Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Temat zamknięty. Wczorajszy wpis Bonucciego na FB to potwierdza.RICTOR pisze:Włoska prasa znowu nam zaczyna sprzedawać Bonucciego.]
Na lotnisku Caselle zbiera się też pewna grupa kibiców Napoli.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja wiem, że zamknięty i, że zamknięty powinien być już dawno temu, ale my sobie a Repubblica sobie http://i.imgsafe.org/8436384638.jpg
I kolejna fotka naszych kibiców https://pbs.twimg.com/media/CoW5NF6XgAAIhCE.jpg
I kolejna fotka naszych kibiców https://pbs.twimg.com/media/CoW5NF6XgAAIhCE.jpg
- Cabrini_idol
- Juventino
Pierwsza fota Pipity w barwach i szaliku Juve.
https://pbs.twimg.com/media/CoW_eaRWgAASQ5k.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CoXAOUiWYAEVkxP.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CoW_eaRWgAASQ5k.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CoXAOUiWYAEVkxP.jpg:large

- Klorel
- Juventino
Najdziwniejsze jest to, że sam Pogba nie jest w stanie bezpośrednio określić się czy odchodzi/zostaje, tylko wrzuca jakieś filmiki czy zdjęcia z Raiolą.
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam

- exodus18.11
- Juventino
Transfery bardzo dobre, czas teraz na sprzedaże.
O ile dobrze obliczyłem w kadrze jest na chwilę obecną 24 zawodników + 1 wychowanek Marchisio + 1 wychowanek Marrone.
W myśl tych nowych przepisów trzeba 3 zawodników sprzedać: pierwszy w kolejności Hernanes (tu będzie największy problem), dalej Pereyra i Zaza. Poza tym chcemy kupić jeszcze jednego pomocnika, jak ktoś wcześniej zauważył mamy dwóch, którzy będą grać w PNA (Asamoah, Lemina), jednego z nich będzie trzeba się pozbyć i wymienić na gracza nie występującego w tych rozgrywkach (mogę się mylić, było by dobrze). Za Leminę ponoć są konkretne oferty, więc podejrzewam, że on odejdzie. I tu jest największy problem co począć z Asamoah'em. Jego dobrą grę to widziałem za czasów Conte, nie wiem jaki ma Allegri na niego pomysł, gdyby nie te nowe przepisy to mógłby zostać, a tak to zajmuje jedno cenne miejsce które mógłby zająć np. Cuadrado. Poza tym jest Marrone, który niekoniecznie musi być gorszy niż Asamoah w obecnej formie, a być może będziemy zmuszeni go zostawić jako wychowanka. Za dużo znaków zapytania w pomocy: ile kontuzji będzie miał Khedira, kiedy wróci Marchisio i kiedy odzyska formę, w jakiej formie jest Asamoah i co z jego zdrowiem? Oczywiście w przypadku odejścia Pogby, trzeba kupić drugiego pomocnika.
Dużo pracy jeszcze przed Marrotą, skomplikowanej przez te nowe przepisy.
O ile dobrze obliczyłem w kadrze jest na chwilę obecną 24 zawodników + 1 wychowanek Marchisio + 1 wychowanek Marrone.
W myśl tych nowych przepisów trzeba 3 zawodników sprzedać: pierwszy w kolejności Hernanes (tu będzie największy problem), dalej Pereyra i Zaza. Poza tym chcemy kupić jeszcze jednego pomocnika, jak ktoś wcześniej zauważył mamy dwóch, którzy będą grać w PNA (Asamoah, Lemina), jednego z nich będzie trzeba się pozbyć i wymienić na gracza nie występującego w tych rozgrywkach (mogę się mylić, było by dobrze). Za Leminę ponoć są konkretne oferty, więc podejrzewam, że on odejdzie. I tu jest największy problem co począć z Asamoah'em. Jego dobrą grę to widziałem za czasów Conte, nie wiem jaki ma Allegri na niego pomysł, gdyby nie te nowe przepisy to mógłby zostać, a tak to zajmuje jedno cenne miejsce które mógłby zająć np. Cuadrado. Poza tym jest Marrone, który niekoniecznie musi być gorszy niż Asamoah w obecnej formie, a być może będziemy zmuszeni go zostawić jako wychowanka. Za dużo znaków zapytania w pomocy: ile kontuzji będzie miał Khedira, kiedy wróci Marchisio i kiedy odzyska formę, w jakiej formie jest Asamoah i co z jego zdrowiem? Oczywiście w przypadku odejścia Pogby, trzeba kupić drugiego pomocnika.
Dużo pracy jeszcze przed Marrotą, skomplikowanej przez te nowe przepisy.
- LordJuve
- Juventino
"Nie wierzcie we wszystko, co czytacie w gazetach"... zasadniczo media są przekonane o przeprowadzce Pogby. Być może jest to powiedzenie nie wprost, że Francuz zostaje w Juve?
Inna interpretacja wydaje mi się dość nieciekawa, bo oznaczałoby to, że wszyscy już wiedzą o odejściu zawodnika, a to całe marketingowe show odbywa się kosztem kibiców Juve. Nie chcę wierzyć, że Pogba poszedłby na coś takiego. Chyba darzy nas jakąkolwiek sympatią?
Inna interpretacja wydaje mi się dość nieciekawa, bo oznaczałoby to, że wszyscy już wiedzą o odejściu zawodnika, a to całe marketingowe show odbywa się kosztem kibiców Juve. Nie chcę wierzyć, że Pogba poszedłby na coś takiego. Chyba darzy nas jakąkolwiek sympatią?

- borysfcb
- Katalończyk
Jak dla mnie to oznacza, że chce odejść. O Rakiticiu pojawiła się tylko jedna plotka i już szybko zdementował te pogłoski. Tylko co ten biedny Pogba zrobiłby, jakby przyznał się, że mu zależy na kasie którą daje United, a do transferu by jednak nie doszło? Byłby w Turynie spalony.Klorel pisze:Najdziwniejsze jest to, że sam Pogba nie jest w stanie bezpośrednio określić się czy odchodzi/zostaje, tylko wrzuca jakieś filmiki czy zdjęcia z Raiolą.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Też o tym pomyślałem. Przecież gdyby faktem stał się jego transfer z klubu, to jawnie naigrywa się z kibiców Juve (najpierw zdjęcie na Instagramie i teraz to). Mam nadzieję, że zostanie. Nawet się w pełni Pipitą nacieszyć nie mogę, bo temat Pogby absorbuje w tym momencie najbardziej.LordJuve pisze: Inna interpretacja wydaje mi się dość nieciekawa, bo oznaczałoby to, że wszyscy już wiedzą o odejściu zawodnika, a to całe marketingowe show odbywa się kosztem kibiców Juve. Nie chcę wierzyć, że Pogba poszedłby na coś takiego. Chyba darzy nas jakąkolwiek sympatią?
- aras
- Juventino
Jeśli Pogba odejdzie, to te okienko wcale takie mocne nie będzie. Po Cuadrado stracimy drugiego ofensywnego pomocnika w drużynie...
Pereyra pewnie też odejdzie i zostanie tylko Pjanic...
W Juve tradycyjnie zawsze musi być jakiś mankament. Bez kompletnego składu nie wygramy w LM.
Pereyra pewnie też odejdzie i zostanie tylko Pjanic...
W Juve tradycyjnie zawsze musi być jakiś mankament. Bez kompletnego składu nie wygramy w LM.
- LordJuve
- Juventino
Dokładnie. Jeśli Francuz kręci marketingowy młyn razem z grubym i robi to naszym kosztem, to nie będę żałował jego odejścia. Niech się kopie po czole w BPL i walczy o LE.
Ewentualnie może być coś na rzeczy z tym RM. Skoro mają mieć zakaz transferowy, to muszą wykonać ruchy już teraz. Podejrzewam, że Pogba też woli iść do zespołu lepszego, gdzie regularnie walczą o LM, grze jest większa szansa na Złotą Piłkę.
Być może kręci się nam jakaś transakcja łączona? Ktoś z pomocy RM + dopłata za Pogbę, a ta gierka z MU to tylko na podbicie ceny? Tu też pasuje to hasło z gifa, bo pismaki piszą głównie o transferze do MU, a w ostateczności Pogba może wylądować w drużynie Królewskich.
Pasuje mi też scena ze wściekłym Raiolą. Grubas wepchnął już dwóch swoich grajków do MU, więc pewnie ma z nimi świetne relacje. Natomiast te z RM są chyba nieco gorsze. Być może Marotta zapowiedział agentowi, że jeśli transfer ma się odbyć, to tylko do drużyny z Hiszpanii?
Ewentualnie może być coś na rzeczy z tym RM. Skoro mają mieć zakaz transferowy, to muszą wykonać ruchy już teraz. Podejrzewam, że Pogba też woli iść do zespołu lepszego, gdzie regularnie walczą o LM, grze jest większa szansa na Złotą Piłkę.
Być może kręci się nam jakaś transakcja łączona? Ktoś z pomocy RM + dopłata za Pogbę, a ta gierka z MU to tylko na podbicie ceny? Tu też pasuje to hasło z gifa, bo pismaki piszą głównie o transferze do MU, a w ostateczności Pogba może wylądować w drużynie Królewskich.
Pasuje mi też scena ze wściekłym Raiolą. Grubas wepchnął już dwóch swoich grajków do MU, więc pewnie ma z nimi świetne relacje. Natomiast te z RM są chyba nieco gorsze. Być może Marotta zapowiedział agentowi, że jeśli transfer ma się odbyć, to tylko do drużyny z Hiszpanii?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2016, 11:21 przez LordJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Patrzac na to logicznie.CavAllano pisze:Jak interpretować ten filmik Pogby na stronie Adidasa?
Przeslaniem jest fakt ze mamy olac to co pisza gazety (wymowne barwy Man Utd), bo sa to wedlug Pogby glupoty.
Skoro tak, to wychodzi na to ze Paul nie ma zamiaru odchodzic.
Ci ktorzy widza w Adidasie parcie na Pogbe - oni podpisali z nami kontrakt i jestesmy na swietnej drodze do walke o wygranie LM, cos czego Man Utd nie moze zaoferowac Adidasowi w przeciagu 3 lat.
Wiem,wiem Man Utd jest medialny. Dodac jednak trzeba ze oni napewno wiedza ze Juve jest marka ktora moze niebawem stac sie rownie silna.
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze ma to na celu pokazanie ze BLAH BLAH to jednak fakty.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- wloski
- Juventino
Pogba rzadko udziela wywiadów mówiących o swojej przyszłości prawie wcale.borysfcb pisze:Jak dla mnie to oznacza, że chce odejść. O Rakiticiu pojawiła się tylko jedna plotka i już szybko zdementował te pogłoski. Tylko co ten biedny Pogba zrobiłby, jakby przyznał się, że mu zależy na kasie którą daje United, a do transferu by jednak nie doszło? Byłby w Turynie spalony.Klorel pisze:Najdziwniejsze jest to, że sam Pogba nie jest w stanie bezpośrednio określić się czy odchodzi/zostaje, tylko wrzuca jakieś filmiki czy zdjęcia z Raiolą.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Raiola robi wokol Pogby szum, zeby odwrocic slabe wystepy na Euro i ten szum im pasuje. Pogba jest bardzo medialny i dlatego Paul nie zaprzecza, ani nie potwierdza zadnej z wersji. Ciagna to wszystko jak dlugo moga, bo to jeszcze bardziej podnosi fejm. Dzieki temu Pogba zbliza sie jezeli chodzi o medialnosc do Ronaldo i Messiego. Wszystko jest zamierzone.
P.S Wyobrazcie sobie na jakim poziomie marketingowym bedziemy, po naszych transferach i przy pozostaniu Pogby, po calym tym szumie medialnym.
P.S Wyobrazcie sobie na jakim poziomie marketingowym bedziemy, po naszych transferach i przy pozostaniu Pogby, po calym tym szumie medialnym.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2016, 11:26 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.