Mercato (Lato 2016)
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I jeszcze jedno, Roberto Renga, dziennikarz, który pierwszy chyba podał info, że Pjanic jest już nasz (nie chodzi mi o ten okres gdy Tuttosport rzuciło Miralemem a jakiś czas po tym Mediaset podało, że zapłaciliśmy klauzulę co w tamtym czasie jeszcze nie miało miejsca; chodzi o ten okres gdzie już wszyscy wiedzieliśmy, że dłubiemy przy tym, ale Roma nie bardzo chciała negocjować a my płacić całej klauzuli) napisał niedawno na twitterze, że "dostał info, że w nocy zakończyła się długa podróż, która przyniesie sporo kasy do Neapolu i Higuaina do Juve". Jak zawsze, podchodźcie z odpowiednim dystansem.
- Vincitore
- Juventino
Właśnie przyszedłem to napisać, co więcej - Renga to jeden z najbardziej szanowanych włoskich pismaków, zazwyczaj dobrze poinformowany.RICTOR pisze:I jeszcze jedno, Roberto Renga, dziennikarz, który pierwszy chyba podał info, że Pjanic jest już nasz (nie chodzi mi o ten okres gdy Tuttosport rzuciło Miralemem a jakiś czas po tym Mediaset podało, że zapłaciliśmy klauzulę co w tamtym czasie jeszcze nie miało miejsca; chodzi o ten okres gdzie już wszyscy wiedzieliśmy, że dłubiemy przy tym, ale Roma nie bardzo chciała negocjować a my płacić całej klauzuli) napisał niedawno na twitterze, że "dostał info, że w nocy zakończyła się długa podróż, która przyniesie sporo kasy do Neapolu i Higuaina do Juve". Jak zawsze, podchodźcie z odpowiednim dystansem.
Dodatkowo na twitterowym koncie o nazwie MercatoJuve, gdzie zazwyczaj chłopaki mają info z pierwszej ręki, pojawiła się informacja, że Higuain podpisał umowę kupna domu w Turynie - podano nawet dokładną dzielnicę.
Robi się ciekawie w tym temacie.
- panlider
- Juventino
Nie uwierzę w transfer Igły, dopóki nie będzie jego oficjalnego potwierdzenia, zwłaszcza, że najprawdopodobniej oznaczałby on zapłacenie kosmicznej klauzuli.Vincitore pisze:Właśnie przyszedłem to napisać, co więcej - Renga to jeden z najbardziej szanowanych włoskich pismaków, zazwyczaj dobrze poinformowany.RICTOR pisze:I jeszcze jedno, Roberto Renga, dziennikarz, który pierwszy chyba podał info, że Pjanic jest już nasz (nie chodzi mi o ten okres gdy Tuttosport rzuciło Miralemem a jakiś czas po tym Mediaset podało, że zapłaciliśmy klauzulę co w tamtym czasie jeszcze nie miało miejsca; chodzi o ten okres gdzie już wszyscy wiedzieliśmy, że dłubiemy przy tym, ale Roma nie bardzo chciała negocjować a my płacić całej klauzuli) napisał niedawno na twitterze, że "dostał info, że w nocy zakończyła się długa podróż, która przyniesie sporo kasy do Neapolu i Higuaina do Juve". Jak zawsze, podchodźcie z odpowiednim dystansem.
Dodatkowo na twitterowym koncie o nazwie MercatoJuve, gdzie zazwyczaj chłopaki mają info z pierwszej ręki, pojawiła się informacja, że Higuain podpisał umowę kupna domu w Turynie - podano nawet dokładną dzielnicę.
Robi się ciekawie w tym temacie.
Jeżeli do niego dojdzie, to mam nadzieje, że nie oznacza to sprzedaży Pogby do United.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Cabrini_idol
- Juventino
GDM właśnie podał, że Higuain jest gotowy na testy medyczne w Turynie. LOL. 
edit:
Wszystkie media coraz głośniej trąbią, że HIGUAIN DO JUVE !!
SKY itd itd
7,5 mln kontrakt do 2020 roku. Wplacamu klauzulę
Witamy Gonzalo

edit:
Wszystkie media coraz głośniej trąbią, że HIGUAIN DO JUVE !!
SKY itd itd
7,5 mln kontrakt do 2020 roku. Wplacamu klauzulę
Witamy Gonzalo

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:12 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Trochę mnie dyńka boli, mógłbyś rozszyfrować?RICTOR pisze:I jeszcze jedno, Roberto Renga, dziennikarz, który pierwszy chyba podał info, że Pjanic jest już nasz (nie chodzi mi o ten okres gdy Tuttosport rzuciło Miralemem a jakiś czas po tym Mediaset podało, że zapłaciliśmy klauzulę co w tamtym czasie jeszcze nie miało miejsca; chodzi o ten okres gdzie już wszyscy wiedzieliśmy, że dłubiemy przy tym, ale Roma nie bardzo chciała negocjować a my płacić całej klauzuli) napisał niedawno na twitterze, że "dostał info, że w nocy zakończyła się długa podróż, która przyniesie sporo kasy do Neapolu i Higuaina do Juve". Jak zawsze, podchodźcie z odpowiednim dystansem.

Moment, rzekomo relacje miałyby się popsuć z winy Raioli, tak? Sprzeczka rzekomo miała się odbyć pomiędzy Agnellim i Raiolą i z tego powodu mamy sprzedawać piłkarza, który prawdopodobnie nie jest zaangażowany w tę całą historię? Bez sensu.RICTOR pisze:Nie twierdzę, tak samo jak i ten guru, że Pogba już na bank odejdzie, ale jego pozostanie będzie trudne przez te rzekome popsucie wielu relacji.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wg niektórych źródeł Higuain już przeszedł testy wczoraj i dołączy do Juve.
To juz jest pewne, wszyscy o tym trąbią.
To juz jest pewne, wszyscy o tym trąbią.

Podbijampumex pisze:Trochę mnie dyńka boli, mógłbyś rozszyfrować?

Dokładnie. Jeśli Agnelli chciałby się odegrać na Raioli, to by mu powiedział: Paul ma jeszcze 3 lata ważnego kontraktu. Wróć za 2 latapumex pisze:Moment, rzekomo relacje miałyby się popsuć z winy Raioli, tak? Sprzeczka rzekomo miała się odbyć pomiędzy Agnellim i Raiolą i z tego powodu mamy sprzedawać piłkarza, który prawdopodobnie nie jest zaangażowany w tę całą historię? Bez sensu.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pumi, nie wiem o co Ci dokładnie chodzi więc najpierw linia czasu co do Rengi 
TuttoSport rzuca na początku okienka Miralemem -> Mediaset podaje, że wpłaciliśmy klauzulę -> Roma dementuje -> kręcimy się wokół Gomesa, Pjanicia chcemy, ale nie chcemy płacić klauzuli -> mija jakiś czas, media znów informują, że staramy się o Pjanicia -> Renga podaje done deal -> o dokonanym transferze zaczynają powoli pisać inni dziennikarze z Di Marzio i Agrestim na czele.
No i Renga podał właśnie, że w nocy osiągneliśmy porozumienie z Neapolem w sprawie Pipity.
Co do guru i sprawy Pogby. To co napisałem to mała część tego co on niby wie, ale więcej póki co nie chce pisać przez wzgląd na to, że modzi jeszcze tego nie zatwierdzili a nie chce wywoływać gównoburzy i dramy jaka zaszła na VS kiedy pierwszy raz napisał o odejściu Pogby (powiem tak, działo się bo akurat wtedy byłem zalogowany). Chyba wspomniał tam też o długiej rozmowie telefonicznej Maxa z Pogbą, ktoś inny też mówił, że i Nedved i niektórzy bardziej zainteresowani piłkarze się zaangażowali w całą sprawę. Być może, być może bo nie napisał tego, Paul ma trochę namieszane w głowie przez Mino. Pomyślcie, te 20 mln za sezon, które rzekomo oferuje MU, to jest góra kasy. Wielu by się w głowie pomieszało od tego a tak na dobrą sprawę to nikt z nas osobiście Pogby a co za tym idzie jego charakteru nie zna bo to co sportowcy mówią w wywiadach i piszą na serwisach społecznościowych równie dobrze może być spowodowane PRowym działaniem pt. "budowanie wizerunku".

TuttoSport rzuca na początku okienka Miralemem -> Mediaset podaje, że wpłaciliśmy klauzulę -> Roma dementuje -> kręcimy się wokół Gomesa, Pjanicia chcemy, ale nie chcemy płacić klauzuli -> mija jakiś czas, media znów informują, że staramy się o Pjanicia -> Renga podaje done deal -> o dokonanym transferze zaczynają powoli pisać inni dziennikarze z Di Marzio i Agrestim na czele.
No i Renga podał właśnie, że w nocy osiągneliśmy porozumienie z Neapolem w sprawie Pipity.
Co do guru i sprawy Pogby. To co napisałem to mała część tego co on niby wie, ale więcej póki co nie chce pisać przez wzgląd na to, że modzi jeszcze tego nie zatwierdzili a nie chce wywoływać gównoburzy i dramy jaka zaszła na VS kiedy pierwszy raz napisał o odejściu Pogby (powiem tak, działo się bo akurat wtedy byłem zalogowany). Chyba wspomniał tam też o długiej rozmowie telefonicznej Maxa z Pogbą, ktoś inny też mówił, że i Nedved i niektórzy bardziej zainteresowani piłkarze się zaangażowali w całą sprawę. Być może, być może bo nie napisał tego, Paul ma trochę namieszane w głowie przez Mino. Pomyślcie, te 20 mln za sezon, które rzekomo oferuje MU, to jest góra kasy. Wielu by się w głowie pomieszało od tego a tak na dobrą sprawę to nikt z nas osobiście Pogby a co za tym idzie jego charakteru nie zna bo to co sportowcy mówią w wywiadach i piszą na serwisach społecznościowych równie dobrze może być spowodowane PRowym działaniem pt. "budowanie wizerunku".
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2016, 12:23 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
47 mln za Pipite tego lata, a za rok resztę 

- Kamex22
- Juventino
Oby nie kosztem Pogby... Jeśli zakup Argentyńczyka sfinansuje sprzedaż Pogby, to dla mnie będzie to typowe "zamienił stryjek siekierkę na kijek".
Jeśli stać nas na taki wydatek bez sprzedaży Polpo, wtedy na propsie!
Ale szykuje się za rok chude okienko.
Jeśli stać nas na taki wydatek bez sprzedaży Polpo, wtedy na propsie!
Ale szykuje się za rok chude okienko.
- aras
- Juventino
Jeśli to prawda z tym Higuainem to na bank Pogba odchodzi. Takie zakupy bez sprzedaży to nie w stylu Juve.
Szkoda, ale z drugiej strony Higuain znacznie wzmocni naszą siłę rażenia. Mam nadzieje , że za Pogbę jeszcze ktoś przyjdzie i nie będzie to tylko Pjanic.
Jedyny minus tego okienka jest taki, że znacznie podwyższyliśmy średnią wieku w drużynie.
Szkoda, ale z drugiej strony Higuain znacznie wzmocni naszą siłę rażenia. Mam nadzieje , że za Pogbę jeszcze ktoś przyjdzie i nie będzie to tylko Pjanic.
Jedyny minus tego okienka jest taki, że znacznie podwyższyliśmy średnią wieku w drużynie.