Mercato (Lato 2016)
- Osgiliath
- Juventino
Football Italia donosi za DiMarzio i Mediaset, że RM wyrównuje ofertę ManU :lol: a niech się wykrwawiają ile wlezie.
Newsy z ostatnich dni to istna kolejka górska, więc czytam sobie cierpliwie i czekam. Podobnież niewiarygodnie co fascynująco brzmią newsy jakobyśmy rzucali Ruganiego wraz z hajsem za Igłę. Pożegnanie z Pogbą well... ok, ale rzucanie Daniele uważam za zbrodnię.
Newsy z ostatnich dni to istna kolejka górska, więc czytam sobie cierpliwie i czekam. Podobnież niewiarygodnie co fascynująco brzmią newsy jakobyśmy rzucali Ruganiego wraz z hajsem za Igłę. Pożegnanie z Pogbą well... ok, ale rzucanie Daniele uważam za zbrodnię.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jada na pelnej, zapomnieli sie i odlecieli na dobre.RICTOR pisze:A Premium Mediaset się nie zgadza twierdząc, że Conte zablokował odejście Maticia. Podali za to, że spróbujemy uderzyć po Ninję :lol:
Ta nowa pomoc przedstawiona powyzej nie powala. Jak juz sprzedawac, to wydac te grube srodki na grube wzmocnienia i do cholery odpuscic sobie Higuaina. Sprzedazy Pogby w celu zaplacenia klauzuli za Argentynczyka bym nie zniosl. Moze i Marotta lubi oszczedzac, ale to wyjatkowa sytuacja i nie chce slyszec, ze bedzie sie szczypal, majac takie srodki do rozdysponowania.
Jesli faktycznie dojdzie do transferu to wierze, ze transfery IN klepniemy po kilku dniach. Marotta na pewno szykuje sie na taki scenariusz, by nie starali sie nas potem wycisnac.
Licytacja, na to czekalem. :snackgy:
- Cabrini_idol
- Juventino
- LOL
Moratta się wypowiedział. NIE MA ŻADNEGO KONTAKTU Z MU.
Dobra na to czekałem, idę w kimę. Dobranoc.
Moratta się wypowiedział. NIE MA ŻADNEGO KONTAKTU Z MU.
Dobra na to czekałem, idę w kimę. Dobranoc.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 23:47 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Nainngoiana bardzo chętnie w końcu stracił przyjaciela i mógłby go odzyskaćRICTOR pisze:A Premium Mediaset się nie zgadza twierdząc, że Conte zablokował odejście Maticia. Podali za to, że spróbujemy uderzyć po Ninję :lol:

ten X to Asa/Lemina/Sturaro bo Hernanesa nie liczę. Miałbym dylemat kogo z tej trójki zostawić.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
alessandro1977, ale to musisz się przyzwyczaić do tego, że dla młodych piłkarzy Serie A wcale nie jest atrakcyjna i jeśli nic się nie zmieni to również dzięki temu będziemy mieli pod górkę. Wielu jest takich co to wolą grać w wyszydzanej jeszcze do niedawna "Bundeskopance" niż włóczyć się po starych włoskich stadionach z murawami typu kartoflisko gdzie się można połamać bez pomocy rywala. Tym bardziej mnie zawsze bawiło grupowe wyprzedawanie Marchisio (mamy Vidala i Pogbę więc jak ktoś da 40 mln to sprzedawać szybko) czy Bonucciego na których pozostanie z nami do końca kariery możemy liczyć w o wiele większym stopniu niż obcokrajowców.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Tak RICTOR, ja doskonale o tym wiem i A. Agnelli próbuje z tym walczyć ale jak widać - jego próby to kopanie się z koniem. Teraz, jak szefem FICG jest leśny dziadek to tym bardziej. Z tym, że Juve to taki wyjątek, stadiony też powstają lub są w fazie projektu, mam nadzieję, że to się zmieni. DI tej pory nikt w Juve nie narzekał na stadiony a poziom sportowy nasz drużyna jednak oferuje spory.

- wojczech7
- Juventino
Śmierdzi mi ta telenowela.
Możliwe, żeby Agresti - w zmowie z "naszymi" - celowo wprowadzał wszystkich w błąd? Dziwna dezinformacja.
Swoją drogą 120mln to kupa siana. Gdyby tak dało się całość przeznaczyć na Verratiego, chwili bym się nie zastanawiał...
Panowie z góry - równie dobrze dogadaliśmy się z UTD, ale chcemy ruszyć na zakupy, nim to ogłosimy, stąd "dementi" Marotty.
Czekamy dalej
Możliwe, żeby Agresti - w zmowie z "naszymi" - celowo wprowadzał wszystkich w błąd? Dziwna dezinformacja.
Swoją drogą 120mln to kupa siana. Gdyby tak dało się całość przeznaczyć na Verratiego, chwili bym się nie zastanawiał...

Panowie z góry - równie dobrze dogadaliśmy się z UTD, ale chcemy ruszyć na zakupy, nim to ogłosimy, stąd "dementi" Marotty.
Czekamy dalej

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tymczasem Sportitalia skontaktowala sie z Paraticim w trakcie trwania Speciale Calciomercato i ten odpowiedzial, komentujac cala sprawe: W tej sytuacji nie moge mowic.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Spokojnie, to że Marotta tak powiedział to jeszcze nic nie znaczy (bo niby co miał powiedzieć? zawsze sie zaprzecza do samego końca) Jeśli do piątku Pogba będzie wciąż u nas to imho zostanie.
- Arbuzini
- Juventino
Istnieje szansa na to, że gość siedzi w USA, gdzie zainteresowanie europejskim sportem jest znikome i nie śledząc twittera lub innych kanałów informacyjnych dowie się o tym po powrocie z wakacji.JBł pisze:Jakie to jest wszystko pomieszane... :shock:
Chciałbym, żeby Pogba się w końcu wypowiedział albo chociaż dał jakiś znak, bo obecnie wydaje mi się, że wypowiedzi kogokolwiek innego są raczej mało wiarygodne.
Gdyby...wojczech7 pisze:Swoją drogą 120mln to kupa siana. Gdyby tak dało się całość przeznaczyć na Verratiego, chwili bym się nie zastanawiał...
-----------Pjanic-----------
-Herrera-Verratti-Marchisio/Khedira
A teraz idziemy spać. Tzn. Wy. Ja dalej muszę pracować