środkowegopanlider pisze:Asa z niewiadomych dla mnie przyczyn zostaje...

- Robaku
- Juventino
Lemina w niedziele stawi się w Vinovo.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24