Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:51

Włosi są pewni, że Adidas kpi sobie z kibiców Juve.

Mamy dostać 110 baniek i 10 w bonusach, cały % Raioli płaci Manchester, czyli mamy co chcieliśmy. Niech ten bajzel już się kończy, bo mam absolutnie dość.

Watford daje 20 baniek za Leminę.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:51

Jelon pisze:No i jeszcze ten gość idący w koszulce MU, który mówi "Shut Up" (?) i jest wyraźnie niezadowolony. Albo adidas tym wszystkim steruje albo nie wiem co o tym myśleć, chyba pierwsza taka sytuacja w historii.
No na pewno to jest farsa, którą zapamiętamy na lata, niezależnie od tego co Pogba zrobi.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:53

Vincitore pisze:Włosi są pewni, że Adidas kpi sobie z kibiców Juve.
No ale to jest chore, nie po to Juve podpisywało z nimi umowę sponsorską i odchodziło od Nike, żeby po kilku miesiącach sobie robili jaja z nas.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:55

I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 18:55 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:55

Kolejne pytanie, ktoś zwrócił już uwagę na fryzurę Pogby? Zmienia je regularnie, ale tutaj jest dosyć jednoznaczna ;)

Wychodzicie z tą akademicką interpetacją, stwierdzacie, że można różnie interpretować, ale chyba zapomnieliście, że w szkole jedna intepretacja dawała 5, a druga 2. Oczywiście łatwo zgadnąć, o czym myślę.

@Rictor: ok, pełna racja. Ale serio myślisz, że ten spot nie niesie za sobą żadnej informacji?

Mamy jeszcze chwilę, nim pojawi się admin grożący kartkami, więc zabawmy się:
Co widzę na spocie (po kolei):
1. Sępy-origami z gazet, rozrywające piłkę.
2. Pogba z gazetą ' blah,blah'.
3. Paul mówi "Nie wierzcie we wszystko, co piszą gazety"
4. Pogba wychodzi na boisko, zdejmuje kaptur i pokazuje fryzurę - 3 gwiazdki.
5. Zbliżenie na osoby na siatką, kolejne 'blah blah'
6. Pojawia się logo Utd z wielkim 'blah'.
7. W odpowiedzi na to, kibic utd mówi 'shut up'
Potem już nic nie widzę istotnego. Interpretację pozostawiam każdemu z osobna.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 19:03 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:57

Mehehehe pisze: Wychodzicie z tą akademicką interpetacją, stwierdzacie, że można różnie interpretować, ale chyba zapomnieliście, że w szkole jedna intepretacja dawała 5, a druga 2. Oczywiście łatwo zgadnąć, o czym myślę.

@Rictor: ok, pełna racja. Ale serio myślisz, że ten spot nie niesie za sobą żadnej informacji?
Chyba u Ciebie. Moja była zachwycona jak nasza interpretacja nie ograrniczala się do yyyyyy.. Potrafiła docenić każdą (oczywiscie niegłupią ) interpretację.

RICTOR

Juventino
Juventino

Nie wiem. Jakbym ja się miał wypowiedzieć na temat tej reklamy Adidasa czy nawet całej kampanii to bym napisał, że każdy gówno może zapakować w pazłotko i podpisać czekolada i teraz pytanie tylko kto za to zapłaci a kto podziękuje.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

RICTOR pisze:I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
Teoretycznie tak, ale wątpię by taka marka jak Adidas pozwoliła sobie na taką zagrywkę, przecież to ciągnie za sobą cały szereg nieprzyjemności jeżeli chodzi o wizerunek firmy.

A gdyby tak konspiracja Adidasa, Juventusu, Man Utd, nakręcenie całej sprawy do temperatury wrzenia i nagle bum - transfer do Realu (też z Adidasa). :confused:

Dobra, odleciałem, sorry. :ok:

Boogey96

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:58

Jeśli ten film miałby znaczyć odejście Pogby do United i adidas zrobił całą tą kampanie w porozumieniu z klubem z Manchesteru to Beppe powinien w tej chwili położyć całą sprawę i nie dawać im ośmieszać klubu.

Ale osobiście nie mam pojęcia jak to miałoby mówić, że Paul odchodzi do Utd. Wszystko tam mówi, że on zostaje w Turynie i może jestem naiwny ale w to wierze.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:59

Mehehehe pisze:Kolejne pytanie, ktoś zwrócił już uwagę na fryzurę Pogby? Zmienia je regularnie, ale tutaj jest dosyć jednoznaczna ;)
...kapitanie oczywisty?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

RICTOR pisze:I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
No tak, aczkolwiek wychodzi na to, że na końcu jeden klub będzie ośmieszony i teraz pytanie jak na to inne kluby? Przecież to będzie odstraszało potencjalne inne zespoły, chcące iść pod ich sponsoring czy Adidas sobie znowu z nich nie zakpi w następnym okienku.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Push3k pisze:
Mehehehe pisze:Kolejne pytanie, ktoś zwrócił już uwagę na fryzurę Pogby? Zmienia je regularnie, ale tutaj jest dosyć jednoznaczna ;)
...kapitanie oczywisty?
Pewnie chodzi o gwiazdki.

kuqi

Juventino
Juventino

Push3k pisze:
...kapitanie oczywisty?
Chodzi chyba o te 4 gwiazdy.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Boogey96 pisze:Jeśli ten film miałby znaczyć odejście Pogby do United i adidas zrobił całą tą kampanie w porozumieniu z klubem z Manchesteru to Beppe powinien w tej chwili położyć całą sprawę i nie dawać im ośmieszać klubu.

Ale osobiście nie mam pojęcia jak to miałoby mówić, że Paul odchodzi do Utd. Wszystko tam mówi, że on zostaje w Turynie i może jestem naiwny ale w to wierze.
wydaje mi sie,żę Beppe aż takiej władzy nie ma. jest DS. A nie prezesem klubu.

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 19:00

MU od Adasia dostaje ile, 100 mln? Coś koło tego? Juve dostaje mniej niż 20. Jakby kogoś mieli ośmieszać to prędzej nas niż ich.

Zablokowany