Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:37

Buffon ; BBC ; Dani Alves, Khedira, Pjanic, Pogba (Marchisio), Alex Sandro ; Higuain, Dybala

Trochę można pofapac, choćby przez chwilę.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:38

Robaku pisze: pytanie czy nie stać Juve zapłacić dzisiaj 50 baniek bez sprzedaży Pogby. Imo stać.
Stać czy nie stać - myślę, że to nieważne wobec faktu usunięcia Pogby z nagłówka oficjalnego konta twitterowego klubu, co ma miejsce bodaj po raz pierwszy od 2013 roku. Myślę, że to jasny przekaz. Inaczej żaden rozsądny PR-owiec nie zdecydowałby się na taki ruch - postaci z takim potencjałem marketingowym nie zdejmuje się ze społecznościowych timeline'ów.
mnowo pisze:
pumex pisze:..i pewnie tak będzie, bo już chyba 'wymarli' wszyscy Ci, którzy podniecali się medialnymi pierdołami, jakoby Juventus "stać na zapłacenie klauzuli Pipity bez sprzedaży Pogby"
Sky twierdzi, że transfer Higuaina jest niezależny od ewentualnych sprzedaży.
Popatrz mi mnowo prosto w oczy i powiedz - wierzysz? ;P

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:39

pumex nagłówek się odnosi do naszego wyjazdu do Australii ;) Popatrz kto na nim jest.

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:39

Pogba w Realu, dla mnie to brzmi o wiele lepiej niż Pogba w MU. Ale to tylko ja.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:40

pumex pisze:
Robaku pisze: pytanie czy nie stać Juve zapłacić dzisiaj 50 baniek bez sprzedaży Pogby. Imo stać.
Stać czy nie stać - myślę, że to nieważne wobec faktu usunięcia Pogby z nagłówka oficjalnego konta twitterowego klubu, co ma miejsce bodaj po raz pierwszy od 2013 roku. Myślę, że to jasny przekaz. Inaczej żaden rozsądny PR-owiec nie zdecydowałby się na taki ruch - postaci z takim potencjałem marketingowym nie zdejmuje się ze społecznościowych timeline'ów.
Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 21 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:41

Higuain - Dybala
A.Sandro - Marchisio - Pjanic - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Barzagli
Buffon

Nie wygląda to źle, ale tylko pod warunkiem, że Marchisio i Khedira są zdrowi. O ile w przypadku Claudio to możliwe, to nie wierzę, że nagle Khedira przestanie co chwilę coś łapać. Ich zmiennicy to w tej chwili Asamoah, Sturaro, Lemina. Każdy z nich jest zdecydowanie gorszy od Marchisio i Khediry. Najlepszy z tej trójki Asamoah też jest wielkim znakiem zapytania.

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:42

RICTOR pisze:Pogba w Realu, dla mnie to brzmi o wiele lepiej niż Pogba w MU. Ale to tylko ja.
Jak już mamy go sprzedać to jak najdrożej. Nie ma co patrzeć czy kupi go klub w kryzysie czy na szczycie, liczyć się będzie tylko hajs.

Transfer Gonzalo po tych wszystkich informacjach o Pogbie to jak potwierdzenie sprzedaży Francuza

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:42

Robaku pisze: Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz

Ci po lewej to zawodnicy drużyny Zebras, która została założona przez kibiców Juve.

Więcej tutaj -

#FinoAllaFine
#WeAreOne
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:43

Robaku pisze:Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz
O tym. Wszyscy tam umieszczeni to uczestnicy tournee, right?

..tak jak wspomniałem, jestem półprzytomny :D

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

No i w tym momencie lekko się podlamalem . Naprawdę ktoś tu się ludzi, że zapłacimy 94mln bez sprzedaży pogby? :ok: wogole sam fakt wyłożenie takiej kasy jest dla mnie ciężki do uwierzenia. A sprzedaż pogby to sygnał, że zadowala nas dominacja w serie a. Bo najwięksi, którzy co roku celuja w LM nie sprzedają swoich najlepszych piłkarzy. My robimy to drugi rok z rzędu... I co, za rok ktoś rzuci 100 mln za Dybale i też go sprzedamy? Kiedy i kim ta LM wygrywać?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:47 przez fazzi, łącznie zmieniany 2 razy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze:
myślałem, ze tylko kibice MU są takimi naiwniakami, by używać tego typu argumentów :lol: na "nagłówku" widnieją tylko zawodnicy, którzy polecieli do Australii. Nie ma na niej rownież innych, którzy grali na Euro.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2016, 12:44

Eriksen za Pogbe i po problemie.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Crunny pisze:Higuain - Dybala
A.Sandro - Marchisio - Pjanic - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Barzagli
Buffon

Nie wygląda to źle, ale tylko pod warunkiem, że Marchisio i Khedira są zdrowi. O ile w przypadku Claudio to możliwe, to nie wierzę, że nagle Khedira przestanie co chwilę coś łapać. Ich zmiennicy to w tej chwili Asamoah, Sturaro, Lemina. Każdy z nich jest zdecydowanie gorszy od Marchisio i Khediry. Najlepszy z tej trójki Asamoah też jest wielkim znakiem zapytania.
Moim zdaniem sprzedaż Pogby będzie musiała oznaczać kupno jeszcze jednego pomocnika. Nie wyobrażam sobie, że nasza linia pomocy zostanie w obecnym kształcie, wyłączając Polpo.
Osobiście łudzę się, że Francuz z nami zostanie, ale to już chyba tylko pobożne życzenie.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
RICTOR

Juventino
Juventino

Pumi może mieć trochę racji a może też jej i nie mieć bo pierwszy promocyjny pic tego tournee był taki https://pbs.twimg.com/media/CngiGsqWYAAAoAG.jpg:large

fazzi, a śledzisz Ty czasem okienka Atletico? :think:
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:47 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

pumex pisze:
Robaku pisze:Pumi mówisz o tym timeline, w którym widzę takich zawodników jak Benatia, Dybala,Pjanic, Hernanes i dalej nie rozpoznaje ich (primki) i napis Support zebras? Bo nie mam pojęcia o czym dokładnie mówisz
O tym. Wszyscy tam umieszczeni to uczestnicy tournee, right?

..tak jak wspomniałem, jestem półprzytomny :D
Dokładnie, nie ma Buffiego, Kielona, Khediry itp.
Tylko Ci co pojechali do Australii.

Zablokowany