Mercato (Lato 2016)
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli to prawda, że dostaniemy 120 milionów za Pogbę?! To sprzedawać
. Taka oferta może się nie powtórzyć, a można za takie pieniądze mocno wzmocnić skład. Nie chcę odejścia Francuza, ale wydaje mi się, że takich ofert po prostu się nie odrzuca i trzeba kwotę dobrze zainwestować.

- Cabrini_idol
- Juventino
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/cu ... s-e-inter/
Zmiana frontu CFC i Conte, podobno są otwarci na sprzedaż Cuadrado. Juve i inter zainteresowani. Podobno 30mln zadowoli ich. Czy to dużo ? Nie wiem juz sam, przy dzisiejszym rynku chyba nie...
Zmiana frontu CFC i Conte, podobno są otwarci na sprzedaż Cuadrado. Juve i inter zainteresowani. Podobno 30mln zadowoli ich. Czy to dużo ? Nie wiem juz sam, przy dzisiejszym rynku chyba nie...

- pan Zambrotta
- Juventino
jarmel, usuń to zdjęcie... Siedzę na urlopie we Włoszech, słowa 'Pogba' i 'Manchester' padają średnio co 2 minuty, wchodzę na forum i teraz to
ja nie mogę, ile my znaczymy jeżeli nasza gwiazda wolę odejść do średniaków bez ligi mistrzów...

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 21:41 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbuzini
- Juventino
A co, informacje? Oficjalny komunikat? Ta sama gazeta jest w stanie napisać rano, że 120 mln E nas satysfakcjonuje żeby wieczorem podać, że rozważamy, czy przyjąć ofertę na 150 mln E.jarmel pisze:Serio myślicie, że to jeszcze plotki?Arbuzini pisze:Kilka mocnych plotek o odejściu Pogby i już nagle słabe okienko.
Był rzekomy ostry rajd po Igłę, z którego nic nie wynikło, a wczoraj i dziś wiele gazet o rozpoznawalnych tytułach podało, że:
- Pogba dogadany z United, negocjujemy warunki,
- jednak nie z United, a Realem,
- City bombarduje nas telefonami w sprawie Bonucciego, sam zainteresowany chce przenieść się do Anglii, a my za 60 mln E go puścimy, Obywatele już szykują dla nas hajsy,
- Moise Kean, taki 16 latek z naszych struktur młodzieżowych, odejdzie z Juve za grosze, bo nie włączyliśmy go do pierwszego składu na nowy sezon.
- blackadder
- Juventino
Mam nadzieję że więcej zawodnika bez prawa do wykupu nie wypożyczymy a Marotta uświadomi sobie że stanowisko mówiące że każdy jak chce odejść musi tylko poprosić o transfer jest idiotyczne.jarmel pisze:
To co, za rok tego czwartego pewnie też żegnamy?
Za rok faktycznie Dybala może pójdzie w ślady Pogby, bo bez problemu znajdzie się ktoś kto wyłoży za niego 80mln a zachęci go zarobkami 4 razy wyższymi.
Czas na pewne zmiany, albo o stałym wzmacnianiu się i triumfie w LM możemy zapomnieć.

- Klorel
- Juventino
Ale wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. To nie koniec świata, jeżeli odejdzie Pogba.
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam

- CzeczenCZN
- Juventino
Niektórzy widzę to by własną matkę sprzedali, swoich kolegów i osobisty tyłek - pytanie tylko - za ile?
Serio wy to łykacie? Tak jak wtedy łykaliście ploty o Higuainie - kilka-kilkanaście stron wstecz.
Z waszym podejściem - racja - sprzedawajmy co najlepsze, tylko potem nie płaczcie że zawodnicy nas będą traktować jak przystanek. Kim wy chcecie wzmocnić skład? - Jeżeli wasze marzenia się spełnia o odejściu Pogby - nie spełnią się, ale załóżmy - nie płaczcie że NIKT konkretny tu nie chce przyjść; nie płaczcie że Marotta nie umie kupować - bo wtedy to będzie klub przejściówka. NAJWAŻNIEJSZE! Nie ważcie płakać o braku CL znów, bo z waszym podejściem NIGDY jej nie będzie. Wy byście co roku handlowali - który klub poważny tak robi? Jesteście jak Dzieci FM - np. ci z Naszej Strony pod newsami. Phi

Serio wy to łykacie? Tak jak wtedy łykaliście ploty o Higuainie - kilka-kilkanaście stron wstecz.
Z waszym podejściem - racja - sprzedawajmy co najlepsze, tylko potem nie płaczcie że zawodnicy nas będą traktować jak przystanek. Kim wy chcecie wzmocnić skład? - Jeżeli wasze marzenia się spełnia o odejściu Pogby - nie spełnią się, ale załóżmy - nie płaczcie że NIKT konkretny tu nie chce przyjść; nie płaczcie że Marotta nie umie kupować - bo wtedy to będzie klub przejściówka. NAJWAŻNIEJSZE! Nie ważcie płakać o braku CL znów, bo z waszym podejściem NIGDY jej nie będzie. Wy byście co roku handlowali - który klub poważny tak robi? Jesteście jak Dzieci FM - np. ci z Naszej Strony pod newsami. Phi
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 21:44 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Taka ciekawostka: http://www.transfermarkt.pl/detailsuche ... he/4118905
Według Transfermarkt mamy dwóch najwięcej wartych graczy świata w przedziale 18-23 lata.
Według Transfermarkt mamy dwóch najwięcej wartych graczy świata w przedziale 18-23 lata.
- chuck29
- Juventino
Próbka umiejętności Marko Pjacy z dzisiejszego meczu z Vardarem, gdzie jako jedyny nie zawodzi:
Powtarzam po raz n-ty - kupujecie prawdziwy Skarb i najważniejszą kwestią pozostaje umiejętne wkomponowanie go w taktykę
Powtarzam po raz n-ty - kupujecie prawdziwy Skarb i najważniejszą kwestią pozostaje umiejętne wkomponowanie go w taktykę

- Yaro417
- Juventino
Jak Pogba rzeczywiście chce odejść, to widzę kilka ciekawych piłkarzy, którzy mogliby go zastąpić, ale to raczej melodia przyszłości, niż gracze na tu i teraz - Youri Tielemans, Riechedly Bazoer, Mahmoud Dahoud. Gracze 19/20-letni, mający duże pole do rozwoju. Każdy z nich byłby pewnie do wyjęcia za nie więcej niż 25-30 mln, choć mogę się mylić, bo teraz byle leszcz tyle ksosztuje. Znając Marottę, to raczej nie wyda więcej na jednego gracza, zresztą teraz ciężko o takiego piłkarza, który z miejsca stałby się godnym następcą Pogby.
Nasz środek pola na przyszły sezon widzę tak: Marchisio - Pjanić - Khedira. No niestety nie jest to formacja na zdobycie LM, zwłaszcza biorąc pod uwagę podatność na kontuzje naszych piłkarzy
To co na początek nadchodzącego sezonu powtórka z rozrywki z ubiegłego roku i tylko jeden zdrowy (tym razem Pajnić) zawodnik będzie miał za zadanie ciągnąc ten wózek zwany naszą pomocą
Nasz środek pola na przyszły sezon widzę tak: Marchisio - Pjanić - Khedira. No niestety nie jest to formacja na zdobycie LM, zwłaszcza biorąc pod uwagę podatność na kontuzje naszych piłkarzy
To co na początek nadchodzącego sezonu powtórka z rozrywki z ubiegłego roku i tylko jeden zdrowy (tym razem Pajnić) zawodnik będzie miał za zadanie ciągnąc ten wózek zwany naszą pomocą

- jarmel
- Redaktor
Arbuzini przecież wiem, że 90% tych info transferowych jest wyciągniętych z dupy, ale sam przyznaj że jeśli z każdej strony bombardują nas takimi informacjami jak wczoraj i dziś to na bank jest coś na rzeczy.
Jeszcze te milczenie Pogby i naszych sterników, no kurde, przecież to już musi być przesądzone. Ja tam się już po prostu nie łudzę. Może mały zakład?
Jeszcze te milczenie Pogby i naszych sterników, no kurde, przecież to już musi być przesądzone. Ja tam się już po prostu nie łudzę. Może mały zakład?

i właśnie o to mam największy ból dupy..pan Zambrotta pisze: ja nie mogę, ile my znaczymy jeżeli nasza gwiazda wolę odejść do średniaków bez ligi mistrzów...
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jezeli rzeczywiscie sprzedamy Pogbe, to szkoda ze mu nie wyszlo euro, wzielibysmy jeszcze wiecej.
Nie ma co panikowac. Jezeli gosc chce odejsc, to nic Marotta nie zrobi. Tak jak Paratici powiedzial, sa gotowi na rozne scenariusze.
Nie ma co panikowac. Jezeli gosc chce odejsc, to nic Marotta nie zrobi. Tak jak Paratici powiedzial, sa gotowi na rozne scenariusze.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Asamoah-Pjanic-Lemina i tak wygląda lepiej niż Pogba-Padoin-Lemina. Lemina z meczu na mecz wyglądał coraz pewniej, a Asamoah ma wreszcie szansę normalnie przygotować się do sezonu.Yaro417 pisze:To co na początek nadchodzącego sezonu powtórka z rozrywki z ubiegłego roku i tylko jeden zdrowy (tym razem Pajnić) zawodnik będzie miał za zadanie ciągnąc ten wózek zwany naszą pomocą
- shaggy1987
- Juventino
Pogba mógłby zostać przynajmniej jeszcze sezon.... Rozumiałbym jakby chciał odejść do Realu, Barcy czy PSG ! Ale do ManU ?! Bez LM ?! Ehh
BTW : Nasz nowy nabytek PJACA, strzelił właśnie bramkę z karnego
Już 2gą 

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 22:13 przez shaggy1987, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yaro417
- Juventino
Wiem Crunny, mamy inne opcje, ale sam przyznasz, że jak na LM to jednak słabo to wygląda.
Ponadto jeśli za Pogbę dostaniemy 120 mln (choć nie wiadomo, czy w tę cenę nie będą wliczone jakieś bonusy, co początkowo mogłoby obniżyć nasz zarobek) to 24 mln i tak dostanie Raiola, a zatem nam pozostanie 96 baniek - czyli mniej więcej tyle ile wynosi klauzula Higuana. Wiem, że zaraz mnie większość forum zjedzie, ale ja bym z Igą zaryzykował i rozbił na niego bank. Dlaczego - prosty powód. Jak wydamy teraz na niego 94 mln, to jestem pewien, że zakończy on u nas swoją karierę, grając na światowym poziomie, 4/5 lat. Lepsze to, niż kupić kolejną młoda perełkę, którą jak już oszlifujemy, to po roku, czy max dwóch i tak od nas odejdzie.
Ponadto jeśli za Pogbę dostaniemy 120 mln (choć nie wiadomo, czy w tę cenę nie będą wliczone jakieś bonusy, co początkowo mogłoby obniżyć nasz zarobek) to 24 mln i tak dostanie Raiola, a zatem nam pozostanie 96 baniek - czyli mniej więcej tyle ile wynosi klauzula Higuana. Wiem, że zaraz mnie większość forum zjedzie, ale ja bym z Igą zaryzykował i rozbił na niego bank. Dlaczego - prosty powód. Jak wydamy teraz na niego 94 mln, to jestem pewien, że zakończy on u nas swoją karierę, grając na światowym poziomie, 4/5 lat. Lepsze to, niż kupić kolejną młoda perełkę, którą jak już oszlifujemy, to po roku, czy max dwóch i tak od nas odejdzie.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2016, 22:07 przez Yaro417, łącznie zmieniany 1 raz.