Mercato (Lato 2016)
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Rugani ma dla naszego zarządu status Nie na sprzedaż więc nie ma co się obawiać.
O ile dobrze zrozumiałem to na tutto pojawiło się info, że to my będziemy płacić pensje Berardiemu w tym sezonie. A w przyszłym na bank do nas dołączy.
O ile dobrze zrozumiałem to na tutto pojawiło się info, że to my będziemy płacić pensje Berardiemu w tym sezonie. A w przyszłym na bank do nas dołączy.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2016, 13:41 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja chcialem tylko powiedziec, ze Alexis Sanchez, to nie jest "9", a niektorzy od samego poczatku go tam upychaja. Poza tym wszyscy wiemy, jakich wysunietych lubi nasz Max, a Chilijczyk ma 169cm :roll: To mega szybki, boczny napastnik. My 4-3-3 nie bedziemy grac, wiec...
Co do naszej obrony, to w czerwcu rozpisalem sobie takie fantamercato:
----------------------- Buffon -------------------------
------------------- (Neto/Mirante) ---------------------
---------- Barzagli --- Bonucci --- Chiellini ----------
----------- (Benatia/N'Koulou) --- (Rugani) ------------
PS.
Yno Cavani! :eusa:
Tez tego sie obawiam, bo jednak co jak co, ale taki Mandzur, to super rezerwowy, tylko ze byc nim nie chce. Jego ew. odejscie rodzi jeszcze taki problem, ze znowu bedziemy musieli szukac rezerwowej "9". Z drugiej strony Mario ma juz 30lat i TOPem to on nie jest, wiec chyba jedyny kierunek dla niego, to jakis bogaty sredniak Premiership.RICTOR pisze:No jakby przyszła do nas typowa 9 w wydaniu tap madl to Mario prawdopodobnie sam nas poprosi o transfer bo nie po drodze mu z ławką rezerwowych. To akurat nie są wymysły.
38mln. - wlasnie sprawdzalem.dimebag11 pisze:(ktoś pamięta za ile kupił go wtedy de Laurentiis?).
Co do naszej obrony, to w czerwcu rozpisalem sobie takie fantamercato:
----------------------- Buffon -------------------------
------------------- (Neto/Mirante) ---------------------
---------- Barzagli --- Bonucci --- Chiellini ----------
----------- (Benatia/N'Koulou) --- (Rugani) ------------
PS.
Yno Cavani! :eusa:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mzm
- Dortmundczyk
To info z wczoraj, a z przed 5 minut ze SportBilda jest takie, że transfer już załatwiony, 28 milionów euro, kontrakt do 2021 roku.damszn pisze:BILD - Goetze porozumiał się z Borusią Dortmund, teraz kluby muszą się dogadać, Borusia oferuje 23mln a Bayern chce 4mln. Szkoda że nie do nas bo suma niska.
- jpjp5
- Juventino
haha 90 mln za higuaina, wiekszej bajki nie mogli wymyslic. Tak to jest jak sprzedajemy zawodnika do zespołu który ma również dobrych zawodników. Jak sprzedawalismy Morate to do Turynu szedl Isco badz James, teraz sprzedajemy Pereyre to higuain. Marotta przy okazji rozmow z klubem zapyta sie o kogos a dziennikarze juz snuja wielkie oferty. Hahah jeszcze za 90 mln 29-latka. Za takie pieniadze mozna by bylo kupic mlodszego i lepszego z wiekszym doswiadczeniem np Griezmann
- Kadziel
- Juventino
Sanchez w reprezentacji gra na "9", ba prezentuje się tam bardzo dobrze. Niestety, jak wspomniałeś Max lubi grać konfiguracją duży i mały, a szkoda, bo atak Sanchez-Dybala wspomagany przez Pogba-Pjanić i Sandro-Alves mógłby pokazać sporo ładnej, technicznej piłki.Jacky pisze:Ja chcialem tylko powiedziec, ze Alexis Sanchez, to nie jest "9", a niektorzy od samego poczatku go tam upychaja. Poza tym wszyscy wiemy, jakich wysunietych lubi nasz Max, a Chilijczyk ma 169cm :roll: To mega szybki, boczny napastnik. My 4-3-3 nie bedziemy grac, wiec...
PS. Dawać tego Milika !
- Mateuszello
- Juventino
A ja może z innej beczki - co z tym Benatią? Ciągle mam wrażenie, że ostatecznie nas nie zasili.
Długo trwało to przybycie do Turynu odkąd rzekomo już ubiliśmy interes. Wczoraj te badania też trwały długo jak chyba jeszcze nigdy dotąd. Żeby się nie okazało, że powtarzali je aż w końcu wyjdą pozytywne wyniki, a jak to się za X próbą nie wydarzyło to machnęli ręką
. Myślałem, że rano będzie już oficjalka i po wywiadach.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- chuck29
- Juventino
Co do Pjacy jeszcze, dziś Zlatko Kranjcar na konferencji prasowej powiedział, że Marko w niedzielę wyjdzie w pierwszym składzie w ligowym meczu z Lokomotivą. Oczywiście to może być jakaś zasłona dymna czy czcze gadanie pod publiczkę, niemniej jednak wygląda na to, że jeszcze nie wszystko jest dograne w kwestii jego transferu i saga może się jeszcze trochę przeciągnąć.
- Olek1987
- Juventino
Jakies formalności zwiazane z paszportem...Mateuszello pisze:A ja może z innej beczki - co z tym Benatią? Ciągle mam wrażenie, że ostatecznie nas nie zasili.Długo trwało to przybycie do Turynu odkąd rzekomo już ubiliśmy interes. Wczoraj te badania też trwały długo jak chyba jeszcze nigdy dotąd. Żeby się nie okazało, że powtarzali je aż w końcu wyjdą pozytywne wyniki, a jak to się za X próbą nie wydarzyło to machnęli ręką
. Myślałem, że rano będzie już oficjalka i po wywiadach.
Zero szacunku dla Pogby
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Oglądałem ubiegłoroczne Copa America, na tym też widziałem 3 spotkania z udziałem Chile i na szpicy tak jak zawsze grał Vargas. Sanchez śmigał po lewym skrzydle (w zeszłym roku bardziej jako cofnięty napastnik) tak jak w Arsenalu, tyle że brał na siebie dużo więcej rozegrania niż w klubie.Kadziel pisze:Sanchez w reprezentacji gra na "9", ba prezentuje się tam bardzo dobrze. Niestety, jak wspomniałeś Max lubi grać konfiguracją duży i mały, a szkoda, bo atak Sanchez-Dybala wspomagany przez Pogba-Pjanić i Sandro-Alves mógłby pokazać sporo ładnej, technicznej piłki.
Liczę na jakąś zabójczą dziewiątkę. Niestety prawda jest taka, że na rynku fajnych opcji nie ma, a ja w Gonzalo nie wierzę (Icardiego, mówiąc delikatnie, nie lubię). Marzeniem byłby niezmiennie od lat, ten sam człowiek - Cavani. Pod koniec zeszłego sezonu miał okazję pograć trochę dłużej na swojej ulubionej pozycji i ładował jak za dawnych czasów. U nas pewnie rozszerzyłby swoją kolekcję klubów, którym władował hat-tricka o Napoli i Fiorentinę i miałby wszystkie tuzy na rozkładzie. Szkoda, że gruby nie wciska francuskim szejkom Lukaku, może by coś wtedy ruszyło.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ze względów formalnych oficjalne potwierdzenie pojawiło się dopiero przed chwilą (link do komunikatu), ale piłkarz trenował dzisiaj w Vinovo - info od pracującego przy klubie Balzariniego.Mateuszello pisze:A ja może z innej beczki - co z tym Benatią?
- Paolo Bargiggia dla Premium Sport: Higuain chce się przenieść do Juve w takim samym stopniu, w jakim Juve chce go pozyskać. Pełne porozumienie z zawodnikiem zostało już osiągnięte. Agent piłkarza (jego brat) potwierdza porozumienie ze Starą Damą. Ten sam dziennikarz poinformował, że Higuain‬ odrzucił Arsenal i chce tylko do nas.
- Radio Crc (źródło bliskie środowiska klubu z Neapolu) informuje, że faktycznie brat zawodnika osiągnął z nami porozumienie, ale obecnie jest nieosiągalny i odrzuca wszelkie połączenia telefoniczne.
- PlanetJuve
- Juventino
Czy to by aż tak realne,że zgarniemy Igle?? :shock: Ponoć klauzula już nieaktualna (inne źródla podają ze do 31 lipca). Takiej akcji nawet z Sanchezem nie było. Oby nie kosztem Ruganiego. Coś grubego się dzieje 
Jak mamy porozumienie z zawodnikiem to może się to odbyć na podobnych zasadach jak w przypadku Pjanicia- wola zawodnika zdecyduje.

Jak mamy porozumienie z zawodnikiem to może się to odbyć na podobnych zasadach jak w przypadku Pjanicia- wola zawodnika zdecyduje.
- Basiek
- Juventino
Mrozzi A jak wg. dzisiejszych doniesień wygląda forma płatności? Dalej mówi się o 60 milionach i karcie Pereyry? Wczoraj przewijała się informacja o konieczności zapłacenia całości klauzuli, co brzmi moim zdaniem, dość niedorzecznie. Może są jakieś nowe informacje i pomysły na zbicie ceny?CavAllano pisze:Ze względów formalnych oficjalne potwierdzenie pojawiło się dopiero przed chwilą (link do komunikatu), ale piłkarz trenował dzisiaj w Vinovo - info od pracującego przy klubie Balzariniego.Mateuszello pisze:A ja może z innej beczki - co z tym Benatią?
- Paolo Bargiggia dla Premium Sport: Higuain chce się przenieść do Juve w takim samym stopniu, w jakim Juve chce go pozyskać. Pełne porozumienie z zawodnikiem zostało już osiągnięte. Agent piłkarza (jego brat) potwierdza porozumienie ze Starą Damą. Ten sam dziennikarz poinformował, że Higuain odrzucił Arsenal i chce tylko do nas.
- Radio Crc (źródło bliskie środowiska klubu z Neapolu) informuje, że faktycznie brat zawodnika osiągnął z nami porozumienie, ale obecnie jest nieosiągalny i odrzuca wszelkie połączenia telefoniczne.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/