LaLiga
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Hehe.Wydaje mi sie, ze wygląda jak krulik Bugskouba pisze:a ja bym powiedzia, że jest... podobny do królika :lol:El_chico_a_Coruna pisze:Sousa uważa, że Ronaldo jest idealnym kandydatem na bohatera książek obrazkowych, gdyż posiada "charyzmę" i "ma wielki wpływ na dzieci"
Niech sie lepiej nie ośmiesza i w żadnych komiksach nie występuje, no chyba że chce być tym królikiem Ronnim.
- Yari
- Juventino
A ja nie wypoiwiem się na temat tematu:D
( ale zabrzmiało:):)) , natomiast chce się wyżalić
Chciałbym żeby wróciły stare czasy dla komiksu tak polskiego jak i zagranicznego. Dawniej komiksy można było kupić wszędzie i za śmieszne pieniądze. Teraz niedość że jest ich jak na lekarstwo i są drogie to większość społeczeństwa sądzi że to rozrywka dla dzieci. To jest oczywiście bzdura. Komiks to świetne połączenie sztuki z książkami , z przewagą tego pierwszego.Mam w domu sporawą ilość komiksów starszego pokolenia
( tzn po moim bracie) , przeczytałem je chyba po kilkanaście razy ( nie przesadzam). Np, Kajko i Kokosz , Yans , Asterixy , Thorgal, Kapitan Klos, Tetful i mase pojedynczych serii komiksowych, bardzo dobre były komiksy marvela. Niestety teraz nic nie jest jak dawniej.
Ech
Świat zszedł na psy

Chciałbym żeby wróciły stare czasy dla komiksu tak polskiego jak i zagranicznego. Dawniej komiksy można było kupić wszędzie i za śmieszne pieniądze. Teraz niedość że jest ich jak na lekarstwo i są drogie to większość społeczeństwa sądzi że to rozrywka dla dzieci. To jest oczywiście bzdura. Komiks to świetne połączenie sztuki z książkami , z przewagą tego pierwszego.Mam w domu sporawą ilość komiksów starszego pokolenia

Ech
Świat zszedł na psy
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ten pajac sie tylko do komiksów nadaje.Nigdzie indziej!!!!Podobnie jak cały Real!!! 8)
- Slim
- Juventino
Wole komiksu z SpiderManem, Batmanem i innymi bohaterami niz z Ronaldo ;] Chyba ze komiks bylby o Juve i o Del Piero 
byl swietna bajka... To bylo cos wspanialego
I jesli chcieliby zrobic kontunuacje to tylko z zawodnikami Juve
hehe
Innej nie bede ogladal 
PS. Kto ma moze odcinki tego na CD?:P chetnie kupie
PS2 Prosze moderatorow o usuniecie mojego ponizszego posta... bo sie zagapilem i napisalem 1 po 2 chcialem wymazac ale sie nie da... Sorrki wielkie....

"Kapitan HAWK" czly kapitan Jastrzab a nie OrzelSarsik pisze:Może niedługo zrobią drugą część kapitana orła tylko, że teraz bohaterami będą piłkarze Realu :?
Fatalny pomysł z tym komixem

PS. Kto ma moze odcinki tego na CD?:P chetnie kupie

PS2 Prosze moderatorow o usuniecie mojego ponizszego posta... bo sie zagapilem i napisalem 1 po 2 chcialem wymazac ale sie nie da... Sorrki wielkie....
Ostatnio zmieniony 09 marca 2004, 16:37 przez Slim, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alessandro
- Juventino
Napastnik Realu Madryt Raul Gonzales wyszedł w podstawowym składzie swojej drużyny na ćwierćfinałowy mecz Ligi Mistrzów przeciwko AS Monaco i ustanowił tym samym rekord występów w piłkarskiej Champions League.
Hiszpański gracz po raz 86. wyszedł w podstawowym składzie w meczu Ligi Mistrzów. Tym samym poprawił osiągnięcie angielskiego piłkarza Manchesteru United, Gary'ego Neville'a, który do tej pory zagrał od początku w 85. spotkaniach.
Raul jest także czołowym strzelcem rozgrywek Champions League. Do tej pory Hiszpan zdobył 44 gole. Napastnikowi Realu brakuje tylko pięciu trafień, by wyrównać rekord rozgrywek o klubowy Puchar Europy, należący do innego zawodnika "Królewskich", Alfredo di Stefano.
http://sport.onet.pl/1020297,252,221533 ... plina.html
Hiszpański gracz po raz 86. wyszedł w podstawowym składzie w meczu Ligi Mistrzów. Tym samym poprawił osiągnięcie angielskiego piłkarza Manchesteru United, Gary'ego Neville'a, który do tej pory zagrał od początku w 85. spotkaniach.
Raul jest także czołowym strzelcem rozgrywek Champions League. Do tej pory Hiszpan zdobył 44 gole. Napastnikowi Realu brakuje tylko pięciu trafień, by wyrównać rekord rozgrywek o klubowy Puchar Europy, należący do innego zawodnika "Królewskich", Alfredo di Stefano.
http://sport.onet.pl/1020297,252,221533 ... plina.html
- Mario_166
- Juventino
Fakt raul zawsze dobrze spisdywal sie w LM mysle ze rekord di stefano niedlugo zostanie pobity przez raula ale moze alex jescze dogoni raule
gdzies czytalem ze tez jest wysoko w klasyfikacji strzelcow LM
- Andryk
- Juventino
tak alex ma coś około 40 bramek
raul to jest fantastyczny zawodnik gdyby nie raul, real napewno by nie zachodził tak daleko jal teraz, on jest symbolem relau i dobrym, wiernym kapitanem, ale tak samo jest w juve z Alexem. Raul to kawał dobrego napastnika, który może pobić każdy rekord!!
raul to jest fantastyczny zawodnik gdyby nie raul, real napewno by nie zachodził tak daleko jal teraz, on jest symbolem relau i dobrym, wiernym kapitanem, ale tak samo jest w juve z Alexem. Raul to kawał dobrego napastnika, który może pobić każdy rekord!!
- Sarsik
- Juventino
Bardzo lubię Raula i bardzo żałuję, że gra akurat dla Realu. Ma on "dopiero" 27 lat, a już jest liderem pod względem liczby goli i w LM, i w reprezentacji. Raul jest obok Shearera moim ulubionym zawodnikem, który nigdy nie grał w Juventusie.
I need a girl that I can train.