Mila na Wyspy, Rasiak do Włoch

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czy sądzisz, ze Ci dwaj piłkarze odejdą?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 13:17

Rasiak do Seriea? Dobre... to pol pilkarza pcha sie do najlepszej ligi swiata. Nie rozsmieszajcie mnie... Żaden Polak sie nie nadaje do wloskiego klubu. Zanim boski Grzesio strzelil by bramke, minely by wieki. Juz wielu o niebo lepszych graczy, przejechalo sie na SerieA.

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 13:38

Oni napewno odejdą ale dopiero w lato. Wyjątkiem może byc zdobycie mistrzostwa polski, wtedy Rasiak zostanie(tak sam mówił), a co z Milą? Zapewne odejdzie. I bardzo dobrze bo w Polsce zmarnowałby sie chłopak. Tylko niech nie przechodzi do klubu w kturym bedzie grzał ławe jak kałuzny.

Forza Juventus
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:22

Moim zdaniem obaj ci piłkarze,a zwłąszcza Rasiak sa za słabi zarówno na Premiership jak i SerieA.Słyszałem,że Rasiak ma oferte z Sieny..Ten zawodnik zagrał kilka razy w kadrze,zaliczył średnie wystepy w UEFA i juz uważa się za niewiadomo jaka gwiazde..Moim zdaniem jedynym polskim napastnikiem,który mógł by myśleć o grze w jakims słabszym klubie ligi łoskiej jest Maciej Zurawski.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 17:23

Coś mi sie zdaje że odejdą , nie jestem tylko pewien czy do tak znanych lig. Groklin jest jeszcze za słabą druzyną żeby nie srzedawac swoich najlepszych piłkarzy. Dzis to w Polsce chyba tylko Wisło dorosła do Euroby i juz tak dużo nie sprzedaje

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
ODPOWIEDZ