Mercato (Lato 2016)
- Haris
- Juventino
Być może będziemy dopiero rozmawiać z Cheslea, a teraz nie chcemy zawracać Antkowi głowy podczas Euro.JBł pisze:O tym, że był wypożyczony do 30 czerwca doskonale sobie zdaje sprawę. Dziwi mnie jednak brak jakiegokolwiek pożegnania, informacji.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To bym sie dopiero wkurzyl, jeszcze Berardi i masakra. Gdziekolwiek tylko nie do Interu. Wydaje mi sie ze mamy jasne cele transferowe, dlatego nie widac i nie slychac Marotty. Mozliwe ze o tych potencjalnych celach uslyszymy dopiero przed finalizacja. Reszta to tylko plotki.CavAllano pisze:kawek pisze:Kto jest tym drugim zawodnikiem? bo już się pogubiłem
Przeciez napisalem - Caprari i Pjaca.![]()
Sky informuje, ze inter jest pewny swego w kwestii pozyskania Gabriela Jesusa.
Zespol z Mediolanu intensyfikuje swoje dzialania w kierunku Brazylijczyka.
UP:
Nie wydaje mi sie, by nasze zainteresowanie Ben Arfa bylo faktyczne.
- Robaku
- Juventino
Panowie spokojnie. INter pokazał klasę w tym sezonie. Oni muszą się wzmacniać, przecież ich ofensywa to jakiś zart.
Eder, który dopiero zaczął co nie co pokazywac na Euro, ale też nie można byc pewnym, że zostanie w Interze. Podobnie Perisic.
Jove to wiadomo szklanka i pewnie wróci do City. Biabiany, Palacio to żądna jakość. Jedynie Icardi, ale cholera ich wie czy go zatrzymają.
Caprari i Pjaca to jednak młode wilki, którzy nigdy nie grali na poważnym poziomie. Transfery Candrevy czy Berardiego różnice robią ale do nas im daleko.
Inter bierze ludzi do pierwszego skladu, my tak naprawdę wzmacniamy się topami, albo bierzemy ostre nazwiska na ławkę.
To jednak jest różnica klas.
Z drugiej storny po tym co się dzieje, to widać, ze poki co najgorzej siędzieje w Romie i Neapolu. (cholera temat o naszym mercato a tutaj rozkminy o naszych rywalach - chyba czas założyć temat o sezonie 2016/17).
Eder, który dopiero zaczął co nie co pokazywac na Euro, ale też nie można byc pewnym, że zostanie w Interze. Podobnie Perisic.
Jove to wiadomo szklanka i pewnie wróci do City. Biabiany, Palacio to żądna jakość. Jedynie Icardi, ale cholera ich wie czy go zatrzymają.
Caprari i Pjaca to jednak młode wilki, którzy nigdy nie grali na poważnym poziomie. Transfery Candrevy czy Berardiego różnice robią ale do nas im daleko.
Inter bierze ludzi do pierwszego skladu, my tak naprawdę wzmacniamy się topami, albo bierzemy ostre nazwiska na ławkę.
To jednak jest różnica klas.
Z drugiej storny po tym co się dzieje, to widać, ze poki co najgorzej siędzieje w Romie i Neapolu. (cholera temat o naszym mercato a tutaj rozkminy o naszych rywalach - chyba czas założyć temat o sezonie 2016/17).
- Vincitore
- Juventino
Jeżeli tylko Benatie ominą kontuzje, to pozyskamy świetnego zawodnika. Ja widzę tylko same plusy tego transferu. Zawodnik w Udinese był już wyróżniający się w Serie A, w Romie w sezonie 13/14 wskoczył na poziom nie niższy niż nasze BBC w tamtych rozgrywkach, całą karierę praktycznie grał w ustawieniu z trójką z tyłu. Pozyskany z Bayernu, więc w ostatnich sezonach na treningach pojedynkował się z Lewandowskim, Robbenem, Alcantarą czy Mullerem, a nie z Pucciarellim czy Lasagną.
Ciekawe nazwiska natomiast na 'dopo' Rubinho. Oczywiście za darmo:
Kelava, Tzorvas i Marco Amelia.
Ciekawe nazwiska natomiast na 'dopo' Rubinho. Oczywiście za darmo:
- Robaku
- Juventino
Amelia chyba często nam pojeżdzał, albo tak mi się zdaje.Vincitore pisze: Ciekawe nazwiska natomiast na 'dopo' Rubinho. Oczywiście za darmo:
Tamci dwaj też mnie nie przekonują.
Dawać deale z Bolognią - Mirante bierzmy i tyle.
Do tego pogadać przy okazji o Donsahu i Diawarze.

- Vincitore
- Juventino
Też coś takiego mi się wydawało, jednak nic nie wyguglałem oprócz tego:Robaku pisze:Amelia chyba często nam pojeżdzał, albo tak mi się zdaje.Vincitore pisze: Ciekawe nazwiska natomiast na 'dopo' Rubinho. Oczywiście za darmo:
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... me-4101713
- Robaku
- Juventino
Calciomercato24 podaje, że wkrótce będzie ogłoszenie Benatii. Uważam, że hajsu trochę za dużo. Zwłaszcza,ze pewnie przez miesiąc go nie będzie. Ale z drugiej strony, może ponegocjujemy jeśli tych minut czy też spotkan Marokańczyk nam nie zagra.
- rydwadydwa
- Juventino
A Rubinho Cię przekonywał?Robaku pisze:Amelia chyba często nam pojeżdzał, albo tak mi się zdaje.Vincitore pisze: Ciekawe nazwiska natomiast na 'dopo' Rubinho. Oczywiście za darmo:
Tamci dwaj też mnie nie przekonują.
- rydwadydwa
- Juventino
Właściwie to chodziło mi głównie o umiejętności bramkarskie, a tych Rubinho jak wiadomo u nas nie zaprezentował no ale dobra. Co do Mirante to masz rację, naprawdę dobra opcja ale wątpię czy taki niezły bramkarz ma ambicję być w Juve 3. bramkarzem. Już prędzej bym uwierzył gdyby w miejsce Neto przyszedł.Robaku pisze:tak ze względu na wiek. Kevala 28, Tzvoras 33. Rubinio 36.
Mirante jest relatywnie młody - 32, ale przekonuje ze względu, że wychowanek. Jeśli szukamy 3 bramkarza, to jednak weźmy to co daje nam jakiś handicup.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
A skąd ci się wziął Mirante na numer 3? On w plotkach jest rozpatrywany jako zastępca Buffona, w miejsce Neto.
Brać Audero jako wychowanka i tyle, przecież i tak grał nie będzie.
- Robaku
- Juventino
A nie wiem skad ci się wziął jako dwa. W zasadzie to żadnych poważnych informacji o tym, że chcemy na Neto zarobić nie było. Uważam, że posiadanie takiego bramkarza jak Neto to luksus, ale bez przesady. Jakimś wymiataczem nie jest.Marat87 pisze:A skąd ci się wziął Mirante na numer 3? On w plotkach jest rozpatrywany jako zastępca Buffona, w miejsce Neto.
Audero to marnowanie jego lat. Niech idzie do jakeigoś Como, czy innej Bresci i spróbuje walczyć o pole nr 2, czy nawet 1.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Z plotek. Poważne to są oficjalne komunikaty albo wypowiedzi zawodników, dyrektorów. Natomiast jeżeli chodzi o domysły, to plotki o zainteresowaniu Mirante w miejsce Neto się pojawiły, tak samo jak te mówiące, że zawodnik nie chce być numerem dwa - i pewnie doskonale sobie z tego zdajesz sprawę.
O Mirante jako numerze 3 też poważnych informacji nie ma ( o ile są w ogóle jakieś ), a jednak rozpatrujesz to fantamercato.
O Mirante jako numerze 3 też poważnych informacji nie ma ( o ile są w ogóle jakieś ), a jednak rozpatrujesz to fantamercato.
- Vimes
- Juventino
Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. Benatia to doskonały obrońca, sprawdzony w warunkach Serie A, dzięki któremu Roma zanotowała prawie tyle samo czystych kont, co Juve. Brać go za taką cenę.Vincitore pisze:Jeżeli tylko Benatie ominą kontuzje, to pozyskamy świetnego zawodnika. Ja widzę tylko same plusy tego transferu.
- Zizou_1989
- Juventino
Tez tak mowię. Część tutaj kibiców traci juz realia i pozostali w świecie gier komputerowych. Krytykom odpowiem to co wtedy gdy przychodził Pirlo, Barza, czy nawet Khedira choć to inny wymiar. Benatia to mega transfer!!!!Vimes pisze:Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. Benatia to doskonały obrońca, sprawdzony w warunkach Serie A, dzięki któremu Roma zanotowała prawie tyle samo czystych kont, co Juve. Brać go za taką cenę.Vincitore pisze:Jeżeli tylko Benatie ominą kontuzje, to pozyskamy świetnego zawodnika. Ja widzę tylko same plusy tego transferu.