Transfery w Europie
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kolo w ogole jest jakis dziwny. W pilke kopac potrafi, a z Brazylii, gdzie sie wychowal wyjechal do... Japonii. Pogral tam w kilku klubach, po czym wylowilo go FC Porto. Z Porto kierunek: zimna Rosja (Zenit), by po czterech latach przeniesc sie do... Chin :shock: Ja wiem, ze Ruskie i teraz Chinczyki maja flote, ale naprawde nie mogl sobie ogarnac lepszych klubow? Moze nie chcial. Aha, co do tych chinskich miliardow, to one mi jakos smierdza.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Brazylijczyk Hulk został pozyskany prze Szanghaj SIPG za blisko 56 mln € :shock:. Oj rośnie nam klubom europejskim konkurencja!
Tak sobie mysle jeszcze o Vrsaljko - poszedl do Atleti za 16mln. a my teraz dlubiemy przy Cuadrado za 22

ED.
@down: chyba nie do konca sie rozumiemy, ale nieistotne

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2016, 17:24 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Shadow Marshall
- Juventino
Kolega chyba nie wie, że w Chinach od wielu lat nie pracuje się za miskę ryżu. Zarobki są już podobne do tych co w Polsce, a koszty życia mniejsze. Chińczycy mają kasę. Stać ich i to nie jak europejczyka na kredyt tylko za gotówkę.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ten sam los spotkał Papissa Cissé z Newcastle. 31-letni Senegalczyk będzie otwierał ciasteczka z wróżbą w Shandong.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
40mln za 2.5 roku gry? ciężko się rezygnuje z takiej kasy w wieku 31 lat ;]
dla porównania Gacek w Torino ma zarabiać 1.8 na sezon...
dla porównania Gacek w Torino ma zarabiać 1.8 na sezon...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Nie tak dawno temu:

Na transfer do Barcy wystarczyło. Zobaczymy na ile zdoła odciążyć Albę.jackop pisze:Tylko jakaś bajeczna oferta z Chin mogłaby przekonać Wujka Pata do nie przedłużenia kontraktu, w co wątpię. Szkoda, bo do głowy przyszło mi ciekawe nazwisko jako alternatywa - mianowicie Luca Digne. Obecnie wypożyczony do Romy z PSG, zna ligę, młody, posiada doświadczenie międzynarodowe i prezentuje wystarczający poziom, by zostać zmiennikiem Sandro. Przy tendencji Maksa do rotowania wahadłami, zgarnąłby wystarczającą ilość minut.
AdiJuve pisze:Digne? Nie widzę sensu, trzeba by rzucić min. 15 baniek a to nie jest wcale gracz lepszy od Evry[...]
Cabrini_idol pisze:ps jaki Digne ? koleś jest cienki jak sik pająka.
Cabrini_idol pisze:Proszę Cie nie żartujmy z Digne, on już pokazał w kilku ( w większości) meczach jaki z niego wafel.
Szikit pisze:Nie bardzo rozumiem pomysł jackopa z tą lewą flanką. Chcemy zapłacić 10mln tylko po to, żeby zamiast 34latka grającego jako tako, mieć w składzie 22latka, który gra słabo. Rewelacyjna inwestycja.
Vincitore pisze:Wolę Francuza, który jest dobrze ustawiony, skoczny i potrafi nieźle czytać grę, od jakiegoś kasztana pokroju Digne.
^ żebym wiedział, kogo ewentualnie później szukaćKucharius1 pisze:[...]Digne w dobrej formie było statnio z 3 lata temu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Oj jackop jackop, ja nadal uwazam, ze Digne to przecietny obronca i w Barcelonie zrobi kariere podobna do tej Vidala.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A myslalem, ze to Giovinco wygral zycie... To naprawde chore, co te Chinczyki wyrabiajoWojtek pisze:A tu ranking najlepiej zarabiających Włoskich piłkarzy.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
- Maly
- Juventino
do piątku? to kiedy otwiera się kolejny raz? za miesiąc?:D
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Shadow Marshall
- Juventino
Spoko...Janusze w Cebulandii dalej będą powtarzać, że w Chinach bieda aż piszczy i standardowo Chińczyk tyra 2 dni w ciągu dnia za miskę ryżu.Jacky pisze:A myslalem, ze to Giovinco wygral zycie... To naprawde chore, co te Chinczyki wyrabiajoPonoc chinskie mercato trwa do piatku.
Dobry ruch Pelle. Facet w Europie nie miał co liczyć na pierwszy skład w jakiejkolwiek drużynie grającej w LM.
- Maly
- Juventino
nie przesadzaj
przykładowy Celtic dałby się o niego zabić
a patrząc na zestawienie drużyn z najwyższym rankingiem UEFA, które mogą zagrać w LM to pewnie z 1/3 by go wzięła do pierwszego składu
ale no ma chłop 31 lat, na MŚ na 99% i tak by nie pojechał już a 40mln to nie zarobił przez całą swoją dotychczasową karierę, głupi by odrzucił taką ofertę

ale no ma chłop 31 lat, na MŚ na 99% i tak by nie pojechał już a 40mln to nie zarobił przez całą swoją dotychczasową karierę, głupi by odrzucił taką ofertę
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateuszello
- Juventino
A do tej pory stanowisko DS-a nie zajmował nasz ex Jean-Cluade Blanc? Czy to nie pierwsza taka rola Holendra? :eh:joy pisze:Co prawda o nie transfer piłkarza ale Patrick Kluivert został dyrektorem sportowym PSG
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero