Mercato (Lato 2016)
- pablo1503
- Juventino
Jaram się trochę tym rzekomym Amerykańcem południowym.
'Miła niespodzianka' brzmi trochę dziwnie. Tzn. na pewno nie nazwałbym tak hitu transferowego, jak chociażby kupienie Sancheza. No nie wiem. Brzmi, jak Tevez.

- Arbuzini
- Juventino
Kiepski kamuflaż Dybali.CavAllano pisze:Kolejne zdjęcia Daniego:
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 69402.jpeg
Z Sanchezem coś jest na rzeczy. To nie nasz pierwszy flirt z tym zawodnikiem, on w przeszłości już wyrażał chęć grania u nas. Teraz mamy 30 mln E z Moraty i o tyle jesteśmy bogatsi.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ktory mialby byc niespodzianka?wagner pisze:Weee Vidal przecieższczypek pisze:Tevez wraca?![]()
Spodziewam się Cuadrado, Bacca lub... Javiera Hernandeza.Zobaczymy czy trafiłem za kilka tygodni.
Cuadrado mozna sie spodziewac bo jednak gral na wypozyczeniu i nie ma tak patowej sytuacji jak z Morata, do tego cos tam chce Conte (Lich,Asa) takze dla mnie to zadna niespodzianka.
Bacca? Raczej rage party, to samo Cziczarito.
Niespodzianka bylby Tevez,Vidal lub.. Alexis Sanchez.
No i Cavani...
Jezel przyjdzie do nas ktorykolwiek Chilijczyk to naprawde ogromna podnieta.
Alexis+Dybala.. ojeju jeju.
@Up - i odlozone 25 z Berardiego - jak byk pasuje pod te 50 co oferujemy rzekomo ;p
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 22:01 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Pisałem już o tym dość dawno, rewelacje potwierdzają dwa źródła - Tuttosport oraz calciomercato.fazzik8 pisze:
A mogłbyś podać info z jakiego źródła wyszło to info. Komu zwierzył się ten pracownik?
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... tart=11280

- CzeczenCZN
- Juventino
Super że jest ten Alves już! Obawiałem się już powoli że będzie kicha...
Tajemniczy Latynos? Aaaaaa coś na zasadzie Moggi A.D. 2014 - "Juventus pozyskał jakiegoś Kolumbijczyka"
Mam nadzieje że nie i że chodzi o... Gabriela Jesusa - idealnie wbija się w konwencje - Juve Na Lata
Jaram się tym zawodnikiem. Będzie ciężko go pozyskać, bo walczą o niego i Real M i Barca i Bayern ale nasz projekt sportowy może być decydujący, poza tym u nas miałby lepsze warunki rozwoju
Dawać Brazola!
Tajemniczy Latynos? Aaaaaa coś na zasadzie Moggi A.D. 2014 - "Juventus pozyskał jakiegoś Kolumbijczyka"

Mam nadzieje że nie i że chodzi o... Gabriela Jesusa - idealnie wbija się w konwencje - Juve Na Lata

Dawać Brazola!
- fazzik8
- Juventino
Chyba o niego nie chodzi bo tajemnicze źródło podaje, że nie ma ograniczeń finansowych jeżeli chodzi o kupno "mieszkania" a 19 letni Brazylijczyk chyba jeszcze nie ma np. 1 mln euro ( nie mam pojęcia ile mogą takie wille kosztować, ale pewnie niemało)ForzaItanimulli3vujcm pisze:Super że jest ten Alves już! Obawiałem się już powoli że będzie kicha...
Tajemniczy Latynos? Aaaaaa coś na zasadzie Moggi A.D. 2014 - "Juventus pozyskał jakiegoś Kolumbijczyka"![]()
Mam nadzieje że nie i że chodzi o... Gabriela Jesusa - idealnie wbija się w konwencje - Juve Na LataJaram się tym zawodnikiem. Będzie ciężko go pozyskać, bo walczą o niego i Real M i Barca i Bayern ale nasz projekt sportowy może być decydujący, poza tym u nas miałby lepsze warunki rozwoju
![]()
Dawać Brazola!
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Z tego co kojarzę, to na początku roku lub pod koniec zeszłego pojawiały sie informacje jakoby Tevez nie był zadowolony z odejścia z Jve, pobytu w Boca hmm i była bodajże wzmianka o tym, że mu nie płacą..
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Robaku
- Juventino
Chyba, że to Juve płaci żeby go przekonać i pokazać, że wierzą w niego przez lata.fazzik8 pisze:Chyba o niego nie chodzi bo tajemnicze źródło podaje, że nie ma ograniczeń finansowych jeżeli chodzi o kupno "mieszkania" a 19 letni Brazylijczyk chyba jeszcze nie ma np. 1 mln euro ( nie mam pojęcia ile mogą takie wille kosztować, ale pewnie niemało)ForzaItanimulli3vujcm pisze:
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spokojnie. Nawet jeśli to prawda i jakiś piłkarz z Ameryki Płd. faktycznie szuka mieszkania w Turynie to opcji jest tak dużo, że możemy strzelać i strzelać a i tak nie trafić. "Wielki mistrz" to też pojęcie względne i dla jednego to będzie dajmy na to jakiś Pato a dla drugiego Cavani.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro budzet bez ograniczen, to wyraznie szukaja tylko mieszkan z gornej polki. Do tej pory nie spotkalem sie z sytuacja, w ktorej to kupilibysmy zawodnika i placili mu za lokal. Co najwyzej moglibysmy w tym posredniczyc albo wynajac, a nie kupic.
Jeszcze slowo odnosnie "milej niespodzianki". Nie bierzcie tego doslownie. Tlumaczylem z wloskiego "sorpresa gradita", a to drugie slowo ma kilka znaczen. Tak czy inaczej mowa o niespodziance, ktora mialaby sie nam spodobac. Nie wydaje mi sie, by byl to Tevez, bo ja to rozumiem tak, ze chodzi o jakiegos nowego zawodnika. Zreszta Carlitos na lawke by sie nie zgodzil, a my promujemy Dybale.
Jeszcze slowo odnosnie "milej niespodzianki". Nie bierzcie tego doslownie. Tlumaczylem z wloskiego "sorpresa gradita", a to drugie slowo ma kilka znaczen. Tak czy inaczej mowa o niespodziance, ktora mialaby sie nam spodobac. Nie wydaje mi sie, by byl to Tevez, bo ja to rozumiem tak, ze chodzi o jakiegos nowego zawodnika. Zreszta Carlitos na lawke by sie nie zgodzil, a my promujemy Dybale.