Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
nie bo Pogba nie ma klauzuli a Higuain mial. tylko wtedy mozna zrobic wczesniejsze testy medyczne.Vincitore pisze:Raiola anulował (bądź przełożył) testy medyczne Pogby, które miały się odbyć dzisiaj w jednej z klinik w Miami. Hipotezy tego są dwie:
1) kluby się jeszcze nie dogadały.
2) :o
To wszystko jest o tyle ciekawsze, że przecież Pogba spokojnie te testy mógł przejść bez porozumienia klubów, tak jak to miało miejsce w przypadku Higuaina.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Skoro nawet testy byly umówione to widac ze kluby byly/sa blisko porozumienia, mam caly czas cicha nadzieje ze zostanie. Może ktos sie orientuje jak wygląda nasza kadra w tej chwili wobec nowych zasad? Chodzi mi o to ze teoretycznie przychodzi Igla i Gabigol oraz zostaje Paul wiec kto musi odejść i ilu?
- Vincitore
- Juventino
Racja, musi nie mieć klauzuli, zatem nie jest już tak ciekawe jak myślałem.
Miałem właśnie zagajać kto puścił w obieg info z mieszkaniem dla zawodnika z Ameryki Południowej. Jak macie gdzieś pod ręką, to podrzućcie też źródło, które przytoczyło rzekomego smsa Higuaina o treści "Jestem szczęśliwy, zapłacą klauzulę".
Trzeba w ogóle zacząć prowadzić historię newsów o naszych potencjalnych wzmocnieniach i notować co nam zaserwowały poszczególne źródła, może jakoś uda się przecedzić jak przez sitko jakichś lepszych dziennikarzy.

Miałem właśnie zagajać kto puścił w obieg info z mieszkaniem dla zawodnika z Ameryki Południowej. Jak macie gdzieś pod ręką, to podrzućcie też źródło, które przytoczyło rzekomego smsa Higuaina o treści "Jestem szczęśliwy, zapłacą klauzulę".
Trzeba w ogóle zacząć prowadzić historię newsów o naszych potencjalnych wzmocnieniach i notować co nam zaserwowały poszczególne źródła, może jakoś uda się przecedzić jak przez sitko jakichś lepszych dziennikarzy.
- pablo1503
- Juventino
Ciekawa sytuacja się robi. Do tej pory miewaliśmy 2 napastników do pierwszego składu i resztę, która służyła jako rezerwa - zbyt słaba, żeby przebić się do meczowej '11'(Matri, Fabio Q), a nawet jako zapchajdziury(Bendtner, Anelka, Zaza) Teraz będziemy mięli Dybale i Higuaina, którzy najprawdopodobniej będą pierwszym wyborem. Prócz nich jest jeszcze Mandżukić, który za cholerę nie pasuje profilem na zawodnika, który wejdzie z ławki. Może nie byłoby takiej tragedii, gdyby nie fakt, że sprowadziliśmy jeszcze dwóch, rzekomo, bardzo utalentowanych zawodników. Nie mam zielonego pojęcia, jak Max ich wszystkich pogodzi. O Gabigolu w Brazylii mówi się od dobrych trzech lat. Od odejścia Neymara, to właśnie ten chłopak przejął pałeczkę w byciu najbardziej medialnym i perspektywicznym. Nawet Barca zapewniła sobie prawo pierwokupu, gdy negocjowała transfer Neya. No i Pjaca... Co z Nimi zrobić. Nie wierzę, że któryś z Nich pójdzie na wypożyczenie. A marnować na ławce 20 latków z takim potencjałem?
Ciekaw jestem, jak sobie z tym poradzi trenerzyna. :snackgy:

Ciekaw jestem, jak sobie z tym poradzi trenerzyna. :snackgy:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Umberto Chiariello z Canale 21. To on dostal tresc smsa wyslanego przez Higuaina znajomemu. W drugim przypadku pracownik agencji nieruchomosci, pozostal anonimowy.Vincitore pisze:Miałem właśnie zagajać kto puścił w obieg info z mieszkaniem dla zawodnika z Ameryki Południowej. Jak macie gdzieś pod ręką, to podrzućcie też źródło, które przytoczyło rzekomego smsa Higuaina o treści "Jestem szczęśliwy, zapłacą klauzulę".
W ostatnich dniach pojawia sie coraz wiecej glosow, ze Pogba chcialby pozostac, wiec kto wie, moze zmienil zdanie, a my i tak nie chcemy go oddac.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, 16:20 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Nie wydaje Ci się, że słowo trenerzyna brzmi dość obraźliwie w stosunku do Allegriego który jest bardzo dobrym fachowcem?pablo1503 pisze: Ciekaw jestem, jak sobie z tym poradzi trenerzyna. :snackgy:
- pablo1503
- Juventino
Uwielbiam Maxa, nie powiedziałbym o Nim złego słowa. Może i faktycznie ktoś może odebrać to obraźliwie, ale bez przesady.Poprostu pisze:Nie wydaje Ci się, że słowo trenerzyna brzmi dość obraźliwie w stosunku do Allegriego który jest bardzo dobrym fachowcem?pablo1503 pisze: Ciekaw jestem, jak sobie z tym poradzi trenerzyna. :snackgy:

Ciekaw jestem, jak poradzi sobie nasz TRENER. :snackgy:

- maciejka84
- Juventino
Jakieś wieści odnośnie Cuadrado?
Ostatnio (już po potierdzeniu Pjacy) było info, że dajemy 25 mln, a Chelsea chce 30, przy czym sam Cuadrado zgłosił Conte, że chce odejść i dostał zgodę...
Coś się ruszyło od tej pory? Mam wielki sentyment do tego zawodnika i jakby jeszcze jego wyciągnęli to przy utrzymaniu Pogby byłbym przeszczęśliwy.
Mógłby grać z Dybalą i Higuainem w 4-3-3 lub w ofensywnej wersji 3-5-2 na skrzydle.
Ostatnio (już po potierdzeniu Pjacy) było info, że dajemy 25 mln, a Chelsea chce 30, przy czym sam Cuadrado zgłosił Conte, że chce odejść i dostał zgodę...
Coś się ruszyło od tej pory? Mam wielki sentyment do tego zawodnika i jakby jeszcze jego wyciągnęli to przy utrzymaniu Pogby byłbym przeszczęśliwy.
Mógłby grać z Dybalą i Higuainem w 4-3-3 lub w ofensywnej wersji 3-5-2 na skrzydle.
..::<><::..
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Petarda z Higuainem. Jak dojdzie Barbosa - będziemy mieli na papierze najmocniejszy skład razem z ławką w Europie.
EDIT: Internety piszą, że Milik za 32 bańki do Neapolu.
EDIT: Internety piszą, że Milik za 32 bańki do Neapolu.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, 16:40 przez ice, łącznie zmieniany 2 razy.
- JBł
- Juventino
Niby o Cuadrado zabiega Milan, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Juan tam poszedł. Również uwielbiam Cuadrado i bardzo chciałbym jego pozostania z nami, ale obawiam się, że ma szans. Dodatkowo tak jak pisał zdaje się Arbuzini (?) kilka stron temu - dla Kolumbijczyka praktycznie nie ma miejsca w składzie jeśli chodzi o przepisy.maciejka84 pisze:Jakieś wieści odnośnie Cuadrado?
Dodatkowo:
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, 16:39 przez JBł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Wczoraj pojawiła się informacja, że pomagamy Empoli przy transferze Peredesa. Może nasi kombinują, żeby jakoś tanio wyciągnąć Saponare( którego mam w typerze jako pewniaka
) aby liczba Włochów się zgadzała?

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
A moze nie bylo nigdy umowionej zadnej wizyty i media wychodza bokiem ze swoich 'lamiacych wiadomosci'.CavAllano pisze:Zatem sa przeslanki, ze Polpo zostanie. Raiola nie umawialby testow, gdybysmy nie byli dogadani. Dlatego sklanialbym sie ku opcji z anulowaniem wizyty w klinice.
- Ein
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Do kiedy Pogba ma wakacje w USA ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- jarmel
- Juventino
Normalnie ciągle nie wierzę, że to się dzieje. Juve daje 90mln za piłkarza i to z Neapolu
Higuain to obecnie najlepsze co mogło nam się trafić, hajs jest kosmiczny, ale trudno.
Najbardziej nie mogę się doczekać co powie ten cymbał Maradona, przecież prawdziwy argentyńczyk nigdy nie zagra w Juventusie
Higuain, Alves, Benatia, Pjanic, Pjaca :shock: Ktoś tu chyba napadł na bank.

Najbardziej nie mogę się doczekać co powie ten cymbał Maradona, przecież prawdziwy argentyńczyk nigdy nie zagra w Juventusie

Higuain, Alves, Benatia, Pjanic, Pjaca :shock: Ktoś tu chyba napadł na bank.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, 16:54 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.