Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 16:06

W przypadku odejścia Pogby - Higuain/Cavani i Veratti, to powinny być naturalne kandydatury do zasilenia zespołu, a nie jakiś szrot, albo gnojek z ligi puszczy amazońskiej. Traktują nas jak jakiś Ajax, czy inne Porto. Nie dawać się!

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Klorel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 16:12

W przypadku odejścia Pogby - Higuain/Cavani i Veratti, to powinny być naturalne kandydatury do zasilenia zespołu, a nie jakiś szrot, albo gnojek z ligi puszczy amazońskiej. Traktują nas jak jakiś Ajax, czy inne Porto. Nie dawać się!
Myślisz, że Marotta i spółka tego nie wiedzą? Gdyby byli możliwi do sprowadzenia za w miarę normalny hajsik, to graliby u Nas.

http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767

Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam :)
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 16:46

Verratti mógłby przyjść do Juve tylko w jednym momencie, wiadomo w jakim. Podobnie ja ktoś wyżej napisał, jak czytam nazwiska typu Brozovic, robi mi się słabo.

Forza Almiron

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 16:57

Gadacie o tej ofercie z United za Pogbę, a on tymczasem wbija do Saint-Etienne, na dniach oficjalka, już nawet na fb wrzucił zdjęcie w ich koszulce. To nie może być fejk. Ciao Paul :/

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 16:59

Minimum stówa za Pogbę plus kasa za sprzedaż szrotu...Nie można próbować? ufam, że nie kupią wynalazków typu jakiś branzlović i inni...

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:03

Za Pogbe tylko Koke/Verratti, ale to wiadomo jakie są na nich szanse tzn nie ma żadnych :prochno:

Mam nadzieję, że Marotta powinie tego Barbose jak najszybciej i zajmie się sprzedażami.

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:10

Im dłużej to się wszystko przedłuża, to mam nieodparte wrażenie, że z tego transferu będą nici ;)

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:12

Principino pisze:Za Pogbe tylko Koke/Verratti, ale to wiadomo jakie są na nich szanse tzn nie ma żadnych :prochno:

Mam nadzieję, że Marotta powinie tego Barbose jak najszybciej i zajmie się sprzedażami.
A tam Atletico sprzedaje wszystkich w zależności od ceny tak jak my. Sypnelibyśmy za Koke odpowiedni hajs to nagle by się okazało, że jest na sprzedaż.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:13

Principino pisze:Za Pogbe tylko Koke/Verratti, ale to wiadomo jakie są na nich szanse tzn nie ma żadnych :prochno:
To pomyśl sobie jak jeszcze kilka miesięcy temu wyglądały szanse ManU na zakontraktowanie Pogby, a jednak najprawdopodobniej uda im się to zrobić. Także nie wiem dlaczego my mielibyśmy nie próbować ściągnąć kogoś tego pokroju jeśli dostalibyśmy za Paula taką górę kasy.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:20

Yaro417 pisze:Im dłużej to się wszystko przedłuża, to mam nieodparte wrażenie, że z tego transferu będą nici ;)
Czas gra na naszą korzyść, jak go do końca lipca nie sprzedamy, to myślę, że później już nie odejdzie, zresztą - już jest trochę za późno na tego typu transfer. Chyba, że faktycznie, wiedzieliśmy już kilka tygodni wcześniej, że go opchniemy i od dawna pracujemy nad wzmocnieniami, ale coś cicho póki co na ten temat.

cooler

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:45

Mam jakieś wrażenie, że to gierka ze strony Pogby z tym zdjęciem profilowym na faceebooku. Chyba ma dość tych wszystkich plotek i zaczął sam sobie pogrywać z ludźmi. Na zdjęciu koszulka wygląda na koszulkę PSG (na rękawie logo Ligue 1). Może po prostu ją od kogoś dostał albo sobie załatwił bo najzwyczajniej w świecie ma sympatię do tego klubu?

Boogey96

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:52

Mam jakieś wrażenie, że to gierka ze strony Pogby z tym zdjęciem profilowym na faceebooku. Chyba ma dość tych wszystkich plotek i zaczął sam sobie pogrywać z ludźmi. Na zdjęciu koszulka wygląda na koszulkę PSG (na rękawie logo Ligue 1). Może po prostu ją od kogoś dostał albo sobie załatwił bo najzwyczajniej w świecie ma sympatię do tego klubu?
Z tego co mi wiadomo jest to koszulka Saint Etienne gdzie gra jego brat. Normalne zdjęcie z wakacji i nie ma co dorabiać ideologii. Przez dwa tygodnie będziemy z każdej strony zasypywani informacjami na jego temat, a potem Paul przyjedzie do Vinovo i jakby nigdy nic zacznie trenować z drużyną. A media nie będą miały czym nabijać wyświetlenia, chociaż pewnie jeszcze Di Marzio i inni rzucą jakieś "rewelacje" ostatniego dnia okienka żeby nie było nudno.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 17:57

cziro pisze:Verratti mógłby przyjść do Juve tylko w jednym momencie, wiadomo w jakim. Podobnie ja ktoś wyżej napisał, jak czytam nazwiska typu Brozovic, robi mi się słabo.
Brozović potrafi jedynie dobrze uderzyć zza pola karnego i pod tym względem przypomina mi obecnego Hernanesa. Ponoć inter oczekuje od zainteresowanych 25 mln euro :shock: Już wolałbym, aby postarali się o Kongdobie. Przypomniała mi się też saga: Vidal w MU

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 18:10

cziro pisze:Verratti mógłby przyjść do Juve tylko w jednym momencie, wiadomo w jakim. Podobnie ja ktoś wyżej napisał, jak czytam nazwiska typu Brozovic, robi mi się słabo.
A mnie się robi słąbo od specjalistów wszystkich. Brozo jest na podobnym poziomie co Icardi. najjaśniejsza postać Interu. Jak mamy kogoś brać z Serie A to tylko Brozo ew. Hamsik w tym momencie z pomocników.
Bo Radja to jednak inny typ zawodnika.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 44 razy
Otrzymał podziękowanie: 46 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 18:17

Pjaca podpisał 5-letni kontrakt. Dinamo dostanie 23 mln płatne w dwóch ratach.

Zablokowany