Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
Cos jest narzeczy to na pewno. Jedziemy :
Juventus are trying to make the impossible possible... Signing Higuain (via @romeoagresti)
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/14 ... resh_ce-cp#
Nawet jak sie nie uda a pewnie nie uda sie sprowadzic Gonzalo to i tak pokazuje to rywalom i przede wszystkim Europie, ze Juve stac na co raz wieksze kontrakty i licytacje. Wreszcie. Wracamy tam gdzie nadal powinnismy byc gdyby nie farsapolli.
Juventus are trying to make the impossible possible... Signing Higuain (via @romeoagresti)
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/14 ... resh_ce-cp#
Nawet jak sie nie uda a pewnie nie uda sie sprowadzic Gonzalo to i tak pokazuje to rywalom i przede wszystkim Europie, ze Juve stac na co raz wieksze kontrakty i licytacje. Wreszcie. Wracamy tam gdzie nadal powinnismy byc gdyby nie farsapolli.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Jeśli miałbym wybierać pomiędzy Igłą a Icardim to zdecydowanie Icardim, który jest o kilka lat młodszy i wcale nie jest gorszy. Jego charakter mnie nie interesuje bo ma kto go tutaj przywołać do porządku.

- Wojtek
- Juventino
Dziś w fifie kupiłem Sancheza dokładnie za 60+PereyraBasiek pisze:Wydaje mi się, że wszyscy cytują to samo źródło - komentarz na twitterze niejakiego Fabio Ravezzaniego. 60 mln plus Pereyra.
Mam nadzieję, że jednak Igła to ściema

- Cabrini_idol
- Juventino
alessandro z calym szacunkiem, ja osobiscie nie przepadam ani za Icardim ani za Gonzalo ale no prosze Cie... Pipita zjada Icardiego pod kazdym wzgledem... Poza tym Gonzalo wcale nie jest stary. Jest w ym samym wieku co Cavani 29. 3 lata grania na poziomie top world.
GDM juz szykuje swojego newsa odnosnie Juve i Pipity.
GDM juz szykuje swojego newsa odnosnie Juve i Pipity.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2016, 21:52 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- rydwadydwa
- Juventino
A ja myślę, że Higuain i Icardi to zasłony dymne, przewijają się takie nazwiska w mediach bo albo gazety strzelają ślepakami, albo my wysyłamy takie sygnały, a po cichu dogadujemy kogoś innego. Płakałbym ze szczęścia gdyby Igła do nas dołączył, ale nie uwierzę ani w niego, ani w Icardiego dopóki nie zobaczę ich w koszulce Juve 

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
50mln za Icardiego, a 70 za Higuaina ? Ani jeden ani drugi nie przesadzaja o losach meczow, dodatkowo Igla w kluczowych momentach daje pupy. Juz wolalbym Icardiego, nie mowiac o Sanchezie, czy Cavanim.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nicola de Bonis (fan Juve, bedacy blisko klubu - prowadzi znana audycje radiowa) infomuje, ze nie wie, na ile te ostatnie doniesienia sa prawdziwe, ale w trakcie Copa America faktycznie robilismy niesmialy sondaz.
Dla mnie Higuain nie jest mozliwy i nawet nie chodzi o pieniadze, a o relacje obu klubow. Mozliwe, ze chcemy po prostu nieco namieszac na podworku wujka de Laurentiisa.
EDIT:
Di Marzio - wszystko jest prawda i mamy juz "tak" od Higuaina. Teraz chcemy rozmawiac z Napoli. Pilkarz dostalby 4-letni kontrakt i 7,5 mln rocznie.

Dla mnie Higuain nie jest mozliwy i nawet nie chodzi o pieniadze, a o relacje obu klubow. Mozliwe, ze chcemy po prostu nieco namieszac na podworku wujka de Laurentiisa.

EDIT:
Di Marzio - wszystko jest prawda i mamy juz "tak" od Higuaina. Teraz chcemy rozmawiac z Napoli. Pilkarz dostalby 4-letni kontrakt i 7,5 mln rocznie.

Ostatnio zmieniony 14 lipca 2016, 21:57 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
boom
GDM pisze ze mamy jakies wstepne porozumienie na 7,5 mln dla Higuaina i chcemy zaplacic klauzule ale rozbita na 2 lata
mediaset tez tak twierdzi...
Pogba
:
edit : Coraz wiecej zrodel pisze o Higuainie. GDM rowbiez twierdzi, ze Pogba zostaje w Juve.
GDM pisze ze mamy jakies wstepne porozumienie na 7,5 mln dla Higuaina i chcemy zaplacic klauzule ale rozbita na 2 lata

mediaset tez tak twierdzi...
Pogba

edit : Coraz wiecej zrodel pisze o Higuainie. GDM rowbiez twierdzi, ze Pogba zostaje w Juve.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2016, 22:00 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- fazzik8
- Juventino
Nie wierze, że Marotta zapłaci 94 mln. Nie ma szans. To już jest ściemaCabrini_idol pisze:boom
GDM pisze ze mamy jakies wstepne porozumienie na 7,5 mln dla Higuaina i chcemy zaplacic klauzule ale rozbita na 2 lata![]()
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gdzies mi mignelo info, ze ta klauzula na przeszlo 90 mln nie jest juz aktualna i 75 by styklo, ale nie pamietam zrodla. Czesc zaplaty to karta Peryery.
W zyciu nie zgodzilibysmy sie na te klauzule, nawet jesli rozbilibysmy to na 2 lata.
Na rozbrat z Pogba nic nie wskazuje, raczej na dofinansowanie od Exoru.
W zyciu nie zgodzilibysmy sie na te klauzule, nawet jesli rozbilibysmy to na 2 lata.
- meda11
- Juventino
- Cabrini_idol
- Juventino
John stawia Higuaina
Taki tam odpal po koksie.

- Vincitore
- Juventino
Criscitello, mający ostatnio niezłą skuteczność w swoich newsach, napisał, że Higuain w Juve może wylądować, ale absolutnie nie w tym okienku.
Panowie, zejdźmy na ziemię. 94 bańki? Serio uważacie, że Marotta tyle zapłaci? Ja wiem, że mamy spore środki na to okienko, ale bez jaj. Może próbujemy coś zamącić w Neapolu, Pipita ma problemy z nowym kontraktem, pewnie się dla jaj wbijamy między wódkę a zakąskę, by coś namieszać.
Chociaż jeżeli by to doszło do skutku, to kolejny sezon Serie A nie ma najmniejszego sensu, liga zjedzona już na początku mercato.
Panowie, zejdźmy na ziemię. 94 bańki? Serio uważacie, że Marotta tyle zapłaci? Ja wiem, że mamy spore środki na to okienko, ale bez jaj. Może próbujemy coś zamącić w Neapolu, Pipita ma problemy z nowym kontraktem, pewnie się dla jaj wbijamy między wódkę a zakąskę, by coś namieszać.
Chociaż jeżeli by to doszło do skutku, to kolejny sezon Serie A nie ma najmniejszego sensu, liga zjedzona już na początku mercato.
- Morgesztern
- Juventino
Tottenham and Arsenal are interested in signing Mauro Icardi, says the Argentine striker's wife and agent Wanda Nara. Wspomina tez o Romie, Atletico i Napoli. (SkySports)
Jak okaże się, że bierzemy Igłę to będę naprawdę pod wrażeniem. Zabrać Pjanicia Romie i Higuaina Napoli?
Jak okaże się, że bierzemy Igłę to będę naprawdę pod wrażeniem. Zabrać Pjanicia Romie i Higuaina Napoli?

- fazzik8
- Juventino
CavAllano pisze:Gdzies mi mignelo info, ze ta klauzula na przeszlo 90 mln nie jest juz aktualna i 75 by styklo, ale nie pamietam zrodla. Czesc zaplaty to karta Peryery.
75 mln to jest Zaza 30 mln + Morata 30 mln + Pereyra to akurat osiągalne. I co jak co może fanem Gonzalo nie jestem, ale obecnie po Suarezie i Ibrahimovicu to napastnik TOP 3 Europy. Za 75 mln myślę, że to przystępna cena. Jaki taki No name przed Euro Renato Sanchez do Bayernu poszedł za 60 mln. Pamiętajmy, że napastnik to zawsze najdroższa pozycja