Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Ja nie mogę, ale my będziemy mieli mocny 1. skład i ławkę! :jaw:
Bramka: Buffon i Neto
Środek obrony: Bonucci, Chiellini, Barzagli, Benatia i Rugani
Boki obrony: D.Alves, Lichtseiner, A.Sandro i Evra
Atak: Dybala, Higuain, Mandzukic, Pjaca, Gabriel, Zaza
To są jakieś jaja
Nie wierzę, że przy takich transferach IN zostanie Pogba. No ale w przyjście Higuaina też nie wierzyłem
Jakby do tego powyżej dodać:
Środek pomocy: Pogba, Pjanic, Marchisio, Khedira, Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina i Hernanes
Tylko że łącznie 26 graczy, z których tylko Marchisio jest wychowankiem. Daje to 25 graczy bez statusu wychowanka. 4 musi odejść. Hernanes, Lemina, Pereyra i Zaza? Lubię tych graczy i na pewno jest w nich jakiś potencjał, no ale sory, bo poziom Juve w to okienko dobił do Realu, Barcy i Bayernu.
Bramka: Buffon i Neto
Środek obrony: Bonucci, Chiellini, Barzagli, Benatia i Rugani
Boki obrony: D.Alves, Lichtseiner, A.Sandro i Evra
Atak: Dybala, Higuain, Mandzukic, Pjaca, Gabriel, Zaza
To są jakieś jaja

Nie wierzę, że przy takich transferach IN zostanie Pogba. No ale w przyjście Higuaina też nie wierzyłem

Jakby do tego powyżej dodać:
Środek pomocy: Pogba, Pjanic, Marchisio, Khedira, Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina i Hernanes
Tylko że łącznie 26 graczy, z których tylko Marchisio jest wychowankiem. Daje to 25 graczy bez statusu wychowanka. 4 musi odejść. Hernanes, Lemina, Pereyra i Zaza? Lubię tych graczy i na pewno jest w nich jakiś potencjał, no ale sory, bo poziom Juve w to okienko dobił do Realu, Barcy i Bayernu.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, 17:02 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ein
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ech. To pewnie do tego czasu będą jaja odnośnie Pogby. Później jak pojawią się pierwsze przedsezonowe grafiki i będzie na nich Pogba to znaczy, że temat umarł.CavAllano pisze:Wakacje ma generalnie do 06.08. 07.08 ma zaplanowany z Evra powrot do treningow w Vinovo.Ein pisze:Do kiedy Pogba ma wakacje w USA ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pablo1503
- Juventino
Przeieć już zabrał głos w tej sprawie. Trzeba przyznać, że zrobił to w dość spokojny sposób.jarmel pisze:Najbardziej nie mogę się doczekać co powie ten cymbał Maradona

Maradona kilka dni temu pisze:- Z piłkarskiego punktu widzenia Higuain nigdy nie będzie w stanie powtórzyć wyczynu z poprzedniego sezonu. To dlatego został sprzedaży za maksymalną kwotę, jaka obowiązuje w jego klauzuli odejścia - stwierdził cytowany przez serwis football-italia.net.
- Sposób w jaki odszedł, był zły, ponieważ nigdzie nie otrzymasz takiego wsparcia jak w Neapolu. Nie lubię, kiedy piłkarz przechodzi testy medyczne w sekrecie. Fani Napoli nie zasługują na coś takiego - przekonywał Diego Maradona.
- Neapolitańczycy nie znoszą Juventusu. To dlatego trudno mi zrozumieć decyzję Higuaina - wyjaśniał były piłkarz SSC Napoli.
- Oczekuję, że prezydent Aurelio De Laurentiis dobrze wykorzysta te 90 milionów i stworzy zwycięską drużynę - zakończył.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Skłaniałbym się najbardziej przy tej tezie, media często strzelają ślepakami, czasami o transferach,które są/były o włos dowiadujemy się od samych zainteresowanych po dłuższym czasie. Owszem dziennikarze mają swoje dojścia,ale rzadko są to dojścia w 100% pewne, zazwyczaj to ślepy los im daje "hot newsa" jak w przypadku Higuaina(gracza z Ameryki Płd. z nieograniczonym budżetem na chałupę:D).Garreat pisze:A moze nie bylo nigdy umowionej zadnej wizyty i media wychodza bokiem ze swoich 'lamiacych wiadomosci'.CavAllano pisze:Zatem sa przeslanki, ze Polpo zostanie. Raiola nie umawialby testow, gdybysmy nie byli dogadani. Dlatego sklanialbym sie ku opcji z anulowaniem wizyty w klinice.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Dlatego spokojnie bo po Tevezie tez jechał jak po burej suce a Igłę chwalił za to, że jest w Neapolu i nawał go prawdziwym Argentyńczykiem. Teraz widocznie rura mu zmiękła bo okazuje się, że prawdziwi Argentyńczycy wiedzą co jest dla nich lepsze a tylko miernoty grają w Napolipablo1503 pisze: Przeieć już zabrał głos w tej sprawie. Trzeba przyznać, że zrobił to w dość spokojny sposób.![]()
Ja też uważam, że trenerzyna w stosunku do Maxa to obraźliwe określenie.
Witamy więc Igłę w rodzinie Juve a Polpo niech robi co chce, jak woli hajs to niech się buja, nawet bez niego nasz skład tym razem powala

- Vimes
- Juventino
To jak jest w końcu z Pogbą? Dzisiaj czytałem, że Juve rozmawia z United tylko dlatego, że Pogba wyraził chęć powrotu do Anglii, czyli on chce odejść, a nasi próbują go przekonać do pozostania?
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja też czytałem, że nie chce tam iść...Vimes pisze:To jak jest w końcu z Pogbą? Dzisiaj czytałem, że Juve rozmawia z United tylko dlatego, że Pogba wyraził chęć powrotu do Anglii, czyli on chce odejść, a nasi próbują go przekonać do pozostania?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vimes
- Juventino
Do niedawna myślałem, że musimy sprzedać Pogbę, żeby sfinansować zakup Higuaina, ale skoro tak nie jest to nie ogarniam jakie Pogba może mieć rozterki przy podjęciu decyzji o pozostaniu
. Z nim, Higuainem i Pjaniciem w składzie Juve będzie miało w przyszłym sezonie realną szansę na triumf w Lidze Mistrzów, a Manchester United może mu zaoferować tylko więcej siana, które i tak prędzej czy później otrzyma.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sekretarz Juve Maurizio Lombardo i dokument wart 90 mln €.

Marotta tez wszystko potwierdzil, a 2 kibicow Juve zdazylo mu juz podziekowac na miejscu. Zdjecie wystawione przez kolege powyzej pochodzi ze strony wladz ligi i przedstawia liste kontraktow, ktore skladalismy ostatnimi czasy.
Benvenuto Pipita!

Marotta tez wszystko potwierdzil, a 2 kibicow Juve zdazylo mu juz podziekowac na miejscu. Zdjecie wystawione przez kolege powyzej pochodzi ze strony wladz ligi i przedstawia liste kontraktow, ktore skladalismy ostatnimi czasy.
Benvenuto Pipita!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Do tego istnieje nawet bezpośredni link.CavAllano pisze:Zdjecie wystawione przez kolege powyzej pochodzi ze strony wladz ligi i przedstawia liste kontraktow, ktore skladalismy ostatnimi czasy.
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... a=juventus
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Cabrini_idol
- Juventino
Marotta: "Pogba to United? We'll see when everything is over. Right now everything has stopped" [CM]
Negocjacje zatrzymane.

- Gotti
- Juventino
Masakra. To słowo idealnie opisuje ruch Juve. Rozumiem podjaranie tym transferem, bo Higuain to świetny piłkarz, ale gdzie za 90 mln?! Tyle to wart był Ronaldo. Świat absolutnie oszalał. Dla przypomnienia dodam, że Van Persie w tym samym wieku co Igła przechodził do United za 25mln€, a piłkarzem na pewno gorszym wtedy nie był. Gdyby Higuain miał 25 lat to taki transfer byłby genialny, ale mu pozostały 2-3 sezony gry na poziomie(Van Persie), więc jest to ruch zwyczajnie nie opłacalny przyszłościowo.
Z drugiej strony nie ogarniam jak można odrzucić 120€mln za Pogbe, a dac 90 mln za Higuaina. Za 40-50 mln kupilibysmy Icardiego, albo za 30 Milika. Za 90 to na 100% Griezman byłby do wyciągnięcia. Śmiałem się z United ze dają 120 mln za Pogbe, a Juventus w iście stylu Pereza z Realu zaszokowal piłkarski świat.
Z drugiej strony nie ogarniam jak można odrzucić 120€mln za Pogbe, a dac 90 mln za Higuaina. Za 40-50 mln kupilibysmy Icardiego, albo za 30 Milika. Za 90 to na 100% Griezman byłby do wyciągnięcia. Śmiałem się z United ze dają 120 mln za Pogbe, a Juventus w iście stylu Pereza z Realu zaszokowal piłkarski świat.