Mercato (Lato 2016)
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Otóż to, nawet jeśli nie wyciągniemy za Zaze tych 30 baniek. W takim zestawieniu pieniądze za Igłe nie wyglądają już tak niedorzecznie a to jest przecież zmiana, o której marzyliśmy wiele lat. Ilość zamieniamy w jakośc z najwyższej półki. No i pozycja w lidze zostaje kolosalnie wzmocniona a niezależnie od tego co piszą fani znudzeni scudetti, dominacja we Włoszech to nasz punkt wyjścia i fundament projektu.pablo1503 pisze:Zaza + Morata - Higuain = -30 parę baniek. Dodać do tego Lemine, Pereyre i wychodzimy na plus. Wiem, że tak się nie liczy transferów, ale trzeba przyznać, że ładnie to wygląda.
Sao wypożyczenie Kovacicia to byłby bardzo duży plus.Urbi27 pisze: Deal z Realem rzeczywiście mógłby nam otworzyć drogę do sprowadzenia, któregoś z ich znakomitych napastników. Isco i James w znacznym stopniu ucierpieliby na sprowadzeniu Francuza.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Skupiając się na samym ataku, to byłby zdecydowany skok jakości:
Dybala, Mandzukic, Morata, Zaza -> Dybala, Mandzukic, Higuain, Pjaca
Podstawowy argentyński atak i rezerwowy chorwacki.
Dybala, Mandzukic, Morata, Zaza -> Dybala, Mandzukic, Higuain, Pjaca
Podstawowy argentyński atak i rezerwowy chorwacki.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 57 razy
Nie wiem, nie jestem przekonany jakoś do Higuaina za takie pieniądze. Niby napastnik konkretny, ale z drugiej strony już nie taki młody żeby bulić za niego niespełna 100 baniek. Jednak na ten moment nie ma chyba nikogo innego do wyciągnięcia o podobnym poziomie sportowym.
Jeśli do nas dołączy to będę trzymał kciuki za niego i za jego ważne bramki (najlepiej na wagę wygrania LM
).
P.S. Mam nadzieję, że nie puścimy Pogby, bo bez niego zapowiada się ponownie trudny początek sezonu.
Jeśli do nas dołączy to będę trzymał kciuki za niego i za jego ważne bramki (najlepiej na wagę wygrania LM

P.S. Mam nadzieję, że nie puścimy Pogby, bo bez niego zapowiada się ponownie trudny początek sezonu.

- Cabrini_idol
- Juventino
Pamiętacie słowa ADL ? Że, Juve nie aktywuje klauzuli Higuaina, bo ma klasę, inaczej zostanie znienawidzony.
Marotta
Marotta

- ManInBlack87
- Juventino
Nie ma co rozpaczać, ofert po 120mln za jednego grajka ciezko odrzucić.
Pamietajcie ze w poprzednim sezonie, kiedy mielismy taki fatalny start, to Pogba był zdrowy i wogole nie robił różnicy.
Pozatym Panowie, Pjanic + Higuain wykupieni za klauzule to jest pozamiatanie Seria A i pokaz siły. Dokupmy jeszcze jakiegoś ŚP na poziomie (zmiennik na Marchisio i Khediry) i bedziemy duzo mocniejsci niz w poprzednim sezonie. Matic albo nawet Sissoko (nie Momo )
Pamietajcie ze w poprzednim sezonie, kiedy mielismy taki fatalny start, to Pogba był zdrowy i wogole nie robił różnicy.
Pozatym Panowie, Pjanic + Higuain wykupieni za klauzule to jest pozamiatanie Seria A i pokaz siły. Dokupmy jeszcze jakiegoś ŚP na poziomie (zmiennik na Marchisio i Khediry) i bedziemy duzo mocniejsci niz w poprzednim sezonie. Matic albo nawet Sissoko (nie Momo )
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
94 mln to jest jakaś masakra, 29 lat i Gonzalo nigdy nie był w top3 napastników świata. Wierzę, ze strzeli dla nas wiele bramek, ale finansowo to przebiliśmy nawet Real, oni za zawodników w takim wieku tyle nie płacą.
Po pierwsze Pipita ma 28 lat. Po drugie w tym momencie to jest TOP 3 9-ek na świecie.
Suarez 40
Zlatan 38
Higuain 36
Lewandowski 30
Jeśli płacimy klauzulę, to sam nie wiem co myśleć o Pogbie... :co?:
Suarez 40
Zlatan 38
Higuain 36
Lewandowski 30
Jeśli płacimy klauzulę, to sam nie wiem co myśleć o Pogbie... :co?:
#FinoAllaFine
#WeAreOne