Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Taka ciekawostka: miesiąc temu Alexis Sanchez zmienił numer z 17 na 7, żeby fajniej promować marketingowo Arsenal (ten sam zabieg, co z 10-tką Pogby). U nas 7-ka też będzie wolna, jeśli sprzedamy Zazę albo damy Zazie 9-tkę 

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Teraz dla wszystkich Sky'ów i SportItaliów po tym golu nie będzie w naszym zasięgu finansowym chyba, że sprzedamy Pogbę 
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 22:37 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
alessandro1977 pisze:Raczej wepchnął piłkę do bramki, nie wydaje mi się zresztą aby to on został naszym napastnikiem
Ale nam nie brakuje kreatora. Nam trzeba bramkowpychacza ktory na 10 sytuacji wykorzysta 8,a nie 3 jak do tej pory.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Sanchez to byłby koks, ale nie wierzę w ten transfer. Nie w naszym stylu.
Ja bym się zainteresował Vietto z Atleti. Sezon średni, rok temu wymiatał w Villareal. Dodatkowo włoskie pochodzenie - idealny z(a)miennik dla Dybali!
Ja bym się zainteresował Vietto z Atleti. Sezon średni, rok temu wymiatał w Villareal. Dodatkowo włoskie pochodzenie - idealny z(a)miennik dla Dybali!
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie, nam potrzeba wlasnie drugiego obok Dybali kreatora. Wpychacza w postaci Mandzukicia juz mamy. Zazie tez do takiego blizej.
Batshuayi takie wlasnie bramki strzela - dostanie dobre podanie, znajdzie sie tuz przed bramka i wepchnie.
Batshuayi takie wlasnie bramki strzela - dostanie dobre podanie, znajdzie sie tuz przed bramka i wepchnie.
- wagner
- Juventino
Każdy. Czego dowodem są dalsze Twoje wypowiedzi w poście.Adrian27th pisze:Ktory mialby byc niespodzianka?

PS: Napiszcie ludziom, że gość z Ameryki Południowej szuka mieszkania to odlecą. :roll:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 22:55 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- CzeczenCZN
- Juventino
Chcesz dwóch kreatorów z przodu w podstawowej "11" ? Jakie ustawienie masz na myśli? 352 z przodem Sanchez & Dybala ? W sumie gdyby tak w środku Pogba - Pjanic - Khedira, na bokach Sandro i Cuadrado to byłoby extra! No ale Gramy bez "9" ? Hmm...CavAllano pisze:Nie, nam potrzeba wlasnie drugiego obok Dybali kreatora. Wpychacza w postaci Mandzukicia juz mamy. Zazie tez do takiego blizej.
Edit: No a może to jakiś Baron kokainowy szuka mieszkania, oni mają nieograniczone środki

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 22:56 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- fazzik8
- Juventino
Nie wiem czy pamiętacie. Rok temu po mercato kiedy przewijało się tak wiele nazwiska Marotta powiedział o dwóch, których w ogóle w mediach nie było czyli Pastore i Hamsik. Wtedy obaj byli nieosiągalni. Teraz Pastore jest
, może On jest tym zawodnikiem tajemniczym
. Dużo się wyjaśni po CA.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiele osób twierdzi, że Zaza na rozmowie z zarządem po Euro zdecyduje, że jednak wolałby odejść. Jak będzie naprawdę się niebawem przekonamy. Ja mam tylko nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy marudzenie na naszych jeśli ostatecznie trafi do nas taki właśnie bramkowpychacz po tym jak przez miesiąc czy dwa media będą nas karmić marzeniami o Sanchezie itp. 
Pewnym redakcjom w Hiszpanii sprawiłoby to niemałą radość 

Jeszcze może w nocy uciec do Paryża skuszony petrodolaramiCloneTrooper pisze:Dani Alves wreszcie wylądował w Turynie i wreszcie podpisze kontarakt. Wypadałoby już zakończyć tą sagę z Brazylijczykiem.

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 23:01 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- CloneTrooper
- Juventino
Jest Mandżukić od biedy jest nawet Zaza.Adrian27th pisze:alessandro1977 pisze:Raczej wepchnął piłkę do bramki, nie wydaje mi się zresztą aby to on został naszym napastnikiem
Ale nam nie brakuje kreatora. Nam trzeba bramkowpychacza ktory na 10 sytuacji wykorzysta 8,a nie 3 jak do tej pory.
Dani Alves wreszcie wylądował w Turynie i wreszcie podpisze kontarakt. Wypadałoby już zakończyć tą sagę z Brazylijczykiem.
- pan Zambrotta
- Juventino
Boże, jaki ten Witsel słaby. Marotta, please, nie rób nam tego 

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 23:03 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
Nie piszemy o jakims tam gosciu z Ameryki Poludniowej, tylko o zawodniku, ktory mialby dolaczyc do klubu.
Nie twierdze, ze mialby to byc zawodnik do pierwszego skladu - ja to widze tak, ze mielibysmy 2 kreatywnych (Dybala + X) i 2 grajacych bardziej silowo (Mandzukic + Zaza).
Nie twierdze, ze mialby to byc zawodnik do pierwszego skladu - ja to widze tak, ze mielibysmy 2 kreatywnych (Dybala + X) i 2 grajacych bardziej silowo (Mandzukic + Zaza).
- mrozzi
- Juventino
Nikt nie wie, kto by to mogl byc, a jesli gwiazda, to czy oznaczalaby zmiane ustawienia. To takie dywagacje. Zrodlo informowalo o jakims "campione".sebatiaen pisze:Mrozzi pusciles temat z gwiazda z ameryki a teraZz piszesz ze nie pisales i ze to moze byc rezerwowy to ja juz sie pogubilem