Mercato (Lato 2016)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jeżeli chodzi o kierunek niemiecki i Hrnanesa już jakiś czas wyszły plotki z dobrego forumowego źródła na VS i mowa była nie tylko o Leverkusen. Wychodzi więc na to, że coś jest narzeczy a ja będę szczęśliwy jeżeli odpalimy tego kołka.
P.S. Panowie, spokojnie bo odpłynęliśmy

P.S. Panowie, spokojnie bo odpłynęliśmy

- Robaku
- Juventino
CO do Kante czy Lacazette to normalne plotki i póki co nie ma co się egzaltować. Bo może się zmienić to w chwilę. Podobnie jak wrocily plotki, ze dogadujemy się z Valencią ws. Gomesa, na którego podobno jednak będzie przecena.
Ale to tylko plotki, obecnie wydaje się, że najbliższym transferem bez względu czy in czy out to jest Benatia. Ale wiadomo wszystko się może zmienić vide Siqueira czy Vucinic.
Wypożyczylismy Margiotte rocznik 1993 do Lozanny.
Ale to tylko plotki, obecnie wydaje się, że najbliższym transferem bez względu czy in czy out to jest Benatia. Ale wiadomo wszystko się może zmienić vide Siqueira czy Vucinic.
Wypożyczylismy Margiotte rocznik 1993 do Lozanny.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2016, 15:34 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- rydwadydwa
- Juventino
Rozmowy w sprawie czego? Był wypożyczony do Juventusu do 30 czerwca. Od dzisiaj znowu broni barw Chelsea.JBł pisze:W sprawie Cuadrado chyba muszą trwać jeszcze jakieś rozmowy :co?:
http://www.transfermarkt.pl/juan-cuadra ... eler/91970
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
TMW Radio - Pjaca bardzo blisko interu. Testy medyczne umowione na poniedzialek.
Takze i inne zrodla pisaly w ostatnich godzinach o tym, ze Chorwat jest o krok od klubu z Mediolanu. Wynika z tego, ze 2 zawodnikow laczonych z nami w ostatnich dniach/tygodniach (Pjaca + Caprari) wyladuje ostatecznie w ekipie Manciniego.
Takze i inne zrodla pisaly w ostatnich godzinach o tym, ze Chorwat jest o krok od klubu z Mediolanu. Wynika z tego, ze 2 zawodnikow laczonych z nami w ostatnich dniach/tygodniach (Pjaca + Caprari) wyladuje ostatecznie w ekipie Manciniego.
- kawek
- Juventino
Kto jest tym drugim zawodnikiem? bo już się pogubiłemCavAllano pisze:TMW Radio - Pjaca bardzo blisko interu. Testy medyczne umowione na poniedzialek.
Niezdecydowany Berardi? Na stronie interu dzień bez newsa lub też aktualizacji odnośnie jego zgody/chęci/ transferu jest dniem straconym
- CzeczenCZN
- Juventino
OFICJALNIE: Łączony z nami Hatem Ben Arfa, nowym zawodnikiem PSG. Nie wiem czy Marotta błędu nie popełnił tak jak z Ayewem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
kawek pisze:Kto jest tym drugim zawodnikiem? bo już się pogubiłem
Przeciez napisalem - Caprari i Pjaca.

Sky informuje, ze inter jest pewny swego w kwestii pozyskania Gabriela Jesusa.
Zespol z Mediolanu intensyfikuje swoje dzialania w kierunku Brazylijczyka.
UP:
Nie wydaje mi sie, by nasze zainteresowanie Ben Arfa bylo faktyczne.
- CzeczenCZN
- Juventino
CavAllano pisze:Sky informuje, ze inter jest pewny swego w kwestii pozyskania Gabriela Jesusa.

Chyba że tak naprawdę, wcale się nim nie interesowaliśmy tak jak i Batshuayi'em.

- Robaku
- Juventino
to nie jest tak ze przegrywamy walkę, tylko pewnie z jakiegoś powodu odpuszczamy temat, może mamy kogoś innego na oku, albo uważamy ze Inter przesacował zawodnika.
Wszystko zalezy jakie mamy priorytety względem nazwisk, pozycji, taktyki itp.
Wszystko zalezy jakie mamy priorytety względem nazwisk, pozycji, taktyki itp.
- Norbi 24
- Juventino
PSG po pozyskaniu Ben Arfy i prawdopodobnie Krychowiaka będą mieli lekki tłok w pomocy szczególnie na pozycji śp. Matuidi, Veratti, Rabiot, Motta, a jak dojdzie Krycha to pewnie razem z Matuidim będą grać w podstawie.
Zawsze będzie można spróbować znaleźć u nich jakąś okazje
Zawsze będzie można spróbować znaleźć u nich jakąś okazje

Ostatnio zmieniony 01 lipca 2016, 16:08 przez Norbi 24, łącznie zmieniany 1 raz.
- kawek
- Juventino
Wstałem po nocce i jeszcze nie otworzyłem dobrze oczu stąd moje niedoczytanieCavAllano pisze:kawek pisze:Kto jest tym drugim zawodnikiem? bo już się pogubiłem
Przeciez napisalem - Caprari i Pjaca.![]()
Sky informuje, ze inter jest pewny swego w kwestii pozyskania Gabriela Jesusa.
UP:
Nie wydaje mi sie, by nasze zainteresowanie Ben Arfa bylo faktyczne.

My wydajemy swoje pieniądze wypracowane i i zarobione
inter bez pieniędzy chinola mógłby walczyć co najwyżej o Ionite albo Maicona
Forza Inda!!
- Haris
- Juventino
Niby nie ma co się napalać an tego Lacazette, ale z kilku powodów jestem w stanie uwierzyć, że jest coś na rzeczy:
Pisaliście, że jakiś gość, który trafił, że pozyskamy Pjanica i Benatie (chociaż tu jeszcze nie ma pewności na 100%) twierdzi, że pozyskamy Francuza. Może nie zbyt przekonujące, ale na pewno daje do myślenia.
Lacazette jako jeden z nielicznych, ciekawych zawodników, którzy powinni być w naszym zasięgu nie był jeszcze z nami łączony, przynajmniej nie w tym roku (o ile mnie pamięć nie myli
). Ponadto nie pojechał na Euro, więc jego cena nagle nie podskoczy.
Pisaliście, że jakiś gość, który trafił, że pozyskamy Pjanica i Benatie (chociaż tu jeszcze nie ma pewności na 100%) twierdzi, że pozyskamy Francuza. Może nie zbyt przekonujące, ale na pewno daje do myślenia.
Lacazette jako jeden z nielicznych, ciekawych zawodników, którzy powinni być w naszym zasięgu nie był jeszcze z nami łączony, przynajmniej nie w tym roku (o ile mnie pamięć nie myli

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- JBł
- Juventino
O tym, że był wypożyczony do 30 czerwca doskonale sobie zdaje sprawę. Dziwi mnie jednak brak jakiegokolwiek pożegnania, informacji.rydwadydwa pisze:Rozmowy w sprawie czego? Był wypożyczony do Juventusu do 30 czerwca. Od dzisiaj znowu broni barw Chelsea.JBł pisze:W sprawie Cuadrado chyba muszą trwać jeszcze jakieś rozmowy :co?:
http://www.transfermarkt.pl/juan-cuadra ... eler/91970